Отговори
# 600
  • София
Милички аз го зная къде се намира, но не мога да ви го кажа като адрес, утре ще ходя да си продължа мойто талонче и ще ви информирам за точния адрес - за ориентир в кв.Иван Вазов на последната спирка на трамвай 1. По отношение на дом. тел ММ е права че таксата е 7 лв. но за втора група, за първа е 1 лев и стотинки.! Картата за транспорт по цялата градска мрежа е също безплатна! Миленка те повечето придобивки не са за нас, защото на нас ни дават не повече от втора група инвалидност! Но нали "ПО ДОБРЕ ЗДРАВ И БОГАТ ОТКОЛКОТО БЕДЕН И БОЛЕН! Joy Joy Joy

# 601

А Хулиту къде е, бе дами? Не е в нейн стил да се губи толкова дълго време Thinking

Хулиту бачка като луда. Wink Аз не я дочаквам и редовно й звъня, нали човек на майка си се обажда.  Heart Eyes

Пък тя ме търпи и така... Joy

# 602
  • В царството на игрите:)
[/quote

Хулиту бачка като луда. Wink
[/quote]

Кана, кажи и , че от работа само гърбица става и, че и след нея ще остане още несвършена hahaha

# 603
Има една подробност: "Труда облагородява"
А Хули е благородна, всички го знаем
И винаги много е бачкала, тя не чака да и падне обича да си го заслужи

# 604
  • София
 Ne sym зачезнала,защотото ви чета най-редовно...значи присъствие имам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ето сега ви казвам добро утро и хубав ден!   bouquet

# 605
"Бо то"/= "Добро утро" имате от мойта щерка. Heart Eyes
От мен: за събуждане Hug
Хайде пацестискайте днес за последно:за мен,че ще ми махат конците и ще ми кажат рвзултатите от ХИстологията,а и тото съм пуснала както никога.За ваше осведомение-не ги ща 3те милиона,и четвърт ще ми стигне,да не ме искарате лакомия,не че нещо. Laughing Blush
Стискайте палци и на Лили,че днес има час за Хирурга,пък дано тя после пише какво са й казали Peace
Весел и усмихнат ден на всички момичета от мен и моята бандитка Hug Heart Eyes

# 606
Добро утро!
Муза, всичко друго е ясно-и конците не болят, и резултатът ще е перфектен,-затова ще стискам палци за милионите... И не се прави на скромна-като ще дават милиони поне да ги дадат всичките... smile3534 Все ще намериш какво да ги правиш... Ако не знаеш,викай мен-аз съм специалист по унищожаване на финикииски знаци... Joy Joy Joy
Питай мъж ми,той ще потвърди... Mr. Green

Лили, очакваме включване и от теб! Всичко ще е наред-убедена съм!  bouquet

Усмихнат ден на всички!  love001

# 607
Добрутро и от мен kaffeetrmker_2

Стискаме палци на всички девойки Praynig  Всичко ще е О.К.

Другарчета, аз пак имам питане!
Шест месеца съм болнични, минавам на ТЕЛК и след това ми се разрешават пак болнични или получавам някаква минимална сума?
Уж чета, но нещо не съм на ясно с тази материя Thinking ooooh! Embarassed

# 608
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
и от мен...
налегнали са ме мноо задачки и времето нещо кът се очертава.. (бе и аз като ХулитУ шЪ сЪ облагородявам... smile3532 smile3532 smile3532)

Вчера бях на инжекция, Даронда. Всичко  е ОК. Питах онколога за новия грип и дали да правя ваксина, категорично отсече " в никакъв случай"... bowuu Та така за новия грип....

Изчезвам пак по задачки...
Целувки...    love001  love001  love001  love001

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 09:53 от veselinap

# 609
Муза, Лили, палците са стиснати, а сърцата ни се молят на Бог!  Praynig Praynig Praynig
Само спокойно, момиченца-кокиченца, успех!!!  Hug Hug Hug

Трикси, веднъж минала на ТЕЛК, т.е. с решение от ТЕЛК, нямаш право на повече болнични след това.
За това, ако имаш да взимаш още болнични, т.е. не си си взела всички полагащи ти се, първо си ги вземи и чак тогава подавай документи за ТЕЛК. Wink

Целувки и хубва и усмихнатъ ден на всички! Simple Smile

# 610
TRIXYY, до 6 м болничните се издават от ЛКК, след това ако желаеш или ако правиш още терапии,  от ТЕЛК могат да ти издават на 3 пъти по 2 м. - т.е. още 6 м. Ако решиш да се върнеш на работа, го заявяваш пред ТЕЛКа и тогава с Експ.решение ти определят % инвалидност с право на работа. Връщаш се на работа и същевременно си подготвяш документите за пенсиониране и ги предоставяш в НОИ.
Хубав ден на всички тук! Simple Smile

# 611
Олеее, един ден ме няма и вие 3 страници сте изписали! ooooh!
Тъй като сте говорили за ДОД, да ви кажа как стана при мен, знаете че съм учителка, а учителите сме с най-ниски заплати /450 лв. за 20 г. стаж/. Въпреки това си подадох молба до Директора за облекчаване на данъка, заедно с копието от ТЕЛК и наистина сега вземам 40 лв. повече, не зная как се изчислява, но не вярвам да ме излъжат.
Относно пътуванията, имате право на две пътувания с автобус до последната точка на БГ,т.е. каквито билети представите в соц.грижи ви ги осребряват, но трябва в картончето за пътуване да имате печат на Фирмата на автобуса, с който евентуално сте пътували. За БДЖ сте обсъдили вече, за винетка и данък сгради също. Наистина много облекчения, но докато се добереш до тях е ходене по мъките.
Моите документи в НОИ, още не са в ред, все нещо им липсва, все нещо изниква, но дойде решението, засега дават минималната до оправяне на нередностите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 612
МНого странно,едно ми е спокойно,граничещо с непукизъм. Mr. Green
Извадих си фишчето от тотото Laughing и понеже обичам да слагам рибата в тигана,веднага си разпределих печалбата-на голямата сестричка ще дам да си изплатят безумния кредит за апартамента,на малката ще дам да може да иде да следва,на нашите-за къщата на село,която строят 20години вече,на свекър и свекърва ми за операцията на баба,ние ще си купим жилище,ще дам и за Анджи,заради която плаках доста онзи ден,най-накрая ще си оправя зъбите,а каквото остане-за децата в неравностойно положение Praynig
Така че,мила ми Сиско 77,оправих ги милионите Peace
Опитах се да направя един измислен сладкиш-сега е в кофата hahahaНо този път обаче не ми се пресече соса за пълнените чушки Party
Извинете,че не пиша по темата за "екстрите",които дава държавата,но не съм компетента,а дано и не ставам.
Пак целувки,отивам да храня Русокоска Heart Eyes

# 613
Но този път обаче не ми се пресече соса за пълнените чушки Party

Ако го правиш бял (яйце, кис. мляко и брашно) - махай белтъка на яйцето, това е успеха към непресичането. Wink
Важи и за супите, готвач ми го е казал. smile3521

П.П. кога ще има новини от теб?

# 614
  • София
Кой пита за мен ? Ето ме, тук съм. А и на който съм му трябвала спешно ме е намерил.
Кана ви каза, че имам много проблеми и няма време.
Отделно от това вкъщи нямам  компютър  Cry На най- голямата ми внучка компа се повреди и нали се сещате кой ще изгори  Joy Joy Joy
Чета ви и много се радвам на добрите вести  Peace
Ще направя коментар само на последния пост - соса няма да се пресече и ако в него има белтък.
Просто трябва докато заври,  да се бърка постоянно. Както при варената застройка на супите  Grinning Освен яйце, кисело мляко и брашно, сложете и от бульона или малко вода.

Общи условия

Активация на акаунт