Ето,че времето се развали и в бгмама цари оживление.
Да похваля моят малък мъж.
Вече тежи 6280 гр. и е 64 см. и не плака, като го боцнаха.
Малко се притесних, че е качил само 480 гр., но лекарката ме успокои, че е нормално. Бебенцата растели на етапи.
Другото интересно, е че ни каза да започваме със сокчетата (морков и ябълка) Дават се постепенно по малко, до като не стигнем 30 мл. Тогава се започвало и даването на пюре също от морков и ябълка. Това не било захранване, а хранителна добавка, която да покрие завишените нужди от минерали в този период. Също така сокчетата били за профилактика на алергии и подготовка на стомахчето. Захранването било по-късно вече със зеленчукови пюрета.
Честно да си призная за един миг се замислих, защо пък да не му дам сокче. Но като се сетя за нещата които съм чела се разубеждавам. Не знам вече на кого да вярвам и какво да реша ... Хайде лека вечер. Аз ще се опитам да ви прочета писанията от последния ден, а това си е мнооого четене.

. Дано всичко е наред, една друга наша съученичка, също беше бременна, даже разбрах в един и същи ден, но при нея не се получи, сърчицето спря, вече й направиха кюртажа, много ми беше гадно, толкова се радвах две такива новини за половин час ми дойдоха много доре.
Решила съм да не го купувам предварително, като го види лекарката тогава. Мисля вече да започна да давам Вигантол. Има ли такива като мен, които още не са го давали

аз,аз