Отговори
# 90
Благодаря ,много сте милички.Simple Smile
За да не съм съвсем спам : моята лекарка ,която ме изроди,няма търпение да ме прегледа след 6м.с колпоскопа.Каза,че предвиг да травмираната шийка,се е събрала доста добре.Докато правех разкритие ми каза,че прилича на мекица:опърпана и разръфаня цялата.Много й е интересно да види снопчето конци,които явно имам от предното раждане .Каза,че до края на живота ми прегледите на 6м.не ми мърдат с този ЧПВ.

# 91
  • София
      Деси,  страхотни сте!!!! Hug Hug Hug Hug newsm51

Бебчо направо е роден манекен !!!!   Сладур и половина , мнгооооооооо готин и какъв е големичък - направо си е роден отгледан!!!   Да Ви е жив и здрав и само радостни мигове да имате!!!!  Сладур и половина!!! newsm32 newsm07

# 92
Деси, страхотни снимки! А малкият е направо герой манекен! Да сложиш пак линк за следващите снимки  Praynig

# 93
Здравейте и от мен. Деска нямате грешка страхотен е Саши много сладко бебе живи и здрави всички. Чакаме фотосесията на цялото семейство. Евала на фотографката. newsm07

# 94
Деси,Алекс е много сладко бебче!Като красива жива кукличкае миличкия!
Да ви бъде жив и здрав и много да ви радва и голям късметлия да е в живота!  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
Поизън как си мила. Спря ли кръвотечението. На мен пък след конизацията ми идваше 10 дни по-рано 2 месеца сега третия пък ми закъснява. Много ме е страх. Случвало ли се е на някоя вас такво нещо? Close

# 96
момичета моля ви дайте ми малко инфо за термокоагулация, като метод на горене в сравнение с лазера кое е за предпочитане за нераждала жена с ПАП 2 и кой метод е по добър и по надежден, освен това какво точно е термокоагулация, аз разбрах нещо между лазер и ток

# 97
момичета моля ви дайте ми малко инфо за термокоагулация, като метод на горене в сравнение с лазера кое е за предпочитане за нераждала жена с ПАП 2 и кой метод е по добър и по надежден, освен това какво точно е термокоагулация, аз разбрах нещо между лазер и ток

Принципът на действие на апарата се свежда до термокоагулация на третираната тъкан чрез нагрят до определена температура накрайник от подходящ метал (платина, кантал). За разлика от електрокоагулаторите (моно- или биполярни), при този апарат пациентът не се поставя под напрежение. Освен това работното изходно напрежение е ниско от 1 до 7 волта.
       Температурата на коагулация се регулира от оператора в зависимост от естеството на лезията, нейните размери, вида на тъканта и органа, в който се намира лезията и пр. Обикновено след много кратък период на експлоатация на апарата, операторът подбира най-подходящия режим за работа при различните лезии.

Лазер: # Лазер: лазерът с въглероден диоксид използва тънък лъч светлина за вапоризиране (превръщане в пара) на патологичните клетки.

При всички положения е по-добре с лазер,защото има по-малко въздействие върху тъканите,според мен.

Мерси за милите думи Hug

# 98
Чери,аз съм конизирана на 24.09.,цикъла ми беше на 16.09.2009г.Аз много се
притеснявам,защото все още след конизацията цикъл нямам.Минават ми през главата
какви ли не мисли.....Нямам представа дали това е нормално и дали след конизация МЦ идва по-рано,закъснява ли
или конизацията не се отразява....Остава ми да чакам и да си мисля само позитивни неща...
Ще се радвам някои да каже мнението си .....Хубава вечер на всички........  bouquet

# 99
Моя цикъл се обърка след конизацията,което аз отдадох на стрес.Конизираха ме на 12.07.,а чаках цикъл около 3-4.08.На 25.07. имах по-силно и обилно течение,което се чудех дали е цикъл или е заради конизацията.Понеже бе по-слабо и краткотрайно,реших,че е от конизацията.Очаквах цикъл на нормалната дата.Ми да ,ама не...Цикъл нямаше,изчаках 2 седмици и отидох на лекар.Предписаха ми Прогестверон за предизвикване.Оттогава нямам проблем.

# 100
На мен ми дойде около 25-26 дни след конизацията, но преди това ту кървях, ту ми спираше и после тръгна по-силно и явно това е било цикъл. После всичко си беше ок ама за малко. Д-р Ганчева от онкологията ми каза, че при всеки е различно. Горе-долу от около 25-26тия ден на татък трябва да се чака цикъл

# 101
При мен цикъла беше на 9.09 ,конизацията на 15.09,а след това ми дойде на 3.10 ( тоест по-рано),сега ще видим кога пак ще ми дойде.

# 102
След конизацията аз почти нямах кървене,но дълго време имах изобилно течение,което вече спря.
Много съм стресната....

# 103
Мисля, че няма за какво да се стряскаш, защото не ти закъснява просто трябва да минат там 20 и няколко дни при всеки е различно както ми каза доки. Ако ще се успокоиш повече обади се на лекаря си, но мисля, че няма смисъл да се тревожиш. Peace

# 104
  • София
Ако при конизацията е правен и кюретаж на матката, доктора предупреждава, че м. може да дойде и към 40-я ден.
При мен обаче подрани даже.

Общи условия

Активация на акаунт