бонбони от детството

• 11 928
  • 49
  •   1
Отговори
като бях малка все чаках мама да се прибере вкъщи след работа, че да й преровя чантата за нещо сладко. А пък на какви работи се радвахме само ....от време на време банани, някой друг "фин млечен", обаче имаше едно карамел му ,помните ли го - то пък тъй ми се е запечатало, че се чудя защо!!!!някой сеща ли се ?

# 1
Ооо,карамела му,това бяха любимите ми бонбони,все си търся по магазините такива карамелени бонбони,но няма,има само подобие на тях,които не ми харесват.

# 2
  • София
карамел му и лакта(но нямат нищо общо с тези, които сега ги има). Обожавах ги, жалко, че сега никъде ги няма.

# 3
  • Бургас
Да,спомням си ги тези бонбони ,както и шоколада Кума Лиса.Този който сега го има не е като едно време Simple Smile

# 4
  • софия
Помня ги,помня ги! smile3521Много ги обичах.
Как искам пак да им усетя вкуса!

# 5
Помня.Ти защо питаш?  Grinning

# 6
 hahahaЛято дъщеря ми донесе от Канарските острови бонбони да се почерпим.Познайте вътре какво имаше-добрата стара лакта.Умрях си от смях.

# 7
аз питам щото чух че другия месец ги пускат на пазара пак.......намерили рецептата оригиналната и ги чакам с нетърпение Praynig

# 8
О, това е супер новина!Обожавах ги!

# 9
като разбера нещо повече веднага ще сигнализирам, щото ми писна от тия вносни глупости Hug

# 10
  • софия
Дано да е истина!  newsm44

# 11
Здравейте на всички карамел му бяха страхотни   chef още помня вкуса им  Rolling Eyes и фин млечен също не бяха лоши а помните ли едно времешните републики имаха много карамел като на сникерс например и страхотна нуга  Crazy а по едно време май се казваха софийки сегашните не ми харесват

# 12
Ех, любима тема.... Помните ли оня "фин млечен" жълт шоколад /правоъгълна опаковка/, с чаша мляко нарисувана в единият ъгъл, мога да ви уверя, че светло синият шоколад на "Своге" страшно наподобява вкуса от този шоколад newsm08

# 13
пускат ги хораааа- в края на ноември или нещо такова. дано са същите и да нямат консерванти, че ми писна от разни гадости.поне едно бонбонче да има кат хоратаjavascript:void(0);

# 14
  • София
ако наистина са същите ще си ги купувам постоянно. А, ако пуснат и Лакта...........

Общи условия

Активация на акаунт