Отговори
# 150
Браво ДЖЕСИКА е това е . newsm44. Много се радвам за теб. Дай боже със всички всичко да е наред Peace Peace Peace
йеее.позравления..... Hug Hug Hug

# 151
Gesika страхотна новина  Hug

# 152
  • София
Цитат
Дай боже със всички всичко да е наред

Дай боже!!!  newsm10  Hug Hug Hug Hug

Благодаря Ви много момичета за подкрепата - безценни сте!!! newsm51

Реа , разбира се ,че  ще почерпя - но за мой срам не знам как да сложа тук фотоси на разни вкусотии и десерти  newsm78 Rolling Eyes ,  затова ще сложа каквото мога , но да знаете ,че е от сърце!!! Wine Glass beer3 Popcorn cook cheers

Ха на здраве на всички , пък кой ,каквото си избере..... Laughing

# 153
Gesika стискам палци Praynig,ама Рал4ева нали не оперира, и при мен проблема беше в канала и изгубих много  време от ходене по некадърни доктори,юли месец бях пап1 а септември ве4е съм с дисплазия 2-3ст. незнам ве4е какво става.Ина4е след 2 пъти горене на кръвоносни съдове кървенето намаля,моля се ве4е вси4ки проблеми  да свършат,живея все под стрес и 4акам с нетърпение др.изследвания.
Моми4ета благодаря за подкрепата дано сме живи и здрави вси4ки,исках да ви питам 1 въпрос при карцином ин сито може ли да се разпространява по лимфните възли или не.
О GESIKA  страхотно   bouquet как е детенце
Успех Катка!
Реа вси4ко ще е ок

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 22:23 от poisson

# 154
Моми4ета благодаря за подкрепата дано сме живи и здрави вси4ки,исках да ви питам 1 въпрос при карцином ин сито може ли да се разпространява по лимфните възли или не.
Pisson, аз мисля, че карцинома ин ситу означава буквално рак на място, т. е на ниво лигавица. Все още не е преминал в базалния слой или нещо подобно. Така, че не би трябвало да да се разпространява в лимфните възли.
така мисля аз, нека някой по запознат да каже, да не взема да те заблудя.
Джеси, страхотни новини. Направи нещо хубаво за себе си по този случай, най малкото се почерпи с любими хора и си купи нещо хубаво и скъпо Wink
Пожелавам за себе си всички вас хубавите резултати да са "заразни".
P.S. И аз започнах равнеца. Взех от един билкар. Моята рецепта е: 2 супени лъжици бял равнец се варят 5 минути в 400 милилитра кипяща вода. Запарва  се 15 минути, прецежда се и се изпива на 3 пъти след хранене.
Прегръщам Ви всички Hug

# 155
Gesika   Hug  Подсилвай имунитета, по-малко нерви и само положителни мисли! Как е детенце? Как се справяте с ученето? Какво е сега положението в училище при по-продължително отсъствие?
poisson   Hug малко по-спокойна звучиш! Опитвай се да не се подлагаш на стрес! Това е нашият враг №1
Моята цитонамазка се поизмести с месец почти, ще е чак на 2 ноември.
И аз като Мария пожелавам "заразата" хубав резултат да се разпространи между всички ни!  Hug

# 156
Pisson, аз мисля, че карцинома ин ситу означава буквално рак на място, т. е на ниво лигавица. Все още не е преминал в базалния слой или нещо подобно. Така, че не би трябвало да да се разпространява в лимфните възли.
така мисля аз, нека някой по запознат да каже, да не взема да те заблудя.
Джеси, страхотни новини. Направи нещо хубаво за себе си по този случай, най малкото се почерпи с любими хора и си купи нещо хубаво и скъпо Wink
Пожелавам за себе си всички вас хубавите резултати да са "заразни".
P.S. И аз започнах равнеца. Взех от един билкар. Моята рецепта е: 2 супени лъжици бял равнец се варят 5 минути в 400 милилитра кипяща вода. Запарва  се 15 минути, прецежда се и се изпива на 3 пъти след хранене.
Прегръщам Ви всички Hug

Да това е точно така. разбира се ако няма нещо друго след диагнозата: карцинома ин ситу.
Лек ден!

# 157
Gesika, браво! Реаnewsm51 Късмет на всички! Бягам на работа!

# 158
Добро утро!

Поздравления Джес. Дано и неразположенията преминат! Справяте ли се с гипса?

Карциномът може да се разпространи по лимфен път, когато има инфилтрация над 3мм, при ин ситу няма такава опасност Peace

# 159
  • София
         Момичета благодаря Ви за всичко!!! newsm51

Какво  да ви кажа - положението със сина ми си е все едно и също -  гипсиран е от долу ( без пръстите до средата на бедрото) - счупена е голямата подбедрица и ще стои в гипс 60 дни....... Mr. Green  А днес е 17 ден - направо цяла вечност......  baby_neutral

Уча  с него вкъщи  абсолютно всичко по план на уроците - даден от класната - минаваме целият материал , всички задачи , упражнения , диктовка и допълнителни задачи от сборника по математика. Мисля, че се справяме за сега , само дето на мен ми куца английският - аз съм учила френски  Embarassed,  там правя ,каквото мога - пишем още буквите и думи с тях - лошото е ,че той си е малко от "мързел град " и не иска да пише - все му било много, все се уморявал - а иначе за компютъра и неговите щуротии - си е направо кукуряк #2gunfire

Общо - взето , ако аз не седна да се концентрираме - той сам няма и  да се сети ,че трябва да учи , абе голяма мъка е - но няма как ????

Свикна да ходи с патерици в къщи - аз като го гледам направо сърцето ми се къса - такова "диво" и жизнено дете до къде се докара??? Mr. Green  Но удивителното е ,че като че ли той просто си прие положението и се примири с него - но аз не мога да се примиря!!!! Praynig

# 160
Имате право чрез молба към Директора на училището да поискате домашно преподаване по предмети , които са основни и трудни за детето щом толкова е дълъг периода за домашено лечение.Моя позната постъпи така и ще я попитам за подробности. Поздрави!

# 161
  • София
       Благодаря Ви много , това го знам ,но при нас случаят е малко по -особен  и когато ходих да питам как детето ще завърши срока - никой не ми даде никакъв конкретен отговор , а директорката каза само - че "нямало да има проблем"????    При това положение аз се справям сама и не се унижавам повече .......

Ако желаете , ето вижте за какво става въпрос:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432863.225

Извинявам се на всички  , пишещи в тази тема че пиша неща извън проблематиката на темата!

# 162
Mоми4ета да ви кажа незнам как след конизацията се 4увствате добре мен все си ме боли я отдолу ,я корема ,кръста незнам ве4е,при LETZ не се прави абразио на вътре от канала а той е доста дълъг та се 4удя как се разбира ако има проблем по навътре в канала? newsm78
 Hug

# 163
  • София
poisson, доколкото разбрах нали сега  вторият път ти е правена  реконизация точно от цервикалният канал ???  Нали това ,което е изрязано е изпратено за хистология и доколкото разбрах  имаш готов резултат и писа ,че е изрязано до " чисти ръбове" - ами то нали при конизацията това е целта ????  Не разбирам какво те притеснява тогава и защо не попита Д-р Славчев за всичко ,което те интересува???  Нали той е този ,който може да ти даде най- адекватен отговор , тъй като той е наясно със състоянието ти и знае какво точно ти е правено . Всички тук можем само да гадаем , какво точно ти е правено..... 

Болката от долу , едва ли се дължи на  дисплазията - много пъти ти го казах.....  Аз съм с невероятен дискомфорт и какви ли не усещания - повече от  4 год. пък резултатите ми не са лоши , така че не се захващай за това като удавник за сламка.  А какво ти казва Славчев за тази болка - и аз съм ходила при него  само веднъж точно по - повод на тази болка и с резултат от биопсия  - Дисплазия І ст. - и той каза ,че изобщо съм нямала ,каквото и да било заболяване и не знаел от какво  са ми болките, нито можел да предложи ,каквото и да било лечение  - дори не желаеше и да ме прегледа.......   От тогава повече и не стъпих при него. 

Така, че поуспокой се малко и спри да се измъчваш - казвам ти го като  човек , който те разбира напълно за тези болки - така не си помагаш.

# 164
Tака е Gesika ама както знаеш доктор слав4ев не дава много обяснения обадих му се и му казах 4е имам болки в корема ,кръста и влагалището а той каза да дойда след 3 месеца и това е ,тогава щял да види ,ама тези постоянни болки са много неприятни и за мен не са нормални. Sad
Но ще се опитам да не мисля за тях толкова,просто о4аквах 4е след конизацията вси4ко ще ми мине и ще се 4увствам като нов 4овек ,поне така казват пове4ето моми4ета след конизация Hug

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 19:23 от poisson

Общи условия

Активация на акаунт