Отговори
# 60
DAINDI, знам не се притеснявай наистина няма отговор на този въпрос, но няма начин ако трябва да я горят, че вече ми писна. Mr. Green Момичета току що прочетох страхотна новина във вестник  Лечител. Цитирам "Бирата предотвратява образуването на ракови клеки". Е Наздраве на всички beer                                                                             
ООООО Чери наздраве - живи, здрави с големи шкембета ще се сдобием.......... Laughing после пък др. ще търсим да лекуваме  Laughing

# 61
Моми4ета знаете ли къде се намира спешния кабинет в май4ин дом- софия защото пак прокървих след конизацията а сега е събота и незнам къде да отида лекарят ми е от май4ин дом ама не вдига тел. и не е на работа. Hug

# 62
  • София
      Доколкото аз знам , когато раждах първото ми дете там , беше доста отдавна  май -2001 г. , се влизаше през тунела - отгоре на него пише за спешни гинекологично болни и родилки - мисля,че пак  си е от там входа..... Защо не ги питаш по телефона , опиши си случая и ги питай към кого да се обърнеш ???  Другия вариант е направо да отидеш в "Тина Киркова" -там със сигурност  има спешен кабинет и ще те приемат веднага, много ли силно кървиш????? 

Каквото и да решиш успех ти пожелавам!!! Peace

Hug Hug Hug Hug Hug

# 63
Благодаря ти много ,този тонел дето е преди болницата и се минава под земята за него ли говориш,не кървя толкова силко само като отида до тоалетна ама все пак съм изплашена ве4е 2 пъти ми се слу4ва ,а и никой не вдига на регистратурата а аз не знам др. тел.  bouquet

# 64
  • София
       Виж , ако ще тръгваш за Майчин дом - отиди направо в Медицинският център - "Майчин дом" - това е входа на двуетажната сграда на поликлиниката , непоследствено след главният вход - там има регистратура и със сигурност има и спешен кабинет , да за този тунел ти казвам - понеже  отгоре пише - вход за спешни гинекологично болни и родилки...... А Д-р Славчев на джи-ес -ема не отговаря ли - поне да ти каже какво да предприемеш и към кого да се обърнеш ?????

# 65
Той не си дава ли4ния телефон а в клиниката никой не вдига,моля се да не прокървя по силно и да ми се размине Praynig

# 66
Как може мъжът да предпази партньорката си, ако е носител на папилома?
Най-добрата защита може да се получи с имунизиране срещу човешкия папилома вирус. Едва след втората инжекция на ваксината се образува имунитет срещу вируса. Използването на презервативи не гарантира напълно защита от вируса, но значително понижава риска от заразяване. Партньорката ви трябва редовно да прави профилактични прегледи на шийката на матката при специалист, дори след имунизиране срещу човешкия папилома вирус.

Добре сега като приятелката ми е 2-б група и има койлоцити без раничка или полепи само някакви клетки наречени койлоцити, не мога да разбера какво да направя..?!?!?!? няма андролог в Шумен
ходих в кожно венерическия диспансер и там ме прегледаха като казаха че нямам никакви симпотми на папилома вирус?!?! И ми казаха че нямам не могат да ме изследват понеже нямам секрет или раничка или брадавица просто нямало как да ми направят изследване?  Какво да направя?

# 67
  • София
      Доколкото знам въпросната клиника в кв. "Стрелбище" - не работи събота и неделя, а щом не си дава личния телефон - мисля,че можеш да си направиш изводите..........   не се наемам да коментирам , но ако има проблем моят съвет е да не чакаш , а да отидеш където и да било по спешност - ще те приемат навсякъде, не мисля че при кръвоизлив биха отказали......

# 68
Здравейте и от мен!Вчера бях при доки...за това бяло течение  ooooh!Оказва се ,че сега имам някакво инфекция ... с моя приятел пием Флажил 2Х2 ... Далацин мехлем за мен за 7дни и Гиназол след тези 7 дни... А за раничката ,чак декември месец...конролна цитонамазка..Едно не си обяснявам такова дълго лечение... проведох и какво след няма и 2 седмици инфекция.. направо не знам...до декември все ще съм на тръни...само си мисля за биопсия...дори да съм пап2а ще настоявам за биопсия..вие какво ще ме посъветвате? newsm78

# 69
        poisson,кога ти беше конизацията?

# 70
Как може мъжът да предпази партньорката си, ако е носител на папилома?
Най-добрата защита може да се получи с имунизиране срещу човешкия папилома вирус. Едва след втората инжекция на ваксината се образува имунитет срещу вируса. Използването на презервативи не гарантира напълно защита от вируса, но значително понижава риска от заразяване. Партньорката ви трябва редовно да прави профилактични прегледи на шийката на матката при специалист, дори след имунизиране срещу човешкия папилома вирус.

Добре сега като приятелката ми е 2-б група и има койлоцити без раничка или полепи само някакви клетки наречени койлоцити, не мога да разбера какво да направя..?!?!?!? няма андролог в Шумен
ходих в кожно венерическия диспансер и там ме прегледаха като казаха че нямам никакви симпотми на папилома вирус?!?! И ми казаха че нямам не могат да ме изследват понеже нямам секрет или раничка или брадавица просто нямало как да ми направят изследване?  Какво да направя?
Мисля, че на мъжете се взима кръвна проба за ЧПВ но не съм 100 % сигурна ако се вкючи Кюбит може да ти даде повече информация. На първо време ползвайте просто презерватив щом нямя ранички и кондиломи мисля, че това е предпазването. За ваксината се посъветвай със специалист защото тя не  е шега работа. Успех. Поизън съжалявам мила за проблема аз кървях така от време на време, но не много и доки каза, че не е страшно това били капиляри. Дано и при теб е това, но ако е силно където и да отидеш ще те вземат и Тина Киркова и Шейново навсякъде има добри лекари.

# 71
  • София
Здравейте моми4ета, еми незнам какво да правя ве4е дотегна ми  цяла година съм така - 1 лапароскопия ,2 конизации 2 кръвойзлива и 7 пъти съм горена,ве4е нерви не ми останаха вися постоянно по болници и лекари ,загубих си работата а детето ми бабите го гледат,с мъжа ми не съм била сигурно от половин година и все треперя за резултати,в такава депресия съм ве4е 4е найстина искам да се отърва от тая шийка и матка,резултати те ми накратко след LETZ са 2-3 степен дисплазия ,връх на конос-без особености,т.е. изрязано до 4исто поне така каза доктора и цито след 3 месеца ама мен нещо отдолу още ме прерязва както преди LETZ и несмея да се радвам,незнам ве4е искам след толкова тревоги да мине ве4е и аз да се отпусна накрая и наистина се замислям за хистерактомия. Cry
poisson, милата, чак сега разбрах колко си изстрадала и защо разпитваш за хистеректомия. Съжалявам!
Дано скоро всичко при теб да бъде ок!
Пиши за кървенето какво стана - когато ти е възможно! Стискам палци!

# 72
poisson,смятам където и да отидеш ще  ти обърнат внимание със сигурност!
Запази спокойствие, може би е напълно нормално,но за твое спокойствие се консултирай с лекар.
Недоумявам как така опериращият ти лекар няма да ти даде телефона си,случва се всичко....
Стискам ти палци всичко да бъде добре и проблема ти възможно най-бързо да бъде на заден пплан!  bouquet

# 73
       poisson,кога ти беше конизацията?

Много удачен въпрос! Преди около 2 седмици.
poisson, прочети си листчето с инструкции!Не разбирам защо не си го направила? До сега рових да намеря моето, всико е написано много ясно: "Една седмица след Летц-а ще получите воднисто нечисто течение. След около 10-14 дни се появява кървене, което не бива да е по-обилно от менструалното."
Освен ако нямаш кръвоизлив, значи всичко е по план.

# 74
Здравейте момичета!За първи път се включвам в темата.Да споделя и моя проблем.Миналата година от цитонамазка ПАП2"б" сега резултата ми е за съжаление ПАП3"а".Преде да ми излезе изследването гинеколожката ми изписа вагинално крем Далацин и Микосист /Касаело се за зачервяване на цервикалния канал..Утре ми предстои преглед и много ме е страх.Някои от вас намалявали ли са групата си само с медикаментозно лечение?Чувала съм ,че доста време отнема ,месеци дори година и в почето случаи се стига до конизации. Cry
Здравейте!В петък на контролния преглед ,като видя резултата от цитонамазката  ,ми бяха изписани вагинални глобули/ Два вида -Макмирор единия месец и Флорагин следващия месец-/ с които ще се лекувам до декември месец и после нова цитонамазка към края на месеца.Колпоскопия не ми беше предложена.Не знам дали е правилно.? Sad

Общи условия

Активация на акаунт