Отговори
# 465
Да се включа и аз в потвърждение на думите на poisson . И при мен беше така - отвън перфектно, но в канала си"работи". Аз също не правих биопсия.

# 466
  • София
Случаите на Димана и Poisson оборват теорията ми, което значи, че проблемът може да започне от вътре - от канала.
Тогава остава да се надяваме, че правилно взето цито от канала ще ни спаси живота ако нещо е започнало.....

# 467
alpha_beta , така е. Вижда се само на цито и то както си писала правилно взето.

# 468
Това което ме притеснява моми4ета е 4е след LETZA пак си имам същите оплаквания, както и преди това,затова не ми е спокойно,все се 4удя дали ми е изрязан целия поразен о4астък понеже нали е в канала не се вижда добре и опщо взето се реже малко на сляпо ,как ще издържа до контролното цито направо незнам.
Исках да  ви питам ако недай си боже не е изрязано вси4ко за 3 месеца може ли да стане нещо фрапантно,знам 4е не сте доктори ама може някой да е наясно. Hug Hug Hug

# 469
  • София
Това което ме притеснява моми4ета е 4е след LETZA пак си имам същите оплаквания, както и преди това,затова не ми е спокойно,все се 4удя дали ми е изрязан целия поразен о4астък понеже нали е в канала не се вижда добре и опщо взето се реже малко на сляпо ,как ще издържа до контролното цито направо незнам.
Исках да  ви питам ако недай си боже не е изрязано вси4ко за 3 месеца може ли да стане нещо фрапантно,знам 4е не сте доктори ама може някой да е наясно. Hug Hug Hug

Принципно може, но ти едва ли си такъв случай.
Конуса с чисти ръбове ли беше?

# 470
Пишеше връх на конус без особености ,а какво може да се слу4и за 3 месеца? Надявам се вси4ко да е ок ама докато не си направя изследванията и резултатите са ок дотогава все ще ми е напрегнато,знам 4е трябва да минат 3 месеца ама аз няма да издържа и ще отида след 2  месеца и половина.Прегръдки на вси4ки и добри резултати.

# 471
Здравейте мацки. Вярно че белия равнец го пия късно ама тогава се прибирам от работа, но сега съм толкова уморена че заспивам бързо. ДЖЕС съжалявам, че и с теб е постъпила така нашето светило доцентката, явно такъв и е подхода към пациентите. #2gunfireПОИЗОН ти още си много уплашена мила недей така. Ето връх на конус без особености-това според мен показва че няма нищо спешно за което да мислиш,трябва да се успокоиш, защото с това напрежение ще си докараме наистина проблеми.Не искам да те плаша, но моята сестра от притеснения и нерви и стрес естествено си докава злокачествен тумор на гърдата. Така че успокой се ако резултат не е бил добър щяха да последват други процедури и терапии нямаше да те оствят за контролна цитонамазка след 3 месеца .Изчакай ги тези месеци с по- малко стрес защото се убедих, че той влияе на всичко а ние сме по-податливи на него. newsm51Ако отидеш по-рано и раната не е заздравяла мисля, че това може да повлияе на резултата .

# 472
poisson, не помня, ти какви оплаквания имаше преди конизацията? Защото аз нямах никакви. И след конизацията също нямам.Кога ти беше конизацията? Раната трябва да зарасне, за да бъдат точни резултатите от цитото. Какво пишеше в хистологията ти? Имаше ли изобщо ракови клетки?

# 473
Оплакванията ми  бяха болки по време на полов контакт и полу4авах зацапване след това понякога а ина4е резултатите ми след  LETZ бяха дисплазия 2-3 степен.

# 474
  • София
poisson, щом не е имало ракови клетки и конуса е бил с чисти краища,
успокой се и изчакай добре да зарасне раната преди контролна цитонамазка.
И аз мисля, че ако имаше индикация в конуса за нещо лошо, щеше вече да си оперирана.
Щом в хистлогията няма думата карцином нещо си, значи е малкия дявол и си взела навременни мерки.

Малко черен хумор, ама те болниците знаеш ли колко много теглят от касата за всяка операция, то ти ако беше такъв понтенциален паричен донор, нямаше да те изпуснат. Mr. Green

Между другото /ако си се престрашила вече да го правиш/ сега имаш ли онези оплаквания след полов акт?

# 475
Колко време без прекъсване може да се пие белия равнец, защото намерих една статия и в нея пише, че ако се прекали може да бъде и отровен ама не разбрах да се прекали с дозата или със времето. То май с всяка билка не е добре да се прекали а и от него ако се прави като маска за коса то тя расте много бързо. newsm18

# 476
тук съм и ви следя зоркооооооооо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 477
poisson, щом не е имало ракови клетки и конуса е бил с чисти краища,
успокой се и изчакай добре да зарасне раната преди контролна цитонамазка.
И аз мисля, че ако имаше индикация в конуса за нещо лошо, щеше вече да си оперирана.

poisson, така и не писа кога ти е била конизацията, но не бързай. Най-точен е резултатът от хистологията. Ако не е зараснало, ще получиш грешен резултат и ще откачиш /изпитано/.

# 478
LETZ ми правиха на 2-ри октомври  а в хистологията не мога да раз4ета вси4ко пише 2-3 степен дисплазия и връх на конус без особености, а относно секса още не съм се престрашила  защото дори и без него изпитвам стрелкащи болки от време на време отдолу все едно някаква игла ме пробожда,незнам откъде идват тези усещания, затова незнам дали скоро ще се престраша като го направя ще пиша  Laughing . Димана 27 а ти колко време след конизация си прави цито. 4ери радвам се 4е гледаш ведро и весело на нещата незнам как успяваш но само така,дано декември вси4ко да е ок и да не си пап3 ве4е ,а докторката каза ли ти каква според нея е при4ината за този резултат . Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 479
Рано ти е още за цито. Аз също бързах и накарах док да ми пусне месец и половина след конизацията и излезе ПАП3 а- б  smile3511После говорих с патолога, обясни ми, че съм бързала и след 2 месеца бях ПАП1.Сега чакам поредните резултати. Стискайте палци!!!

Общи условия

Активация на акаунт