Отговори
# 165
  • София
poisson, успокой се, защото доста скоро си след реконизация и макар по метод LETZ, не може да се възстановиш
като с магическа пръчка. Вече писах но явно не ме четеш - аз след конизацията се почувствах
нормален човек на 3-я месец към края. До тогава все ме наболяваше я корем я кръст, прокървявах
често и имах обилно течение всякакъв цвят.

А пък ти имаше и два кръвоизлива.
А при втория какво се случи като написа, че отиваш в спешен кабинет, би ли разказала
какво предприеха докторите, остана ли в болницата?

# 166
Alfa beta eдиният път стоях 3 дни а вторият път ме държаха само 1 ден,бая зор видях и при двата пъти ми гориха кръвоностните съдове който кървяха и ми слагаха тампонада,а ина4е 4ета вси4ки статии но запо4нах да се обърквам много моми4ета пишат тук, затова понякога задавам въпроси за който ве4е сте писали,аз имах тези оплаквания и преди конизацията затова се надявах след нея да се 4увствам зна4ително по добре Мария Илиева беше писала 4е след конизацията се 4увства като нова.
Добре 4е ви има само някой който го е преживял може да разбере ,а на мъжът ми ве4е му е дотегнало и избягва тази тема.  :love
МНОГО ХУБАВИ НОВИНИ ЗА ПОВЕ4Е ПО4ЕРПКИ!

# 167
Здравей ПОИЗОН. Наистина се успокой и не му мисли чак толкова. Момичетата и аз ти писахме, че нямя да стане толкова бързо възстановяването. Още повече, че и лекарят който най-добре знае какво е правил ти казва да отидеш след 3 месеца, значи това е възстановителния период. При някои както казваш като Мария Илиева е станало по-бързо, но всички сме различни и различно се оправяме и различно понасяме дискомфорта. Така, че горе главата момиче-кокиче всичко ще си дойде по местата и не надувай на мъжа си главата, че и на него ще му писне хахахах (шегичка) Stop Laughing Peace

# 168
poisson права си че Славчев не е от най-приказливите, но отговаря на всеки един въпрос, който му бъде зададен. Аз лично му надух главата, такъв кръстосан разпит му ударих, но ми отговаряше супер спокойно и с усмивка.
 Извини ме, не помня кога е била конизацията ти, но е скоро. Изчакай малко, нормално е да има дискомфорт и ако действително не започне да отшумява се обади на лекаря и настоявай да те приеме  Peace

Кате сега видях въпроса ти  Embarassed Ама човека не е билкар и не го купувам равнеца, наш приятел, който като хоби събира билки, чете и бърка чайове. Ще го попитам мога ли да взема повече Стискам палци всичко при теб да мине нормално Hug

# 169
Ку-ку.  Mr. Green
Гледам пиете бял равнец масово - браво.  Hug А къде отиде ръководителката на чайната церемония по зелен чай - Боби? Никаква не се е вяснала.
poisson, много добре си го написала: "МНОГО ХУБАВИ НОВИНИ ЗА ПОВЕ4Е ПО4ЕРПКИ!"  Grinning

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 09:28 от Кюбит

# 170
Боби да не е отишла на сафари този път?  Joy

# 171
Боби да не е отишла на сафари този път?  Joy
Писала ми е на Скайпа.Май си е тук. Grinning

# 172
Здравейте мами,
реших, че тук е най-доброто място за въпросът ми...
Не съм ходила на гинеолог от 1 годна и искам да си направя профилактично цитонамазка и микробиология. Личната лекарка каза, че ще ми даде направление. Бихте ли ми казали кои  клиники работят с НЗОК? Не искам да ходя в Майчин дом или в Тина Киркова...

# 173
Здравейте мили момичета .
Ще се радвам да получа помощ от пишештите в темата .

Накратко - при профилактичен преглет се устанви т.н "раничка" и по точно : Ектопия, кървяща при допир . Думите на лекарката бяха "не е добре, ще чакаме резултата от цитонамазката и ще решаваме какво да правим" . Намаза ме с Ваготил/мисля така се казваше/и ми  изписа антибиотик и Лактажил за 10 дни .
На контролния преглед погледна цитонамазката - ПАП 2 , прегледа ме и ми изписа Бисиптол и Фунголон . За раничката не каза нищо  Shocked .
Попитах я какво ще правим - отговора беше - "ще излекуваме възпалението и раничката ще изчезне" Tired
Четох много от темите ви и разбирам , че трябва да отида при друг лекар и по точно на Колпоскоп . Предполагам трябва да си направя поне и микробиология ?

Бихте ли ми препоръчали такъв в Пловдив , не можах да открия в първия пост .
Благодаря ви предварително !   bouquet

# 174
Бихте ли ми казали кои  клиники работят с НЗОК? Не искам да ходя в Майчин дом или в Тина Киркова...
Трудно да намериш добър лекар по ЗК.Аз поне не се сещам.

Четох много от темите ви и разбирам , че трябва да отида при друг лекар и по точно на Колпоскоп . Предполагам трябва да си направя поне и микробиология ?

Да,най-добре. Peace

# 175
Бихте ли ми препоръчали такъв в Пловдив , не можах да открия в първия пост .
Благодаря ви предварително !   bouquet

Здравей,
Мога да ти препоръчам д-р Амалиев (той ме оперира), д-р Ямаков, д-р Кондов и д-р Христамян, всички са онкогинеколози, признати имена в Пловдив. Координатите им лесно се намират в нета.
Успех. Peace

# 176
  • София
dessert, аз смятам, че е излишно да се тровиш с Бисептол и Фунголон, при положение, че нямаш
пусната микробиология с антибиограма. Тази лекарка те лекува на сляпо. Фунголона е мощно противогъбично лекарство.
Иначе за раничката правилно са те посъветвали и другите момичета, а пък и ти си попрочела, че е
добре да се погледне на колпоскоп и да се направи и евентуално биопсия.

# 177
  • Лондон/Пловдив
В Пловдив бих ти препоръчала д-р Христамян аз ходя при него в часния кабинет .Не взима много скъпо за преглед с колпоскоп 40лв   и взимане на сектет за ЧПВ 60 лв (толкова струва изследването ) . Като пишеш на гугъла ще ти излезе адреса и телефона му .

# 178
ето ме и меееееееееееен  Hug Whistling

Такааааа днес чаках сравнително малко само час и половина  Whistling, прегледа беше просто перфектен  Laughing, на колпоскопа всичко е ок и съм като чисто нова току що цъФнала (добре че не съм вързала) момина сълза  Mr. Green Всичко е ок взе ми ДНК за ХПВ за типизация, ще ми я правят в Шейново, не ме пратиха да ходя до Вирусологията на майна си в Банишора. Доста дълго ме преглежда, снима имам си файлче в компа му. Каза ми че ако забременея ще си износя докрай бременността без никакви проблеми, шийката ще издържала, което малко или много ме обнадежди. Каза ми да си продължа на 3 месеца да си ходя на преглед и колпоскоп, а сега ще си чакам резултатите - цито 10 раб дни, теста 1 месец.......ееееееее ще ми се изчака чакалотооооо ooooh! Tired

Гесикааааааааа  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet супер, браво това е страхотна новина, която си споделила, пийвай бял равнец и си свиркай.

Аз да ви споделя, че от алоето с вино и мед ми става гадно на стомаха и малко го спирам, а от чая се чувствам супер, сутрин на гладно с една лъжица мед и след това пчелен клей, по натам ще си купя рибено масло но от риба треска, било по подходящо за зимния сезон.

оооооооооо на всички   bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
Синеоч, е те това са хубави новини, а така брависимо  Laughing Ама това с файлчето мн интересантно бре!!! Е друго си е у Софето да ходиш на преглед и да си с връзки  Wink  Hug Hug Hug Обаче със сигурност неискам да го гледам  hahaha
Абе вие всички забравяте за почерпка  Crossing Arms мрън  Crossing Arms мрън  Crossing Arms hahaha
Кво стана с билкаря? Ходи ли? Отказа ли се? Или?

Айде лека от мен.
Аз ви наблюдавам и следя  Naughty Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт