Отговори
# 405
УРААААААААА момичета успях. Аз исках да изтрия поста си , че нещо го обърках обаче се изтрих съвсем. Сега се освестих и ето пак тук. smile3538
Joy

# 406
  • София
     Simple Smile    Здравейте  всички!!! 

Какво става тук , за малко ме нямаше - то  голяма веселба настаналааааа ?   smile3534     

Така искрено ме разсмяхте  направо за "няма - нищо"....... Joy hahaha 

Чери,  добре дошла отновооооо!   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

newsm51

# 407
  • София
 Joy  Joy
Чери, ти тААамЪн налучка как да правиш цитат и взе, че забрави как се влиза ли бе скицо .......

# 408
Здравейте момичета, понякога ви чета, сега реших и да напиша. Да ви припомня, конизирах се при проф. Карагьозов през април, първото ми цито беше пап1-2, каза да дойда декември за второ цито, обаче ми се наложи  да ходя по-рано, тъй като имах проблеми с мензиса, зацапване и дори 2 пъти прокървявам покрай овулациите. Прегледа ме, изписа дуфастон 1 кутия, смята че е на хормонална основа, но не ми взе цито, нито ме гледа на колпоскоп, каза че много начесто става.  Аз чак после като тръгнах се сетих че от дългото чакане-около 4 часа, защото бях без запазен час, забравих да кажа че се конизирах при него пролетта ... Те нали  имат досиета на пациенти, дали беше наясно за конизацията ми или не? Миналия път не му казах, той сам каза че съм конизирана при тях. Е, сега взех че се притесних дали беше наясно с конизацията , не е ли множко това чакане  до февруари. Момичета , които са негови пациентки, какво ще кажете по моя въпрос.  Е, тъпа глава съм, сега ще се притеснявам .. newsm78

# 409
  • София
Муми, а той не ти ли каза, че първата година след конизация цито се прави на всеки 3 месеца?

Деси, не е ли време за нова фотосесия с малкия Александър?  Laughing Чакам линкче с нетърпение! smile3522

# 410
След първото цито каза да дойда след 4 месеца тъй като резултата е много добър, аз дойдох реално след 3,5 месеца, и не ми взе цито. Да ни би поради това че забравих да го подсетя за конизацията? не е длъжен да помни всички пациенти, но не знам дали хвърли погледа върху досието ми преди прегледа. Много съм заспала ...

# 411
Добре заварила ДЖЕСИКА как са юнаците?  bouquet АЛФА БЕТА пак се поизложих малко ама бързо се окопитих, че ще стана вече за резил smile3533 Май ще има 4ЕРИ с хиляда точки

# 412
Ами ние я направихме,ама още чакам да ми дадат обработените снимки.Има някои нови тук:
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/sets/72157622488499 … w/with/4022503023

# 413
  • София
Деси, това е невероятна красота! Благодаря! smile3509

# 414
ДЕСКА невероянти снимки направо съм изумена. Страхотни сте всички живи и здрави newsm17 newsm17 newsm17

# 415
  • София
Сашето   е голямо сладурче!!!   Да ти е живо и здраво Деска!    Много  сте  красиви, като манекени сте!   newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Цитат
АЛФА БЕТА пак се поизложих малко ама бързо се окопитих, че ще стана вече за резил smile3533 Май ще има 4ЕРИ с хиляда точки

Чери,  да не ти пука  изобщо - това да са ти " проблемите" ......  newsm03 newsm10 

Hug Hug Hug Hug Hug

# 416
Да така е дано да имаме само бели кахъри. Между другото и моят син се казва Кристиан ама е много по-голям

# 417
  • Sofia
Отговарям каквото сте ме питали:
Сумамед ми изписа лекарката- д-р Божкова, незнам дали е споменавана, няма я на началната страница, защото има някакво зачервяване,което не се повлияло от 10-дневен курс с Макмирор.
Утре следобяд ще са готови резултатите от микробиологията и тогава ще има нешо по-конкретно
Още не съм ходила да нося материала за папилома вируса
Знаете ли в рамките на колко часа трябва да се занесе? Вече минаха 72 часа, дали не е късно? Имам предвид каква е годността за изследване? Съхранявам във фризер,ама колко време, че незнам и утре дали ще успея да ида,че работят до 14 ч.
лекарката ми каза да ги занеса в Института по вирусология, предполагам,че си имат партия с вирусолога
И на мен не ми се дават 100 лв за изследвания,ако не се налага,а се препоръчва
Струва ми се,че желаят да ми препоръчат всякакви изследвания
Благодаря за отговорите

# 418
  • София
Ge(rga)na
За ЧПВ типизацията аз разрсъждавам така:
Въпросът не е дали, а кой щам на ЧПВ нося? Дали е повече или по-малко онкогенен?
И като разбера номера на щама - какво после? Ами НИЩО ОСОБЕНО!
Вирусът не се лекува, а се премахват неговите проявления - кондиломи, дисплазия и др.
Вирусът се проява в малък процент вирусоносители, в момент на спад на имунната система.
Пак имунната система го преборва, като го праща в латентно състояние, но пак си го има и е готов
и дебне за нов спад в имунитета.
Тогава защо да даваме пари за типизация?

Не знам за пробата колко време може да се бави и как се съхранява.

А сумамед не се ли изписва при хламидии или бъркам?
Хламидиите също могат да поддържат необяснимо възпаление, ако не си се теставала
за хламидии, не е лошо да го направиш.

# 419
  • Sofia
ако не си се теставала
за хламидии, не е лошо да го направиш.
За хламидии резултатът ще ми бъде готов днес следобяд.
Всъщност това,което ме озадачи, е че ми се предписва лечение на база преглед-колпоскопски, без да има яснота за резултатите от микробиологията и хламидиите.
Изопринозина е ок, няма да навреди, ама антибиотик? newsm78
В крайна сметка смятам да изчакам днешните резултати и след като ги изкоментираме да си взема лекарствата.
Методът малко погрешен ми се вижда.
Пийни един антибиотик, да вържем гащите!
След провеждане на лечение трябва пак да се направи цито,нали?

Общи условия

Активация на акаунт