Лени, твоя господ май мъжа ти
, подозирам аз.Дай линТа, ама ми се струва, че макар с Миласара и теб заедно да имаме 10 деца, пак ще ни трябва поне по 1 внуче да ни вземат.
, което зимата определено не е приятно, защото просто няма пряк път.
Да не би да сте се престрашили от студа и да обикаляте парковете вече.
Само дето тя беше така навлечена милата, че не можеше да мръдне, клепа, клепа няколко минути и се разрева
Вчера така се загледах по клипчетата, че мъжа ми почна да ме гледа странно. По принцип не слушаме такава музика вкъщи. 
Наистина ли е толкова зле положението,че почти 3 години по-рано трябва да се записваме? 
Отгледах Стефи с пюренца мое производство, така смятам да е и сега. Зная какво слагам в пюретата, доволно разнообразие има, освен това давам неща, които не съм чувала да дават в кухнята - коприва, лапад, червено цвекло, сладък картоф, авокадо. Времето, за което се сваряват на газовия котлон нещата е около 20 минутки, още 10 да ги измия и пасирам - ето половин час. За толкова си пия кафето. Та това са моите доводи против кухнята и най-голямото удоволствие за мен е да приготвя сама храната на детето си. В майчинство съм и това ми е работата да си гледам детето и го правя според моите разбирания. Не ангажирам никой с мнението си, то е си е мое и не е задължително да съвпада с това на околните 
. Ама нищо, гаргите да й ядат нааканото дупе, пък като порасне ще подбира сама
Ще я пратим да учи при братчедката у швейцарско, та като я изучим и образоваме ще говорим пак

Столчето е супер!!! 

)
първи писти ще сме като му дойде времето.