Отговори
# 120
Браво Реа и аз се присъединявам към поздравите за теб, хубаво че всичко е ок. Честито да черпиш една тортичка. Пусикет това което аз знам е, че полипите наистина трябва да се махат.Аз имах такъв и го резнаха заедно с част от шийката при конизацията. Ако някой има повече инфо нека сподели. Къде си ПОИЗЪН? Спряха ли течовете? newsm03

# 121
  • София
pussycat, полипите причиняват такива кървения по никое време, така че е възможно да е полип, а щом се вижда с ехографа, значи размера му е голям. Иначе трудно се виждат на ехограф и то само съвсем в началото на цикъла, когато лигавицата не е нарастнала.
Каквото и да се гадае и предполага, сигурен отговор може да даде хистероскопия, по време на която да се предприеме и въпросното изрязване на полипа или срастването.
Успех ти желая и пиши пак какво става. Гледам, че не си в БГ, може би това е добре!

poisson не пише милата, сигурно е закъсала яко!

# 122
Тука съм. Confused
Реших да се рефрешна малко и вчера си остригах косата. Иначе в петък пак влизам в болница за рефреш на канала;-)
Реа, много добре завучиш. Кистата наистина може да е фоликулярна и най-вероятно е.
Туморните маркери за шийката са SCC и CYFRA 21. Излизат за ден.  Алфа_Бета е права насочващи са, не категорични. Макар, че ако са повишени си е леле-мале.
Аз съм си правила, всичко беше в норма, а както знаете си имах стадий. Така че не ги мисли. Ако нещо те интересува пиши ми Hug
Като ти свършат болничните нямаш ли да те пенсионират за известно време?

pussycat, за съжаление не мога да ти бъда полезна.

Както писах, кървенето на пойзън е нормално ако не е по- обилно от менструално. Конизирани сме при един и същи лекар. Не помня на мен колко дни ми продължи, но май почти ми се сля с цикъла. Не съм сигурна обаче.

# 123
4eri, alpha_beta, Лекаря каза, че е големичко. На екрана се виждаше също, че е голямо. Едва ли не запълваше цялата кухина на матката.... Трябва да видя на снимката какъв размер пише. Така се ошашавих, че не помня какво ми каза за размера.
А това с кървенето по никое време никога не ми се е случвало преди. Много ме е страх. А това, че не съм в Бг не знам дали е за добро или не. Тук е доста скъпо....
Кажете нещо повече за тези полипи и премахването им с ел.ток който е имал неприятния опит с тези неща, моля   bouquet

# 124
  • София
..... Иначе в петък пак влизам в болница за рефреш на каналаWink
........

КатКа, за какво говориш скъпа?  Shocked

# 125
Това ама хич не го разбрах? Я пак?
Алфа нали се е получило при Катка срастване на канала? Ще го разширят. Нали така беше Катка?

# 126

[poisson не пише милата, сигурно е закъсала яко!
Сакън! Дано е добре!

..... Иначе в петък пак влизам в болница за рефреш на каналаWink
........

КатКа, за какво говориш скъпа?  Shocked

Laughing имам срастване на канала след трахелектомията и не ми идва. 

Това ама хич не го разбрах? Я пак?

На мен сестрата ми каза, че след като ми изтече болничният имам право на пенсия с право на работа. Май е временно и се минава комисия. Аз не знам дали ще ползвам такава привилегия, затова и не разпитах подробно.

# 127
Незнам Катка, нямам идея за каква пенсия говориш. На мен никой - нищо.
Айде сега не се разсейваи , а пусни снимки с новата прическа, а може - преди и сега Laughing

# 128
  • София
КатКа, ама какво точно правят, за да отпушат канала? Боли ли?  Shocked

# 129
наминавам да кажа, че още съм жива (шегичка)  Mr. Green, записах си час за петък от 10:30 ч, вечерта като се върна от бачкане ще пиша как е минал прегледа, а вие от своя страна ми стискайте палци  Praynig Hug

Реааааа, дано не е киста  Praynig

Десииии страхотни снимки, супер, браво, страхотни сте и тримата, аз имам съмнения кой ви е снимал  Whistling, а може и да греша.

Гесика, ти как си мила, сърбежите отшумяха ли, или да не те подсещам.  ooooh!

прегръдки от мен на всички  Hug Hug Hug Hug Hug аааааа и естествено добри резултати   bouquet

П.П. забравих да добавя - аз всяка сутрин пия бял равнец на гладно, пия и алоето с виното, но сега го спрях за няколко дена че усещам да ми става малко тегавичко сутрин от това вино вътре. Купих си от Триград миналата седмица пчелно млечице/ клей все ги бъркам дето се хапва по малко всяка сутрин на гладно за засилване на имунитета. Още не съм ходила при билкаря Еньо от кв Симеоново.

# 130

Десииии страхотни снимки, супер, браво, страхотни сте и тримата, аз имам съмнения кой ви е снимал  Whistling, а може и да греша.
Сигурно се досещаш-нашенка от форумско Калина.Simple Smile

# 131
Момичета, добри новини. poisson каза, че й е спряло кървенето  Praynig

# 132
здравей Новак и не се плаши. Аз премахвах 2 полипа през 8 месеца. По двата начина: чрез абразио и чрез хистероскопия. И по двата става за 10,15мин  боли ,но със пълна упойка.По първия начин след това повече кървиш , а след хистероскопията - никак. Правят ти тампонада с една лепенка, която махат на следващия ден.моя съвет е да избереш втория начин , защото при работата с хистероскопа ми казаха , че ако видят и нещо друго го изрязват . Така свършват на 100%. При мен първия път махнаха само единия полип и оставиха другия.При въпроса ми защо така ?Те обясниха ,че при кървене правят каквото могат.Когато имаш такива ,кървиш много при цикъл и продължително.Успех ти желая!

# 133
извинявай ,изпуснала съм /НЕ/ Повтарям НЕ БОЛИ  и е за 10, 15 мин.

# 134
Благодаря за инфото nip
Притеснява ме донякъде момента с упойките. Преди операцията миналата година се оказа, че съм алергична към де що има упойка, пих хапчета преди операцията, по време на операцията е текла система с не-знам-си-какво и пак по време на операцията се е наложило да ме обдишват, защото ми е спряла сърдечната дейност и дишането. Ето това е една от причините да ме е страх о.
Дано се размине. Днес прокървих от немай-къде-си, но засега поне кървенето спря. Лекаря ми се обади и каза да лежа повече, ама то лежи ли се бре?! Утре ако не замина в командировка ще отида пак в кабинета и ще го разпитам за хистероскопията и ще докладвам тук как процедират.
Благодаря ви много за подкрепата и съветите  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт