Отговори
# 150
Здравейте бандата  Wink
И на мен ми е най-удобно в неделя, при това в нашата кръчма. Защото няма да ми се налага да излизам. Място за всички има. Ядене и пиене също  Joy Joy Joy

Аз съм "ЗА"!
Дайте координати на кръчмата и час , в който ще се съберем...
И да направим едно преброяване на желаещите... Wink

Вие сте на ход...  bouquet

# 151
  • София
Здравиейте милички!
Като ще се броим, баба Марги4 е номер едно! tooth

# 152
  • София
Лорън мила, виждам че си в темата, за съжаление няма млад и стар рак, има диагноза и болестта трябва да се лекува адекватно

# 153
И аз съм "за" в неделя.

Искам да ви поканя да спите у дома, но сме в гарсониера с малкия...
Скоро ще излезе акт 15 на новия ни апартамент и там ще има място и за гости.  newsm44 newsm44 newsm44

Ако наистина няма къде да спите, ще говоря със свекърва ми да направиме някоя и друга рокада, важното е, че ви искам в София и двете!!!!!!!!!!!!!  Hug

Свате, ти кога пристигаш?

# 154
Как ви завиждам само за това дружно апка-пийка,което ви предстои. Blush Heart Eyes
Да ударите по една глътчица и заради мен Praynig
В петък ще се уговаря дата за операцията,утре съм на хематолог.Стискайте палци там всичко да е наред,че ако са кофти нещата,може и да се отложи "процедурата" Praynig

П.П.И само да се похваля,че щерка ми вече ходи/тича/ по-бързо и от  мен Party

# 155

П.П.И само да се похваля,че щерка ми вече ходи/тича/ по-бързо и от  мен Party

Ееееееееееее, Муза  Hug Hug Hug, страхотно!
Ето ТОВА са важните неща в живота, другото минава и заминава.
Ще стискаме палци и спокойно, едно по едно!   bouquet

# 156
  • София
Муза, поздрави за успеха на малкото слънчице, желая от сърце крачетата да го водят по пътищата на успеха и късмета!!!!!!!!!! newsm10 newsm17 Стискам ти палци и за петък, вярвам че всичко ще е ок

# 157
Свате, в неделя по някое време,ще пристигна в София.
Още не знам в колко.Като си тръгнат мойта банда ще ме хвърлятдо столицата.
Имам ти номера,ще ти се обадя.
Къде точно се намира кръчмата на Хули!
И в колко часа мислите да е събирането?

Муза, браво на малката бързоходка...
Да е жива и здрава и винаги така пъргава ...
Уведомявай ни своевременно за твоите неща...  bouquet

# 158
  • В царството на игрите:)
Такааа, много добре се получава. В неделя вечерта е перфектно. Остава само часа да определим, може и в 18.30 да се уговорим, че да имаме повече време.
Ще помоля само Хули да даде някакви координати или на ЛС да ги пусне, за да намерим кръчмата. В къщи също приемам гости. И аз съм в гарсониера, но пък е преустроена на почти двустаен Joy Проблем в това отношение няма!!!
Може да разчитате на мен и ако трябва да посрещна някого само да каже къде и кога.
Нямам търпение!!Целувам ви  bouquet

# 159
  • у нас - на брега на морето
Момичета, тези от вас, които ходиха на 5 скенера във Варна, могат ли да ми кажат, как се чувстваха същата вечер, че сме канени на механа, а аз не знам какво да кажа, дали ще мога да отида? Как стои въпросът с радиацията, която ще разпръсквам?/ поне за осветление ще спестя  Mr. Green/Утре на обед трябва да съм там на линия и, ако може до тогава да напишете.
Много ви се радвам, че ще се срещнете и поне поименно ни споменете и пийте по едно и за наше здраве! Hug cheers
Сиско, страхотни кафета си поднесла тази сутрин! Благодаря, нища, че ги видях чак вечерта, но си запазвам едно за петък сутрин!  love001

# 160
Здравейте,
аз съм на линия за неделя, само ми кажете къде да кацна. В събота детето има рожден ден, така че неделя ми е много удобно.
Сиско, ще ти се обадя да се видим някъде предварително.
 Hug Hug Hug

# 161
  • София
Добро утро!   Нямааа станали??? Simple Smile
 Е аз сама ще си пия кафето Sick
 yov64 , няма страшно с радиацията чак толкова,да не си до бременни и малки деца и да пиеш повечко вода. Хапни зелева салта и червено вино може Peace
 Аз обаче самата вечер не се чувствах добре,повръщаше ми се ,нямам грам апетит, а главоболие страшно. Но,при мен беше така,не знам други да са имали подобни оплаквания.
 Хубав слънчев ден ви пожелавам...още не знам какво ще е времето,но....дано е такова!!!  bouquet

# 162
Добро утро на всички!

Айде ,моми, очакваме координати на кръчмата... newsm03
За час споменаха 18.30. За мен е чудесно...
Давайте по-смело,че неделя наближава... smile3521
Дано днес сте по-активни... smile3503

# 163
Добро утро, момичета!

Лек ден на всички!  Hug  Hug  Hug

Целувки и прегръдки на купонджийките. Да докладвате подробно после за срещата, моля!!!!  #Silly

Йовче, вечерта след пет скенера бях останала без сили. 6-7 часа кибик там, цял ден глад. Не ми беше до нищо друго освен да се  паркирам в хоризонтално положение и да не мърдам.
Мъжо го изгоних от леглото за 2 вечери след това.
В тоалетната няколко дена пускай водата поне 2 пъти + сапунка, някакво препаратче.
Стискам ти палци за хубави резултати!  Praynig

Оптимистче, дай координати , моля, ако имаш - къде изследват , ама сериозно, остеопорозата във Варна?

# 164
Ако не ми се случи нещо в неделя след 12 мога да бъда в София. Днес е хубаво да приключим с уговарянето, за да знам дали да си купувам билет. Моля  един телефон за връзка. Аз ще се опитам да се справя сама, но за всеки случай.  Казвайте адреса на кръчмата.

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт