Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 18 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
МОМИЧЕТА КОИТО ВИ НЯМА НА КОЛАЖА - СНИМКИТЕ ЗА ПЪРВА СТРАНИЦА ЩЕ БЪДАТ СЛОЖЕНИ СЛЕД 1 МЕСЕЦ ПРИ ДРУГИЯ КОЛАЖ, ЗАЩОТО СРОКА ЗА ТОЗИ КОЛАЖ ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИ, РАБОТАТА НЕ Е МАЛКО ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ВСЕКИ ДЕН ДА СЕ СЛАГА НОВА СНИМКА!

# 31
  • Canada
Запис и от нас в новата тема!
Цветен прашец,прави това което чувстваш за правилно. Аз лично мисля да го захранвам от  4-ия месец може би. Но ако наново се върнат силните колики -спирам..
Еййй тая ферма във фейса е голяма мания.

# 32
  • Силистра
Лени, няма сега да се бием я, те мацките са в повечко, така че те да спорят за нас. Стискам палци за интервенцията и ти пожелавам кураж   bouquet

Някой спомена за това че бебчо не иска да папка от дясната гърда това наблюдавам и аз от около месец насам. Нежеланието се засилва при нервност, гърдата ще се пръсне но Ники иска от ляво, може би заради сърдечния ритъм се успокоява...

Отдавна искам да ви се оплача, много ме горкосват всички с две момчета...кой щял да ме гледа като остарея, как ще се справям с толкова мъже, е нищо и момченца не е лошо и ред др. Но най ме е яд че ако не си родил момиче си някак недостоен, не си истинска жена и такива. Много ме е яд. Вие имате ли такива реплики и ка ги понасяте?

# 33
  • Варна
Отдавна искам да ви се оплача, много ме горкосват всички с две момчета...кой щял да ме гледа като остарея, как ще се справям с толкова мъже, е нищо и момченца не е лошо и ред др. Но най ме е яд че ако не си родил момиче си някак недостоен, не си истинска жена и такива. Много ме е яд. Вие имате ли такива реплики и ка ги понасяте?

Мале, Светли, кой ти ги приказва такива!!! Shocked Shocked Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хич не обръщай внимание! Моя мъж има брат и много се имат с майка си, споко! Това е толкова индивидуално.... Hug

# 34
  • София
Здравейте, момичета  Hug
аз само успявам да чета, но се надявам да имам повече време и за писане сега като се развали времето.
За захранването-мисля да започна края на 5-тия началото на 6-тия месец със зеленчукови пюрета.Нашата педиатърка е за късно захранване също, така че поне тя няма да ме притиска от рано.
А за втория колаж-Нови снимки ли ще пращаме, тези които вече сме се включили?

Бре, колко странно...то дори обикновено момчетата са по-привързани към майките си. Въобще не обръщай внимание на такива глупости!

# 35

Оооооооо,я не се връзвай на такива приказки-хич да не ти пука  newsm10!Аз имам една приказка в случая-хорското мнение,след мойто погребение  smile3534

# 36
Цитат
Някой спомена за това че бебчо не иска да папка от дясната гърда това наблюдавам и аз от около месец насам. Нежеланието се засилва при нервност, гърдата ще се пръсне но Ники иска от ляво, може би заради сърдечния ритъм се успокоява...
Аз бях споменала за този проблем. Тази вечер пробвах като е сънена ,преместих я и сучеше и от дясната. Обаче като започне да се разсънва и пак се дърпа ooooh!

# 37
  • София
Запис! Сиси Hug
Някой гледа ли Забранена любов Mr. Green

Лени, успех , каквото и да е Peace
Драга, честито нова точица във вашия отбор. При нас чакаме още една приятелка декември да роди и за тази година свърш
ват бебетата Simple Smile
Джиджи, има ама няма значение всъщност. Аз харесвам целият хотел Simple Smile

На мен ми е толкова хубаво и лесно да кърмя, че чак не искам да захраннвам Joy

# 38
Запис и от мен Hug Сиси,благодаряти! Heart Eyes
Цветен прашец, и ние отговаряме на четири от признаците и мисля да я захранвам и аз. Wink
Тани,благодаря ти за отговора  Hug взех и чай на Хип Grinning

# 39

Разбирам те, Светли  Rolling Eyes Толкова е тъпо това, така ме вбесява и мен, че сигурно при следващата такава реплика която чуя, ще хвърчи перушина  Twisted Evil
Аз много исках момиче, но сега съм много щастлива с двете си момченца. Да са ми живи и здрави. Дано не идва момент, в които да се налага да ме гледат. Не ги раждане за това. Всичко е въпрос на възпитание, а не до пола. Леля ми като е жена не е погледнала баба ми и дядо ми (лека му пръст), така че.... Айде нема нужда, нямам нужда от съжаление  Naughty

Не мога да не се похваля, че преди малко Елин се смя с глас на Йоан. Направо се размазахме с баща им от кеф  Heart Eyes
А относно захранването, да беше ми кеф да го захраня Йоан (на почти 6 месеца), но ако знаех, че и до днес ще продължа нямаше да бързам  Laughing Не сяда да яде сам и това си е, направо се чудя на градината кой го храни Wink

# 40
galeto - аз го гледам
Мама на Александра / lilcho13 -  и при нас е проблемно дясното, не че лявото е песен де.
svetly - ами нали тези момченца ще ти доведат снахички, може да са свестни (като нас Simple Smile)))
djidjito - малее затваряйте ги вече тези прозорци, бели мечки се разхождат навън. Мирише вече на зима. Утре го дават даже по-студено.
Аз пък днес размишлявам за увеличаването на пенсионната възраст,  и съм се замислила с нашите професии с мъжа ми, че няма да може цял живот да ги работим...  и си говорихме със съпруга да си направим повече деца, че после като остареем да ни изпращат по 100 лв Simple Smile колкото повече деца, толкова по-малка сума ще се пада на дете Simple Smile
Качих снимка на 3-месечната ми Бенита Simple Smile
http://julskimami.snimka.bg/other/bebencata-ni-na-3-meseca.420850.15403274

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 22:33 от linet102

# 41
Здравейте, момичета! От доста време не съм се включвала, но не ми остава време даже да ви следя. Вие пишете със скоростта на светлината.  Crazy  Mr. Green

Надявам се всички юлски бебчета да са добре.  Hug

Забравих да кажа, че колажа е невероятен!  Heart Eyes

# 42
Здравейте и от нас, по правило се включвам вече по 1-2 пъти на тема, но така е...ядове си имам достатъчно...
За захранването - мисля да започна аз направо с паржола, шампанско и тортичка евентуално...ха-ха  smile3508 ...Всъщност много се надявам все така да си кърмя и преди 6 месеца да не си правя експерименти
За момчетата - ами аз съм в същото положение, но обратното - имам 2 момичета...и съм чувала реплики от сорта на "е, не можахте да ги нашарите, ама нищо..."

Колажа много ми хареса!!! Браво за идеята и старанието!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 43
  • USA
Цветен прашец,аз мисля че трябва да изчакаш още малко за захранването.Знам че наистина ако не може да се наяжда само с мляко това означава ,че е за захранване.Но аз съм твърдо за късното, а и Стейси имаше такива колики, което ме прави още по-сигурна в това.А и както каза Галето страшно ми е лесно и приятно да я кърмя.

Светли, това са глупости,моя мъж не би оставил родителите си, дори е загрижен страшно много.зависи от човека,мислех да пиша повече за това,но се притеснявам,че може да се прочете от всеки,затова толкова, но да не ти пука,както някоя мам каза напред не ги раждаме,за да ни гледат.

# 44
  • При децата ми

Разбирам те, Светли  Rolling Eyes Толкова е тъпо това, така ме вбесява и мен, че сигурно при следващата такава реплика която чуя, ще хвърчи перушина  Twisted Evil
Аз много исках момиче, но сега съм много щастлива с двете си момченца. Да са ми живи и здрави. Дано не идва момент, в които да се налага да ме гледат. Не ги раждане за това. Всичко е въпрос на възпитание, а не до пола. Леля ми като е жена не е погледнала баба ми и дядо ми (лека му пръст), така че.... Айде нема нужда, нямам нужда от съжаление  Naughty

Не мога да не се похваля, че преди малко Елин се смя с глас на Йоан. Направо се размазахме с баща им от кеф  Heart Eyes
А относно захранването, да беше ми кеф да го захраня Йоан (на почти 6 месеца), но ако знаех, че и до днес ще продължа нямаше да бързам  Laughing Не сяда да яде сам и това си е, направо се чудя на градината кой го храни Wink
Николета също тази вечер за пръв път се смя с глас!  love001 newsm68  Страхотна радост, изпълни цялото ми същество! Невероятно е!.......Така ми се иска бебешора да не пораства толкова бързо, но уви, времето лети, иска ми се винаги да е бебе. Mr. Green
Светли, страхотна простотия!  Close Да са ти живи и здрави юнаците!

Общи условия

Активация на акаунт