Отговори
# 480
  • София
Димана 27, стискамеееее, стискамееее   Peace newsm10 

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 481
Димана , душо стискам, с всички палци.  Heart Eyes Hug

# 482
DIMANA 27 вси4ко ще е ок Hug Hug Hug

# 483
ПОИЗОН и аз в началото когато се включих във форума бях нервна нетърпелива и си мислех че само аз съм зле , после тук видях сродни души хора със същите проблеми като мен и с чувство за хумор. Така разбрах, че няма полза от нерви а само вреда. Аз си знам как се чувствам като остана сама със страховете си, но гледам да не им се поддавам. Доки нищо не ми каза за ПАП3 мислеше че е рано за цито и може би от там дойде и резултата тя иска да изпия изопринозина целия курс и после отново цито. ДИМАНА стискаме всички палци, които имаме всичко ще е наред Peace

# 484
  • София
Аз си знам как се чувствам като остана сама със страховете си, но гледам да не им се поддавам. Доки нищо не ми каза за ПАП3 мислеше че е рано за цито и може би от там дойде и резултата тя иска да изпия изопринозина целия курс и после отново цито.

Чери и аз се чувствувам точно така !!!  Hug Hug Hug  Напълно те разбирам !  Praynig

А ти  по каква схема пиеш Изопринозин  и за колко време?  На мен Ралчева ми го назначава така: 

3 по 2 табл. - 5 дни , след това 2 по 2 табл. - 5 дни    ( общо 10 дни прием на месец) , след това  20 дни почивка и следващият месец пак така   -  поне 3 месеца.

# 485
А на мен ми каза да го пия 5 дни 3x2 и така 6 седмици през една. една седмица пия от пон. до петък, една почивам после пак5 дни и пак почивам и така 6 седмици подред. Аз когато започна да го пия първия ден ми е много лошо гади ми се и ми се вие свят и това отшумява вече втория ден и тъкмо свикна и трябва да почивам една седмица и следващата всичко отначало и това ми е много гадно . Твоята схема ми допада повече ама няма как

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 16:56 от 4eri.

# 486
  • София
           Аз миналата зима пак пих Изопринозин  -  4мес. от декември до март включително - пък дали има полза незнам???  newsm78

А на теб кой ти назначи Изопринозина Д-р Ангелов или Д-р Бедринова?     

Аз да ти кажа не съм забелязала  някакви особени странични реакции, освен понякога тежест в епигастриума , но аз съм с хроничен дуоденит - така ,че това утежнява положението.....

# 487
Д-р Бедринова. Преди него пих Имунобор обаче той е много слаб и нищо не стана. Аз на моя син му давам вече много години Респивакс за имунитет но той е повече като ваксина през устата за горни дих. пътища

# 488
  • Sofia
А на мен ми изписаха Изопринозин, 3по 2 табл на ден, докато свърша опаковката Rolling Eyes
Множко ми се струва
Още не съм го започнала а ми го изписаха в сряда

# 489
Момичета ще се гръмна. Бях ви писала преди, че ми закъсня 10 дни после 10 дни ми тече като последните 5 беше зацапване след което ми спря напълно , но от вчера имам пак зацапване. Е вече не издържам иде ми.....незнам какво. Кажете моля ви случвало ли се е на някой тая екстра

# 490
  • София
А на мен ми изписаха Изопринозин, 3по 2 табл на ден, докато свърша опаковката Rolling Eyes
Множко ми се струва
Още не съм го започнала а ми го изписаха в сряда

А само една опаковка - 50 табл. ли ти казаха да изпиеш???  Защото по принцип онколозите казват ,че за да има ефект трябвало да се пие от  3 до  6 мес. - по схема разбира се....

Чери , това със зацапването да не би да е от конизацията нещо?

# 491
# 492
  • София
 Simple Smile  Синеоч , мерси за линка  Hug - все се каня да си купя и да си варя , но още не съм .... #Cussing out

Но още тези дни си купувам и започвам да го пия , а да питам може ли да се пие заедно с Изопринозина??? newsm78

# 493
аз съм обявила бойкот на фармацевтичните продукти, от Изопринозина ми каза, че файда много няма, сега съм на билки за засилване на имунната с-ма.

# 494
Не знам ДЖЕС сигурно е от конизацията, преди го нямах. А белия равнец аз го пия заедно с изопринозина не знам дали е редно но го пия. newsm78СИНЕОЧ линка е страхотен на прав път сме да нападаме белия равнец

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 21:35 от 4eri.

Общи условия

Активация на акаунт