Отговори
# 135
Стискаме палци Синеоч много ясно дано всичко е ок. И аз пия бял равнец вече ама много ми горчи дори и мед smile3514

# 136
Стискаме палци Синеоч много ясно дано всичко е ок. И аз пия бял равнец вече ама много ми горчи дори и мед smile3514
Горчи щото го правиш мн концентриран. Прави го по разредено.

# 137
  • София
      Добър вечер и от мен !!!

Днес цял ден съм под напрежение , до следобяд ви четох ,но не смях да пиша ,че от толкова стрес сигурно щях да изтърся някоя глупост..... Naughty

Тази вечер бях на преглед при Д-р Ралчева - казва ,че на колпоскопа всичко е чисто - нямало никакво петънце по шийката, но  аз се тревожа да не би да има проблем в канала , а там на колпоскоп не се вижда.   Показах и цитото от преди 1 месец - това с дискариозата и тя каза ,че нямало нищо тревожно в този резултат , и че дискариоза не е идентично с дисплазия. По мое настояване ми взе нова цитонамазка, която ще бъде готова утре следобед и вечерта ще си разбера резултата.  Много ме е страх , защото каза че ако има проблем - смята направо да прави конизация , не да взима биопсия и да прави горене ( аз веднъж вече съм горена)........

Относно дискомфорта - според нея се дължи на дизбактериоза - нарушено РН на влагалището , което при мен най- вероятно се дължи на стрес .....  Просто лактобактериите са в оскъдно количество и патогенните бактерии ,  в даден момент взимат превес.
        Назначи ми Изопринозин - за поне 5-6 мес. по схема и  Феминела Ваги С - глобули за нормализиране на РН на влагалището.  Та това е утре вечер чакам резултата от цитото -  Praynig.

Реа, поздравления за добрите новини от прегледа - стискам палци и да нямаш киста , може да е фоликул.  Hug Hug Hug

Синеоч ,  - успех и на теб в петък за прегледа - стискам палци всякакви!!! Peace Hug Hug Hug

Катка, успех и на теб щом ще влизаш в болница - дано това е последната интервенция!!! Hug Hug Hug Hug

Чери,   Hug Hug Hug

# 138
Джеси според мен няма от какво да те е страх. Доколкото виждам доки те слуша какво му казваш и добре че е взел цито. Наистина  ако има съмнения е по-добре конизация от колкото биопсия и пак чакане пък някой видял нещо пък в канала друго не изследвано както стана при мен и сега се чудят какво да ме правят. Важното е, че се взимат необходимите мерки. Конизацията не е страшна и всичко ще е ок само да си спокойна.И аз съм много притеснена още не ми идва ще изчакам още няколко дни и ще ходя на лекар. Много ме е страх.  smile3556 А белия равнец го пия както пише на кутията 400 гр.вода на 2 супени л. от билката, ама може би наистина е много ще го поразредя. Лека нощ и спокойна вечер на всички  bouquet

# 139
Gesika   Hug спокойно всичко ще е оки и цитото ще ти е ПАП 1 Hug, няма начин да е друго, чу ли? С тази чиста шийка си за завиждане да знаеш.
Чери найстина го разреди ще видиш колко хуабво става, аз 2 месеца го пия вече. Правя си цяла тенджера, прецеждам в бутилка и си имам готово за по 2 пъти на ден. Даже го пия студен без мед и т.н.
Лека и спокойна от мен  Simple Smile

# 140
  • София
        Реа, Чери- благодаря  ви за подкрепата!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Реа, дано е така ,както казваш  - но добре поне ,че няма да чакам дълго това цито - утре вечер ще разбера какво е положението.......  Praynig

И аз откога съм се заканила да си купя бял равнец да си варя , но още не съм ...... А да ви попитам - има го белия равнец и на хапчета на Д-р Тошков - те дали вършат същата работа - какво ще кажете????  Или по добре горчивата отвара???

Лека нощ на всички!!!    Hug Hug Hug

# 141
Добро утро и лек ден от мен  Grinning  food010
Gesika според мен по добре билката отколкото разни хапчета. Все пак тези хапчетата са минали през някаква обработка..........

# 142
  Да си кажа и аз за белия равнец. Пия го от ученичка, тогава ми го дадоха за регулиране на цикъла и май и болката ми успокоява. За да не ми горчи правя съвсем слаба запарка /дори го пия неподсладен/ и било достатъчно според човека, който ме снабдява с билката

# 143
Здравейте и от мен!!!
Ходих отново при д-р Тошева за последно. След лечението отново ме тушира със Солкожин и каза да ходя на преглед чак догодина април. Това няма да стане!? Но питането ми е може ли скоро след туширане  да се вземе цитонамазка. За колко време се възстановява шийката и няма ли резултата да е същия ПАП ІІІа-д ако се избърза.  Може би ще ходя при д-р Кюркчиева от Онкологията, но ме е страх да не избързвам.
Всичко чета и пожелавам на всички по-малко притеснения и повече радостни моменти!

# 144
  • София
gjoni2, аз преди седмица може би писах тук , как и мен Д-р Тошева ме "мота" повече от 1 год. Сега като прочетох последният ти пост вече се убедих ,че Д-р Тошева не предприема абсолютно нищо , освен преглед с колпоскоп и евентуално туширане със Солкожин!!!  Доколкото прочетох , от това което си писала на теб това май ти е 3-то туширане , без да ти е взела дори биопсия - да се види какъв точно ти е проблема??? Сигурно си прочела , аз снощи бях на преглед при Д-р Ралчева - тя също е от Онкологията - разпитах я подробно - тя беше категорична, че при резултат ІІІ Д - задължително се прави биопсия и в зависимост от резултата  се предприема интервенция - горене - с ток , лазер или ако е по - тежка дисплазията конизация.  Аз довечера чакам р-та от цитото и Ралчева каза, че ако е ІІІ гр. направо ще прави конизация - то така или иначе материала си се изпраща за хистология ( един вид си включва и биопсия).  Сама виждаш ,че туширането със Солкожин не върши работа , така че мой съвет - чисто приятелски - Не си губи повече времето с Д-р Тошева, а потърси друг специалист за колпоскопия  и евентуална биопсия - за да се прецени адекватно какво да се предприеме.

От сърце ти пожелавам успех!!! Peace

Hug Hug Hug Hug Hug

# 145
КатКа, ама какво точно правят, за да отпушат канала? Боли ли?  Shocked
С упойка е и се надявам, че няма да боли. Иначе как ще го правят не знам. Имам някаква представа, изглежда гадничко. Затова ще разправям живот и здраве като се върна, че сега ми е притеснено.

Белият равнец е много полезен. Аз също съм пила преди. И хапчетата съм пила. Според мен биват, но натуралният продукт е друго нещо.
Иве, има ли възмо0жност да снабдяваш и мен. Така или иначе ще си потърся читав билкар.
Чери, чаят съм го пила без захар и е по скоро приятен, отколкото горчив. Много ти е концентрирана дозата.

# 146
Здравейте мацки, наистина чаят е супер като слагам по-малко от билката ,прави сте. Напълно подкрепям мнението ,че Д-р Тошева не я бива много.И аз и сърбах попарата. Джесика готов ли е разултата айде, че аз тръпна все едно че е моят ама знам какво ти е на теб за това. Сигурна съм че е добър. Някой беше писал, че Поизон е по-добре дано е така и скоро да я четем и нея.Горе главите на всички нямя невъзможни неща. Peace Peace Peace

# 147
  • София
       Здравейте момичета!

Току що говорих с Д-р  Ралчева - ІІ гр. - няма данни за НРV,  койлоцити и дисплазия - каза съвсем нормален резултат. Март месец на контролен преглед и нова цито - камък ми падна от сърцето - направо ми беше прилошало от страх и ужас.....    За сега оттървах конизацията, пък да видим до кога ????  Каза да започвам Изопринозин по схема - за 6 месеца.  ( Ще го гарнирам и  с чай от бял равнец  Laughing).....

Пожелавам само добри резултати на всички Ви момичета !!! Peace

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 148
Браво ДЖЕСИКА е това е . newsm44. Много се радвам за теб. Дай боже със всички всичко да е наред Peace Peace Peace

# 149
Gesika    Hug пропусна нещо - душко!!! ПОЧЕРПКА  Wink
И не забравяи , белият равнец - много е важен!  Naughty Wink Laughing
Пожелавам на всички тук резултатвите на Gesika  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт