Отговори
# 75
Здравейте момичета!За първи път се включвам в темата.Да споделя и моя проблем.Миналата година от цитонамазка ПАП2"б" сега резултата ми е за съжаление ПАП3"а".Преде да ми излезе изследването гинеколожката ми изписа вагинално крем Далацин и Микосист /Касаело се за зачервяване на цервикалния канал..Утре ми предстои преглед и много ме е страх.Някои от вас намалявали ли са групата си само с медикаментозно лечение?Чувала съм ,че доста време отнема ,месеци дори година и в почето случаи се стига до конизации. Cry
Здравейте!В петък на контролния преглед ,като видя резултата от цитонамазката  ,ми бяха изписани вагинални глобули/ Два вида -Макмирор единия месец и Флорагин следващия месец-/ с които ще се лекувам до декември месец и после нова цитонамазка към края на месеца.Колпоскопия не ми беше предложена.Не знам дали е правилно.? Sad
И аз бях на Флорагин и едни други и изведнъж бях пап2а вече,а не пап3а... сега ,чак декември трябва да ходя..сега лекувам инфекция... #Crazy
Дано и при теб лечението повлияе   bouquet

# 76
# 77
наминавам за малко  Hug Heart Eyes и има нова тема  Heart Eyes Heart Eyes

утре си записвам час за петък, стискайте ми палци  Praynig

започнах работа и нямам много време за форума  Confused Cry, но ще наваксвам  Hug

# 78
Синеоч   тъкмо мислих за теб  Hug Hug Hug разбрах за новата работа  Simple Smile
За палците , знаеш стискам всякакви.  Hug

# 79
ще пиша веднагически след прегледа.

# 80
Моми4ета благодаря на вси4ки за подкрепата пак бях в спешния кабинет сега се връщам дадоха ми едни хап4ета за кръвосъсирвалне и ми казаха ако се засили още пак да отида незнам ве4е , дано скора да спре тая кръв 4е ми изте4е кръвта ве4е ,бледа съм като смъртта.
Знаете ли кога най скоро може да се направи цито. след конизация ,доктора каза да отида след 3 месеца ама на мен ще ми е напрегнато 4ак  толкова време. Hug Hug  bouquet

# 81
Не бързай, ако раната не е зараснала ще ти даде грешен резултат / препатила /.

# 82
  • София
Не бързай, ако раната не е зараснала ще ти даде грешен резултат / препатила /.

Абсолютно съм съгласна с Димана!!! Peace Hug

Аз не съм била с конизация, но след изгарянето с лазер ходих на колпоскоп чак след 2 месеца - след втория пореден цикъл - това го пише и в инструкцията, а след  3 мес. помня ,че ходих на преглед с колпоскоп при проф. Карагьозов - и той каза ,че е огледал внимателно и всичко е наред и тогава ми каза ,че цито - чак след 6 м. след лазера и  резултата беше РАР І гр.

А коницацията  си е все пак оперативна интервенция , така че е необходимо време тази рана да зарастне ,а това не става за броени дни. Така ,че poisson,  изчакай необходимият срок - не препирай нещата и не се  тормози излишно.......  Няма начин да ти е направена конизация и след това веднага всичко да ти е " сухо и чисто" - успокой се малко, ако трябва не чети толкова често тук , намери други - по приятни теми , или нещо друго с което да си отвличаш вниманието!   Спокойно - всичко ще се оправи, само търпение и сила на духа!!!  Нали знаеш поговорката - "Помогни си сам, да ти помогне и господ!!!"

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 83
poisson , аз отидох месец и половина след операцията / след добра хистология / и излезе ПАП 3а-в  smile3511Срещнах се с патолога, който беше категоричен, че това се дължи на възстановителните процеси на незарасналата рана. После излезе ПАП 1.

# 84
...........нещо друго с което да си отвличаш вниманието!   

Малко да ви отвлека вниманието със снимкииии  Grinning
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4022503023/in/set-72157622488499881/

# 85
Деси ама това Александър ли е беееееее, охххх ще умра  Joy ама вие кво сте направили на детето бре, направо уникални снимки, падна ми ченето. Миличкото то и хич неподозира, че е манекен. Доста сте си поиграли с детето хахахахах Изгубих дар слово  Hug

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 11:30 от ReaNora

# 86
Деси, снимките са страхотни, направо уникални  Hug

# 87
Мацката,която ме снима бременна, прави тези снимки на бебета.Не беше лесно,Сашо не беше послушен модел,ама станаха.Simple Smile Него в този момент го хванаха коликите и се будеше често,докато го снимахме,та се проточиха доста снимките.Края на седмицата ще го снимаме пак,но с мен,тати и батко му,може би.Тогава няма да се налага да седи мирен,мама ще го гушка. Simple Smile

# 88
Снимките са страхотни ,браво и на фотографа и на манекена  Laughing

# 89
  • София
Маааалиииии Десиииии, напълни ми душата бе жена!
Много много сте сладки, а Сашето - пу пу да не му е уроки..... бонбонче малко!
Пускай по-често линкчета с такива снимчици моля! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт