Отговори
# 495
Диманааааа стискааааааааам палци  Praynig Peace ама всичко ще е ок, така да знаеш.  Hug Heart Eyes

Аз чакам да видим какво става с ЧПВ-то  Praynig дано да е отрицателно  Praynig Praynig Praynig Praynig....а я да попитам сега при ПАП 1 гр кое е възможно - да съм с отицателен или положителен резултат към ЧПВ?

# 496
На теб за наличие на ЧПВ ли ти правят изследване или за типизация. Може и да си писала по-рано , но не съм го прочела ако е така се извинявам Praynig

# 497
На теб за наличие на ЧПВ ли ти правят изследване или за типизация. Може и да си писала по-рано , но не съм го прочела ако е така се извинявам Praynig

и аз вече незнам за какво, дадох им 50 лв в Шейново и така, аз доколкото разбрах за типизация, онзи ден като се обадих за резултата за цитото, доктора каза, че не било типизация е квоооооо ееееееееее ooooh!

# 498
И те се чудят вече за какво да ни взимат парите, но щом си ПАП 1 мисля че всичко е наред дано внаги да е такъв резултата ти и да няма проблеми Hug Hug Hug

# 499
И те се чудят вече за какво да ни взимат парите, но щом си ПАП 1 мисля че всичко е наред дано внаги да е такъв резултата ти и да няма проблеми Hug Hug Hug

да ти се връщааааааа  Peace
мерси за пожеланието  Hug Hug Hug  bouquet

# 500
# 501
Gesika стига си се канила, а действаи.  Heart Eyes
Синео, душо ща радиш? Как ми е домъчня, по теб............скоро почвам работа знаеш ли??? Минаха 6 месеца верваш или не - истина е. Няма да ме има в нета   newsm45  и тогава всички вие ще ме забравите ........................ Mr. Green
Аз си го пия, ама от 2 седмици си почивам, чуден тоя белият равнец бре.......... мн хубаво питие. Смятам като почна работа да си занеса едно шише там и като ми се пие да ги подпийвам  Mr. Green

# 502
Алооооооооо викам си аз що ми не пишят тез моми.................................а аз не съм пратила съобщението ква съм блонди тъпа,
 а?

# 503
  • София
ReaNora стига бе, как ШЕ те НЕМА в нета, айде сега .... и ние работиме....
А в белия равнец какви си накапала друго а?  Mr. Green C2H5OH ?

# 504
alpha_beta   душко , при нас просто нЕма нет. Това е истината..........нет-да , но по професионални работи само. Да не ти е мъчно за мен ?А? Ако е така ще го уредим , нал знаеш , че си ми любимка  Wink Heart Eyes

# 505
  • София
Цитат
и аз вече незнам за какво, дадох им 50 лв в Шейново и така, аз доколкото разбрах за типизация, онзи ден като се обадих за резултата за цитото, доктора каза, че не било типизация е квоооооо ееееееееее

Синеоч , според мен това не ше да е за типизация , а е само скрининг за високорискови типове НРV.  Ама пак много "евтино" в Шейново , в Геника е 63 лв. скрининга , а типозацията 84 лв.   Ама Чери , е права че се чудят за какво да ни взимат парите?

Синеоч , защо казваш че ти казали ,че от Изопринозина нямало файда - все пак се води "мощен имуномодулатор"??? Rolling Eyes

# 506
Здравейте,момечета!Бих искала да споделя притесненията си.Един месец след конизацията ходих на контролен преглед...взеха ми микробиология и цитонамазка.Резултата от цитонамазката ми е 2-3Д ПАп...направо съм шашната.
Чудя се дали защото отидох толкова рано и затова показателя е такъв.Дайте мнение по въпроса,ще съм ви благодарна.

# 507
  • София
Звездичка,  аз не можах да разбера как така резултата е хем   ІІ гр. , хем ІІІ Д гр. ??? newsm78         Та това са два различни резултата???   А къде прави тази цитонамазка, какво ти каза лекаря?

# 508
Zwezdi,  нали точно това са коментирали момичетат по-горе. Не се прави толкова скоро цитонамазка, защото резултатите не са коректни Peace
Рано е за притеснения според мен.

# 509
Звезди4ке много рано след конизацията си отишла на мен ми казаха след 3 менструални цикъла 4ак да отида за цитонамаска не се притеснявай а из4акай ,какво ти каза лекарят?
И  на мен ми се ще по-рано да отида ама явно няма смисъл да си изкарваме предварително акъла. Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт