Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 328
  • 538
  •   1
Отговори
# 240
Zdravejte, mili mami,

Ne znam dali tochno tozi forum e s naj-podhodqshtata tema, no v momenta sym v 9ti mesec i ochakvam malkiqt da se poqvi skoro, zatova reshih, che e vreme da si potyrsim pediatyr. Moje li nqkoj da obqsni kak se pravi samoto zapisvane, na kakvo moga da razchitam ot negova strana i eventualno da preporycha nqkogo za kv. Knqjevo.
Mnogo blagodarq predvaritelno.

# 241
Zdravejte, mili mami,

Ne znam dali tochno tozi forum e s naj-podhodqshtata tema, no v momenta sym v 9ti mesec i ochakvam malkiqt da se poqvi skoro, zatova reshih, che e vreme da si potyrsim pediatyr. Moje li nqkoj da obqsni kak se pravi samoto zapisvane, na kakvo moga da razchitam ot negova strana i eventualno da preporycha nqkogo za kv. Knqjevo.
Mnogo blagodarq predvaritelno.
Записването става като кажеш на педиатъра (най-добре лично, но може и по телефон), че искаш да го избереш за лекар на детето ти. Ако се съгласи, трябва да дойде след изписването на бебо у вас и да ти даде първоначални насоки. После прави имунизациите, прегледи всеки месец, изследвания при необходимост... За Княжево не знам лекар, предполагам друга мама ще се включи. Успех!

# 242
За кв. Княжево изборът е ограничен - ние ползваме услугите на д-р Маврова и нямам забележки Simple Smile

# 243
Мерси много.Можете ли да ми дадете някакви контакти? В коя болница работи?
Благодаря предварително

# 244
0888/252014 д-р Маврова

# 245
д-р Кристина Симеонова - GP, занимава се и с хомеопатия. Основно работи с деца. Младост 3, 25 ДКЦ, ет.3, каб. 314

# 246
Някой може ли да ми препоръча  добър педиатър в район Красна Поляна,Разсадника!

# 247
Здравейте, чух добри отзиви за д-р Узунова и д-р Свещникова от 12-та поликлиника а също и за д-р Груева.
Може ли някой да сподели по-подробно своя опит при тях, например правят ли домашни посещения, чака ли се много при тях и т.н
Предварителнро благодаря!

# 248
Alissa, педиатър на детето ми е д-р Узунова - изключително разбран и светнат в областта си човек. Прави посещения, съветва по телефон. Само ме е предупредила, че за супер спешни неща има дежурен кабинет, до който се надявам никога да не опрем  Simple Smile Аз в началото честичко й звънях и жената за всичко ме консултираше. Много съм доволна и се радвам, че ми я препоръчаха. Ако те интересува нещо друго, питай!

# 249
 Здравейте, с малката Рая сме вече в къщи. Тя нанка като ангелче а ние търсим добър педиатър в ж.к. Бели брези. На ул. Нишава живеем моля ако някой знае добър педиатрър наоколо да сподели опита си с нас.

Благодарим ви предварително.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 16:55 от miroslav4e

# 250
Здравейте, търся добър педиатър в района на Люлин, 3та градска може и 10- та поликлиника който да ползва и хомеопатия, а не веднага да тъп4е с антибиотици. Поздрави

# 251
Прочетох по форумите, че педиатър за бебо се избира преди раждането, в 26 седмица съм и моля да ми съдействате за избор на педиатър в Овча Купел, Княжево, Павлово. Предварително Ви благодаря Simple Smile))

# 252
JP - д-р Симеонова, Младост 3, 25 ДКЦ, ет.3, каб. 314, тел. 0888 575 420.
Работи и с хомеопатия

# 253
  • София
Прочетох по форумите, че педиатър за бебо се избира преди раждането, в 26 седмица съм и моля да ми съдействате за избор на педиатър в Овча Купел, Княжево, Павлово. Предварително Ви благодаря Simple Smile))
Привет! За педиатър ва Овча Купел мога да ти препоръчам др. Петрова - много добър и внимателен специалист. Само където не знам дали приема още деца, тъй като е доста натоварена.

# 254
Да препоръчате личен лекар в 29 ДКЦ? Изчетох цялата тема и никакви отзиви няма, ни хубави, ни лоши  Confused

29-П-КА СА МОЙТЕ ХЛАПЕТА  ПРИ Д-Р МАРИЯ БЪЧВАРОВА
НЕКОМПЕТЕНЦИЯ... КЛИМАКТЕРИУМ.... ЩЕ Я СМЕНЯМ ДЕКЕМВРИ

Общи условия

Активация на акаунт