САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 470
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
sis7, Jane D'arc  Hug
 Embarassed Аз до 2-3 съм ги нагласила, важното е да не станат повече  Joy ...една за мен и един анцунг най-накрая и аз да купя на моето дребното, че гледам всички накупихте на децата, чак срам ме хваща, че се цепя от колектива.

А някой все пак получили ли от птицечовките Дуду - 2те които бяха заедно малко и голямо  newsm78

# 46
  • Там....където всичко е възможно ....
Kода за играчката и при мен я дава изчерпана за съжаление Rolling Eyes

Вчера получих дигиталната рамка вместо дюшека,поръчката ми беше от 24.09. за митница.
Рамката още я включих и тръгна,харесва ми ,сега и търся подходящо място.

Jane D'arc  ,доста си активна в форума защо не си направиш регистрация Peace

# 47
  • Балчи-Варна
това дали ще мога да го намаля с нещо сега.....

http://www.laredoute.fr/vente-double-couette-4-saisons-synthetiq … &numberpage=3

# 48
Пробвай с кода за кафевия тренч, който днес публикуваха 20/33 Е

# 49
Ева, благодаря много за кода за тренча. Супер е, намалява почти наполовина от цената, пък и дава подарък и БД  Joy

# 50
kras8204: БЛАГОДАРЯ за поканата. Ще се регистрирам; вече съм ентусиаст-ЛаРедутка: отново- с помощта на EVA и Unicorn пуснах 6 поръчки. От една година до сега, сигурно бих могла да си купя една кола втора употреба с тези парички, но нямаше да го има АДРЕНАЛИНЪТ! Heart Eyes Peace  bouquet JoyХубаво е да си от ЛаРедутките! Мосю ARESKI дали знае това? Embarassed Simple Smile

# 51
  • София
момичета,моля  за малко помощ.....
това палтенце  искам да  си купя,и се мъча с  разни кодове,но повече от 79.90 Е не  мога  да  го намаля,
моля  ви помогнете ако има  варянт за още  мъничко намаление Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-60-pourcent-laine.aspx?pro … &numberpage=1

# 52
  • София
Набелязала съм нещо с такъв знак и надпис от първия пост
" - NOUVEAU,EXCLUSIF WEB, артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете" -  и сега се чудя - дали по следновогодишните намаления имам шанс да го намалят или да му отпадне значето и да се повлияе от кодче.
Момичетата с повечко опит - наблюдава ли ли  сте нещо такова

# 53
  • София
момичета,моля  за малко помощ.....
това палтенце  искам да  си купя,и се мъча с  разни кодове,но повече от 79.90 Е не  мога  да  го намаля,
моля  ви помогнете ако има  варянт за още  мъничко намаление Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-60-pourcent-laine.aspx?pro … &numberpage=1
код 50555 или 31976-но за поръчка на над 140Е

Код 45322 -30% от Е/З`09+БД над 49Е.Намалява и Prix Vert.
Валиден до 26.10.09г.

# 54
gul4i: Тези дни направих голяма такава поръчка, но от антиакарните артикули и го намалих с кода за Спайдермен, но сега има и код от ЕВА за кафявия тренч, както ти предлага Жабка, използвай този код:ПРИЯТНО ПАЗАРЕНЕ! Тези артикули си заслужават да бъдат купени: лично мнение Heart Eyes Peace

# 55
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324159901&a … 1&Mode=Update
Първо д попитам тази дамска плюшена ношница някой поръчвал ли я аз мисля д я пусна за анцунг, но преди ми се повлияваше от кода 20/30 а сеха не иска знаете ли коя може да е причината.Мерси предварително.

# 56
Предварително се извинявам, уж четох но не намерих реф. на тиганите и кода Embarassed Всъщност валиден ли е още?
мерси много

# 57
64955- код от фактура 30% на дамско, бельо, красота, деца, мъже, и linge de maison.

# 58
получих си днес поръчка с подарък Дора.  Rolling Eyes мислех, че е по-големичко чантето, но иначе е сладурско. Не знам само лепките при мен ли са дефектни или са си дефектни по принцип - разминават се, едните са вертикално, а тези които трябва да се залепят за тях хоризонтално  newsm78

# 59
не е дефект-така може да закопчаваш на разично ниво,зависи колко е обемна чантичката

Общи условия

Активация на акаунт