Отговори
# 735
Според мен провинция.
Naughty
Аааа,само няма да се обиждаме на софиянци и провинция,не че се засягам,но след проучване разбрах,че както и Диков-мамолога,така и Стоянов-онкохирурга са много добри лекари Peace
С пълна упойка се прави,а после се чакат рвзултати от хистология,защо така-не съм питала.
Доколкото разбрах преди се е правело с местна,сега вече пълна,защото имам позната,която са оперирали преди 3години с местна Peace
Сиско,позна,душата,ама ще се пофаля по-нататъка... Laughing Mr. Green

# 736
Муза,не се обиждай ,аз също не съм кореняк софиянка.
Според мен всичко зависи от оборудването.Доколкото знам в Онкологията в София имат най-оборудваната подвижна лаборатория в страната.Това им дава възможност да направят бърз тест на образованието.Ако нямат необходимите машинки и най-добрият доктор не може да го изследва веднага.
Аз също съм чакала 9 дни резултати,но по друга причина.Предполагаха,че е фиброаденом и не бяха готови за радикална операция.

# 737
  • София по рождение
Здравейте момичета,

на мама от утре започва лъчетерапията, нещо да препоръчате, или някакви съвети да дадете?  bouquet

# 738
Нека обилно да пудри с бебешка пудра мястото на облъчването и да се къпе със бебешки сапун.
Не трябва да използва никаква козметика,дезодоранти и парфюми.

# 739
Здравейте момичета,

на мама от утре започва лъчетерапията, нещо да препоръчате, или някакви съвети да дадете?  bouquet

1. Да се къпе с бебешка козметика.
2. Да попива водата с леки потупвания (а не да търка)
3. Да се маже с Bepanthol
4. Да пие всеки ден по една чаша сок от моркови

# 740
  • София по рождение
Много благодаря, Весе, а може ли да ги яде морковите, не на сок.

# 741
  • у нас - на брега на морето
Nadyk , и аз да допълня за лъчето - както ме посъветва Кана, да си облича черни тениски, за да не си цапа бельото от маркера и да прави всеки ден гимнастика, за да не се получат сраствания. На теория го знам, ама ме питай колко го изпълнявам! Направо съм си за  fight
SunshineLily, браво ти си герой! Сега поне ти се махна от главата и остава възстановяването! Ти си млада и всичко ще отмине. Аз бях на 31 г., когато ми махнаха фиброаденом и дори след това си кърмих второто дете до 9 месеца, колкото и първото. newsm03  love001 newsm51
margi4, благодаря!!! Hug  love001 smile3525

# 742
Сокът от моркови се усвоява много по-лесно от организма, така че е за предпочитане /разбира се нищо не й пречи и да си хрупа/ Laughing, заредете се с едно чувалче моркови и сокоизтисквачка и действайте. При лъчетерапия се препоръчва да се взима герисан, може вече да са ви казали. Що се отнася до подготовката за лъчетерапия, на мен лично изрично ми забраниха да се мажа с каквото и да било. Cry

# 743
krissi55 е права. Причината е, че нямат необходимото оборудване. Съдя за това по факта, че доктора ми каза, че там правят само малки операции, а за коремните ходи незнам си къде.
От пълната упойка съм доволна инак.  Peace
Муза ще се чуем, той брат ми ме вози Nature Sunny  А тези 6 конеца това колко дълго е в см? Така са ме опаковали, че не мога и да гадая  Tired
sisko77 мерси    bouquet
yov64 дано   bouquet

# 744
П.П. Да Ви кажа от както го махнаха си чувствам гърдата една лека такава, много странно  Laughing

# 745
  • В царството на игрите:)
Здравейте, Благодаря на Маргич и на другите момичета, които са ми отговорили за хормоналната терапия. Не, че отговорите много ми харесват и, че съм много обнадеждена, но .... Rolling Eyes Напоследък нещо пак ме нападнаха едни лоши мисли и все ми се плаче. Пак започва да ме е страх, а така ми се иска да съм спокойна, но се надявам да е временно.
Тази седмица имам доста работа, а и малките нещо се мъчат да не са съвсем здрави, но ще видим къде ще ме излезе края.
Целувам ви Hug
р.р. Камомилааа, виждам те. Драсни някой ред, де Simple Smile

# 746
Драснах и с гъза си съм претаковала интернета.Сега наново и набързо. Според мене за лъчетерапията трябва да се слуша само и единственообслужващия персонал. Що се отнася за мазане, пудрене идр. от тоя род.За ядене няма лошо всичко да се пробва.Според мене с какво да мажем или не зависи от апарата на който се прави лъчето. Доколкото чета в България има доста съвсем нови апарати и за това на всеки му казват различно. Питайте персонала, лекари, техници и каквото ви кажат те.За мене може и да драсна някой ред, ама после.

# 747
......Напоследък нещо пак ме нападнаха едни лоши мисли и все ми се плаче. Пак започва да ме е страх, а така ми се иска да съм спокойна, но се надявам да е временно.......

Milmich, ще се оправиш не се стряскай толкова! Само че ще трябва да имаш търпение някоя и друга година.  Пък и реконструкции вече правят. Имаш си деца и работа, останалото е въпрос на време.Wink

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 16:04 от Vivir

# 748
Дано да си права за съвсем новите апарати, но в ИСУЛ, където се лекувам, преди година  се говореше, че са закупени 2 чисто нови апарата, ще се ремонтират помещенията, че персонала ще работи многосменно, но към момента нещата са си постарому, облъчва се на стария РОКУС, който се поврежда често, ремонта не е стигнал до там...
Не знам как е в другите болници, дано да се подмени тази допотопна апаратура, в интерес е на всички нас.

# 749
По повод лъчетерапията- по телевизията гледах за нов център по лъчетерапия и нови апарати, ама не разбрах къде е. Някой да е хванал края? Беше по новините преди един-два дни.

Общи условия

Активация на акаунт