Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 19 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Марулче, страшни вкусотии и гоблените са красота и все от големите! Simple Smile

# 406
  • София
Цветен прашец,аз тия гащиризони ги ползвам за всичко,не само за спане.Нещо съм се запасила с много ,уж да не и е гол кръста като я гушна,та гледам да ги износи.
Светли,и аз шия гоблени,и дрехи де,но все нямам време.Тия дни мислех да си купя някой по-малък,но как ще стане в комбинация с клавиатурата  newsm78
Тая програмка за звуковете ме разби  Shocked.Както си ревеше до мен така заспа от раз. LaughingПиано и второто на втория ред е идеална комбинация.

# 407
  • София
Марулка,направо изби рибата newsm10
В тази връзка-понеже на мен готвенето хич на ми се отдава,а и не обичам да готвя Embarassed,баткото е на детска кухня(частна е и съм доволна),но започнахме на 1г и половина,след като бяхме въвели храните.

За хобитата-нямам такова,освен децата LaughingНо,понякога,за разтоварване и за да остана сама с мислите си ходя на бинго Peace

# 408
  • варненка от София
Хихик, а пък Неви е на кино в спалнята. Гледа бейби Айнщайн и се кефи милата. Две от филмчетата от тази поредица са за деца от 0-3 месеца и вярно се заглежда и им гука даже. Аз пък отивам да метна една пица за вечеря.

Иначе за готвенето не съм учила, дори до 20 годишна възраст не влизах в кухня и само леща можех да готвя, но ме вдъхнови на братовчед ми жената, която готви страхотно и просто ме надъха, че и аз мога и така стана. Кеф ми е да го правя и не го чувствам като задължение.

# 409
  • София
Марулка, току що разгледах сайта ти, невероятен естет и художник си - поздравявам те!   bouquet
Светли, моето хоби са цветята. Щях да съм изключително доволна, ако имах градина, за която да се грижа, но живота е пред мен, нищо не се знае.
Мами, някоя от Вас в предната или по-предната тема беше писала, че е имала проблем с изхождането на бебчето си. Може ли да сподели как е овладяла проблема, please! Praynig

# 410
Сърничка, това са за една година парички, нали? Аз мислех, че имаш още да учиш. В такъв случай дават на майката стипендия. Може да запишеш второ висше Wink
Фелисити, сега съм на ретро вълна. "Казабланка", "Прозорец към двора", "What's up, doc?", "Когато Хари срещна Сали". На теб кои филми са ти любими?

# 411
Здравейте и от нас в този мокър ден!Досега се занимавах с подреждане на гардероби-изваждане на умаляли дрехи,прибиране на летни ooooh!Голяма досада,но сега съм доволна от свършената работа Naughty

И аз това правих днес ,че и още не съм свършила.Вчера подреждах и изхвърлях нашите гардероби днес на децата.Имам три големи торби за контейнера  Laughing - трябва да ги хвърля до утре докато не се е прибрал мъжа ми от работа да ги види  Mr. Green

# 412
mama Barba,на НАН 1 е Дани!Ака си всеки ден нормално по 1-2 пъти  Peace.И аз се замислям дали да не й го сменя с друга марка  Thinking newsm78

# 413
  • Силистра
Мамо Диди, и твоя ли не дава да се изхвърлят дрехи?
Направо ме убива такъв ми е Плюшкин, а и Иван на него прилича, ама аз всеки ден по нещо хвърлям без да забележат  Embarassed

Да ви кажа следобедна закуска в ДГ - мляко с ориз и...ВАФЛА

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 17:56 от svetly_

# 414
Мамо Диди, и твоя ли не дава да се изхвърлят дрехи?
Направо ме убива такъв ми е Плюшкин, а и Иван на него прилича, ама аз всеки ден по нещо хвърлям без да забележат  Embarassed

Ако ме види има война  къщи,но ако не ме види не забелязва,че дрехите му ги няма.Чак сега се престраших да му хвърля костюма от бала,който е изкрящо розов  Mr. Green / преди 100г. такива са се носили / и ще гледам реакция като се прибере  Mr. Green

# 415
  • USA
Цветен прашец , мерси,скъпичко е ,но е страхотно.

АЧ, Стейси обожава книжки,даже вчера и купих още две,снощи беше крива,показвах играчи,какво ли не правих,не се успокои,взех да показвам картинките,да чета и така 40 мин.без да се начумери.Нашите са на английски, а аз исках на български,но по-нататък ще ми пратят.

Юлско бебе, на мен Ади страшно много ми харесва,сега за първи път го чух. Peace
И Стейси си лапа много ръцете,но само когато и е се спи,което е доста често,незнам дали може да се направи нещо поне сега.

Чочо Сан , разбирам те напълно за коликите Tired,потърпи още малко,ще се поразредят и ще минат като стане на 3 месеца,малко остана.Както казва мама Барба, и на мен сешоара ни помагаше доста. Peace

Миме-то,мерси. HugА за къпането,майка ми ме е купела по два пъти на ден, а съм сигурна че тя не се е купала толкова,по-скоро трябва да е обратното. Naughty

марулка, хем ми се иска да ти погледна тортите,хем ще си отворя такава беля, че тъкмо взех да влизам във форма, но като се вталя докрай,ще ги погледна.

# 416
Личи си че е лошо времето, как хубавко сте си говорили...
Ние днес излязохме за половин час, колкото да не е без хич и мен не ме свърта в къщи  и Влади също  Rolling Eyes, та не знам как ще я караме зимъска като сняг забръска.
Мамбинка, какво столче купихте - покажи  Flutter
За яслата и аз съм твърдо против - големия ми син ходи 2-3 месеца - много беше гнусно като преживяване и за него и за нас. Малкия поне тази екстра пропусна и определено имаше полза. за жалост обаче на Владето категорично ще му се наложи да ходи на ясла  Sad Sad Sad. Шефовете няма да ми отпуснат повече от година време в къщи и няма начин да променя това  Sad.
Така че тези които имате шанс да си гледате децата наистина го направете - определено има смисъл.

# 417
Тая програмка за звуковете ме разби  Shocked.Както си ревеше до мен така заспа от раз. LaughingПиано и второто на втория ред е идеална комбинация.
Пак ли съм изпуснала нещо за приспиване? Къде я таз програмка?

# 418
Маймун, непременно ги виж. И да искаш не можеш да си развалиш диетата. Те са уникални. Ще ти се прияде, но като не измислиш от къде да си купиш (откраднеш, изпросиш, изнудиш... ) толкова хубава торта, ще откажеш сладкишите докато не се запознаеш с Марулка. Аз съм в лека депресия след като ги видях. Но това важи за отрязаните парчета. Прескачай ги и бъди спокойна за диетата. Целите тортички са като изваяни. Произведения на изкуството.  Flutter
Цезари, мисля ви. Как е бебка? Ние сме с вашия проблем с акането. Ти нали я кърмеше? Аз забелязах, че каквото ям аз му се отразява. Напоследък не помага. Ям круши, грозде, червено цвекло. Ще пробвам и с киви и смокини. Нещо се закучи работата... Sad Иначе съм купила Лактулоза, но мисла, че му стига толкова химия, пък и аз имам нужда от витамини. Wink
Бобито, номера с пръста и връщането го правим и ние. Това, което не разбирам е как така не прави връзка и да не лапа чак толкова много...  newsm78

# 419
  • USA
мамбина, поздрави за столчето,страхотно е . Peace
За галено име,Стейси е кратко и няма много да му мисля,но свекървата и вика Стейсито и ме дразни. Close

За ясла-незнам, може би не.
Момичета,когато ползвате кенгуро, не им ли се клатят главичите като вървите,като я сложа имам чувството че не и е удобно,и в каква посока ги слагате,към вас или обратно?

Марулка,откъде го свалиш това бейби Айнщайн,в замунда го няма. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт