САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 497
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • близо до морето
Може ли някой да намали тази чанта http://www.laredoute.fr/vente-sac.aspx?productid=324158979&d … 6&Mode=Update Няма никакъв знак, но и с нито един код не ми се намаля повече.  Tired

# 572
Момичета този знак пречи ли на кодовете? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324161561&a … 8&Mode=Update
Имам предвид оранжевия.  bouquet

# 573
Момичета този знак пречи ли на кодовете? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324161561&a … 8&Mode=Update
Имам предвид оранжевия.  bouquet

намаля се, пробвах Peace

# 574
Значи кодовете ми се инатят Mr. Green

# 575
Явно са големи инати... Mr. Green

По принцип оранжевият знак е за размера на децата   , височина, кг и тн..  bouquet

# 576
  • София
Може ли някой да намали тази чанта http://www.laredoute.fr/vente-sac.aspx?productid=324158979&d … 6&Mode=Update Няма никакъв знак, но и с нито един код не ми се намаля повече.  Tired
Може би не става,защото това е спортна марка по принцип.
А защо няма знак-не знам,напоследък зачестиха такива артикули,без знак.
ХодИ се мЪчи да ги намаляваш... Crossing Arms

А този знак влияе на кодовете,но не винаги.
Понякога пречи,понякога-не.Редутска им работа... ooooh!

# 577
  • sofia
Аз мога, ако и на теб са ти пратили код 30/55Е и ти ще можеш
за съжаление не са и не ми се ловят тези с 30/55, а и въобще от сума време не са ми пращали никакви кодове. как ли да им напомня за и-мейла си?  Money 
Jane D'arc  bouquet ме успокои обаче, като каза че не струва, така че го забравям това яке Stop
sorry май спамя  Embarassed

# 578
  • Лондон/Пловдив
23337 това кодче незнам дали е пускано http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cd07a0db79a5eeb0cd
извинявам се ако не е за темата .

# 579
  • София
48755 -  дава БД и подарък -Чанта Уикенд -  
Размери-45,5 х 34 х 19 cm ,дръжките са кожени.

-30% от първия артикул и -25% от останалите + БД от Тайисим +  Подарък-Туника с колие-нищо ново под слънцето!  Mr. Green
        42/44 - код -79510
        46/48 - код -79529
        50/52 - код -79537
        54/56 - код -79545

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 09:22 от Evа

# 580
53473-не знам дали намалява,но дава БД и подарък -Чанта Уикенд -  

Евче, намалява и още как Laughing 20\33 е, изписва ми Votre cadeau : SAC A DOS rose
само да не е още някоя ТоДорка  Mr. Green че ще препасваме по 5 през рамо  4470

п.п. и аз много мерси, че си върна стария аватар  Heart Eyes Hug

# 581
  • София
53473-не знам дали намалява,но дава БД и подарък -Чанта Уикенд -  

Евче, намалява и още как Laughing 20\33 е, изписва ми Votre cadeau : SAC A DOS rose
само да не е още някоя ТоДорка  Mr. Green че ще препасваме по 5 през рамо  4470
Значи намалява и PRIX MINI,при това положение,и не,не е Дора,със сигурност...Фреди така каза  Laughing

# 582
Значи намалява и PRIX MINI,при това положение,и не,не е Дора,със сигурност...Фреди така каза  Laughing

Да не са е объркАл тоз пич, щото Тома неверни \се моа\ провери \в твоето албумче\ - за ТоДора е Peace Ако дойде още една такава персона вкъщи... ше му я занеса лично, па ше полегна и тихичко запея... полегналаааа е ТуДораааа Mr. Green \това, защото ще ме изпъдят вече, търся си подслон  Flowers Bouquet\

# 583
  • София

Да не са е объркАл тоз пич, щото Тома неверни \се моа\ провери \в твоето албумче\ - за ТоДора е Peace Ако дойде още една такава персона вкъщи... ше му я занеса лично, па ше полегна и тихичко запея... полегналаааа е ТуДораааа Mr. Green \това, защото ще ме изпъдят вече, търся си подслон  Flowers Bouquet\
Не,душа,грешката е в мен. Blush
Снощи пуснаха кода без много инфо,без снимка и без да се знае за какъв сак иде реч...
Предположиха първо,че е за Найк,но така го изписва в кошницата,както и Дората,а и пасва и -20/33 и БД и валидността.
Затова го добавих като Дора в албумчето ми,обаче Фредери(мод в Клубпромос) пльосна тая снимка за тоя код и така.  Laughing

А скивА ли кода за туниката на Тайисим?А?!
Тамън като за нас!  smile3508
Да дойде Брадата,да каже дали ще успее да намали нейния пуловер,а отдавна код на Тайисим не е давал БД!  Party

# 584
тя, брадичка, сподели, че туниката е малко несъразмерна, но за едното БД ще се прежалим  Mr. Green \а и тенекенцето не е за изтърване  tooth\
издържах стоически на изкушението да заръчам "шукаритетния" тренч, но от този "ансамбъл" няма да се лиша! \то и за тренча не е твърде късно Joy\

п.п. сега видях снимките - чантата я имам, мисля като подарък към надуваемия дюшек я получих - много е избарана, но е розова Sad
но е хубаво, че настъпи раздвижване при кодовете 20/33 Grinning

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 00:27 от Courage!

Общи условия

Активация на акаунт