САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 514
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А на същата поръчка , обаче без палтото дамското , а слагам дамска пижамка , сега линк http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-3-pieces-en-maille-viscose- … &numberpage=1
се хваща код 75426 . Пак ти е безплатна доставката , и ти дава тренч , обаче не мога да разбера какъв размер .

# 556
 Tова е малка раничка със портмоне  Дора , най-добре прочети и виж подписа на ЕВА.... Mr. Green

ИМА БУТОН РЕДАКТИРАЙ ....За да не пишеш по няколко пъти....   bouquet

# 557
# 558
  • София
А на същата поръчка , обаче без палтото дамското , а слагам дамска пижамка , сега линк http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-3-pieces-en-maille-viscose- … &numberpage=1
се хваща код 75426 . Пак ти е безплатна доставката , и ти дава тренч , обаче не мога да разбера какъв размер .
Синя слива,какво искаш да направиш?  ooooh!
Или искаш да ни кажеш,че си открила топлата вода или 2 нови кода?  

# 559
Момиче,какво искаш да направиш?  ooooh!
Или искаш да ни кажеш,че си открила топлата вода или 2 нови кода? 
не мога да пропусна и да не се изхиля  smile3532
в очакване на нови, интересни кодчета...

# 560
  • sofia
това яке с повече от 20е можете ли да намалите?   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324160884&a … 1&Mode=Update

# 561
Аз мога, ако и на теб са ти пратили код 30/55Е и ти ще можеш

# 562

Здравей, Pasta! EmbarassedИзвинявай, че се намесвам, но това същото яке го купухме за една племенничка и се оказа,че е произведено в Китай.Ако  ще е така, по-добре си купи от някой марков магазин от България, където също се говори, че не са "маркови": Разбира се, решението е само твое. Rolling EyesСъжалявам, ако съм те притеснила.ПРИЯТНА ВЕЧЕР, МОМИЧЕТА! Heart Eyes Peace

# 563
 Blushох ... поправям че: ...където се говори, че са "по-маркови".  ShockedПритесних се за момичето/ за Синя слива/ Mr. Green, то ние незнаещите какво да правим... #2gunfireда вземем да се гръмнем ли? Joyче кой се е родил научен Куражче,не беше ли "..човек се учи докато е жив и ..от грешките си":  hahahaшегувам се със себе си... беше наистина  редно да й се направи забележка: Извинете, че си позволих да се намеся. Blush Heart Eyes Peace

# 564
други кодове 20 от 33 освен тренчовете останаха ли или вече е краят на аавантата  Mr. Green

# 565
  • София
Blushох ... поправям че: ...където се говори, че са "по-маркови".  ShockedПритесних се за момичето/ за Синя слива/ Mr. Green, то ние незнаещите какво да правим... #2gunfireда вземем да се гръмнем ли? Joyче кой се е родил научен Куражче,не беше ли "..човек се учи докато е жив и ..от грешките си":  hahahaшегувам се със себе си... беше наистина  редно да й се направи забележка: Извинете, че си позволих да се намеся. Blush Heart Eyes Peace
Не съм  правила забележка на Синя слива,нито съм искала да я засегна.Съжаляжам,ако така изглежда...Но в 3 порени поста нищо не се разбира,а не е да кажем новак,нали?  Thinking
Аз просто се опитах да помогна,или греша?
Синя слива,няма как да ти влезнем в акаунта,без да ти знаем паролата и мейла. Mr. Green
Така нищо не правиш,а чрез линка,който си дала,всеки влиза в собствената си кошница.
По-добре дай линкове на нещата,които искаш да поръчаш.

# 566
Жанче, и аз съм от отбора на незнаещите Embarassed
ама съм на 3 ракии по рождение, та затова се майтапя Peace
\правя го без лоши чувства, нищо, че понякога ме обвиняват в противното ooooh!\
но ми стана чудно - как тъй ни в клин, ни в ръкав изниква някой, казва ти, че е новак и почва - вижте ми кошницата, па вижте какво поръчах, па с този код ти намаля това, пък с този ти става онова... барем кодовете да бяха нови...
не одобрявам също онлайн-разбора на всяка поръчка Peace

# 567
други кодове 20 от 33 освен тренчовете останаха ли или вече е краят на аавантата  Mr. Green
и кода за музикалната играчка 53457 и 53449

# 568
 EmbarassedЕВЧЕ, съжалявам: вземам си думите обратно Blush не съм се изразила правилно.Всички сте много търпеливи с незнаещите като нас и непрекъснато ни помагате, за което лично АЗ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА  bouquetСамо се шегувах със себе си,  Rolling Eyesсъжалявам , ако е прозвучало по друг начин:  Confusedбез вас сме като загубени в пустинята ...ПРИЯТНА ВЕЧЕР и СЛАДКИ СЪНИЩА! Heart Eyes Peace

# 569
Куражче, това за ракиите Hugмного ми харесва! Mr. GreenCheers!  Heart Eyes  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт