Отговори
# 105
Ако при конизацията е правен и кюретаж на матката, доктора предупреждава, че м. може да дойде и към 40-я ден.
При мен обаче подрани даже.
Подкрепям Алфа Бета точно това каза и моят лекар, когато го попитах кога трябва да ми дойде, той каза че нямя да е скоро тъй като ми е правил кюретаж

# 106
Ох,отдъхнах си............Благодаря ви за успокоението....при мен е правено и абразио и кюретаж.... Hug Hug
 Hug

# 107
при мен е правено и абразио и кюретаж....
При мен бе само абразио на канала на шийката.

# 108
Добро утро драги:)))
Как сте дами???
Аз се върнах преди броени минути от 2-ят ми преглед след операцията. Доки каза, че хубаво си бил свършил работата Mr. Green Иначе съм добре, е то не може 100% щото ми откри киста на десният яйчник. Абе все нещо трябва да имам да не ме хваща уроки hahaha .Болката в кръста каза доки, че може и да е от кистата. Когато ме заболи ми изписа да пия ношпа и нещо др. дето го забравих.
alpha_beta със сигурност не ми взеха цито  Laughing . Няма и никога през живота да ми вземат  newsm10. Нямам и разни там клапи или предпазители да не ми се изсипе някой орган  smile3532 . Питах и той ми се смя все едно разказвам виц.
Иначе трябва да минавам на видеозон да ми видят яйцата, и щели да ми правят туморен маркер, ама към края на ноември, че сега апарата бил развален.
Днес разбрах , че идилията ми ( 6-месечните ми болнични) приключва на 23,11,2009г.  newsm45
Приятен ден от мен   bouquet
ААААА забравих да ви се похваля, вчера имах курбан. Отделът ми ( 10 женски) в петък решили да си направим на всички курбан, че тази година на всеки ни се събра кво ли не ( аз най-пострадах де, нали трябва да съм първенец все  Mr. Green) Та вчера бяхме на маса - агне, дроб сърма, беше мн вкусно мммммм. Дано да сме всички много здрави и щастливи.......... Hug

# 109
Дано да сме всички много здрави и щастливи.......... Hug

А дано! Praynig Hug

# 110
ReaNora, браво на теб!!! Кога ще почерпиш? Wink  Hug ...Чудно ми е как ви ги откриват тези кисти на яйчниците, виждат ли се?  Thinking На мен само ми натискаше корема отгоре и каза, че са добре. Rolling Eyes
Деси, страхотен сладур...пу, пу!

# 111
ReaNora, браво на теб!!! Кога ще почерпиш? Wink  Hug ...Чудно ми е как ви ги откриват тези кисти на яйчниците, виждат ли се?  Thinking На мен само ми натискаше корема отгоре и каза, че са добре. Rolling Eyes
Деси, страхотен сладур...пу, пу!
Как , как ами с преглед . Напипа ги с ПРЪСТИ Sick , как става обаче това незнам. Като си е поиграл малко с яйцата ми   Mr. Green . Опс извинявам се  hahaha

# 112
  • София
Браво Реа! Само така!  newsm10

А за кистата - сигурна ли си,  че не си в овулация! Колко см е?

А като няма платно, как затварят влагалището като се отстрани матката - просто го зашиват ли?

Разсъждавам си на глас аз, може пък и някой да знае!

# 113
Браво Реа!  Hug
Мен яйчниците ми гледат на видеозон за кисти. Понякога знам, че бъркат непукнал се фоликул с киста! Дано и при теб е така, но щом с напипване са усетили киста, знам ли...

# 114
Като си взема час за видеозон ще кажа с точност, сега не го мисля.
Ми Алфа, аз по картинките се ориентирвам, влагалището не се затваря........не мога да го обясня, но си го обяснавам за себе си........

# 115
Исках да попитам нещо. Кво преставлява туморният маркер. Как се прави и колко време се чакат резултатите? Всъщност това ме притесни най- много . Кистите - не, за сега.

# 116
Кръвно изследване е, но за колко време става резултата не знам. Ето какво намерих http://arsmedica.bg/bg/lab/subprm/tumor-markers.html
Правят в почти всяка лаборатория.

# 117
Mirania   Hug благодаря !

Катка къде си? Какво става с теб?

Пойзън как си? Спря ли кървенето?

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 12:33 от ReaNora

# 118
  • София
Исках да попитам нещо. Кво преставлява туморният маркер. Как се прави и колко време се чакат резултатите? Всъщност това ме притесни най- много . Кистите - не, за сега.
Моето инфо е, че се изследват различни номера туморни маркери в зависимост от засегнатия орган, доктора трябва да ти напише
кой номер маркер иска. В лабораториите го правят, взима се кръв. Знам също, че резултатите не казват категорично има или няма
рак или разсейки - по скоро е насочващо. Нещо като уринния тест за бременност.

# 119
Момичета, имам въпрос към вас и молба за помощ. Миналата година на 09.09 ме оперираха за да махнат 5см миома. Всичко мина добре слава богу, но в петък на прегледа се оказа, че има някаква тъкан в матката, която лекаря не можа да определи със сигурност само с ултразвуков преглед. Според него има 2 варианта - 1. Полип или 2. Срастване свледствие на операцията. Не съм много грамотна в тези неща, но ако имаше срастване нямаше ли да се види на ултразвук и на прегледа на който ходих през март?
Лекарят също ми обясни, че ако е полип, трябва да се махне, ако искам да забременея (с онзи метод с изрязване с ток - не помня как се казваше, не ми се смейте  Embarassed) Затова се обръщам към вас за помощ. Кажете ми дали някой зне нещо повече или дали някой е бил подложен на такова лечение? Не съм раждала и се надявам някой ден наистина да мога да забременея. Часовника ми цъка, на 36 съм вече, с една миомектомия...
Току-що прокървих след като цикълът ми свърши миналия четвъртък!!! Помощ!!!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 15:04 от pussycat

Общи условия

Активация на акаунт