Отговори
# 525
  • София
zvezdi4ka, болките и при мен утихнаха много бавно, дълго време след като изпих антибиотика.
А за затоплянето не знам дали е добър вариант. Аз правих криотерапия - слагах си шише с лед долу ниско на корема през кърпа.

Gesika, не съм чула ешерихията да е нормален обитател на влагалището. Има я в храносмилателния тракт,
но не тази патогенна форма, а друга нормална.

# 526
Здарвеите и от мен. Прочетох за е.коли и се сетих какво каза една гинеколожка на моя приятелка. Явно много ги е страх да не разбере някой че ги заразяват в болниците та на въпросното момиче (след секцио) намират в изследванията от микробиологията е.коли, тя естествено се интересува от какво се получава и обяснението е, че когато ходи по-голяма нужда не избърсва правилно, а се бърше от зад напред. На мен ми беше много интересно ,според вас има ли логика в това изказване? newsm78 #Crazy

# 527
Здарвеите и от мен. Прочетох за е.коли и се сетих какво каза една гинеколожка на моя приятелка. Явно много ги е страх да не разбере някой че ги заразяват в болниците та на въпросното момиче (след секцио) намират в изследванията от микробиологията е.коли, тя естествено се интересува от какво се получава и обяснението е, че когато ходи по-голяма нужда не избърсва правилно, а се бърше от зад напред. На мен ми беше много интересно ,според вас има ли логика в това изказване? newsm78 #Crazy

Разбира се, че има, е.коли живее в дебелото черво.

# 528
Затоплянето изобщо не е добър вариант...бактериите се размножават повече
и топлината помага за навлизане на по-дълбоко....Просто казано...
Може би криотерапията е наистина добър вариант,но май трябва да си пийна някое антибиотиче..
Не виждам как ще се оправя иначе.

# 529
  • София
Според мен няма логика в това, освен ако тази патогенна е.коли не е била в червата преди секциото.
Но нали преди раждане изследват всичко, вкл. и анален секрет?

# 530
  • София

Пак наблягам на думата патогенен щам!
Има е. коли в червата - нормални обаче, не патогенни.
Децата за градина също ги изследват за патогенни е.коли в акото.

# 531

Пак наблягам на думата патогенен щам!
Има е. коли в червата - нормални обаче, не патогенни.
Децата за градина също ги изследват за патогенни е.коли в акото.

Патогенен щам на e.coli се намира също  в дебелото черво, защо ще изследват тогава фекалиите?! Наличието на патогенен щам във влагалището се причинява най-вече по полов път (най-вече анален секс) или замърсяване от неправилно избърсване след ходене по голяма нужда.
Цял живот страдам от тази бактерия (не във влагалището, имам пиелонефрит) и това ми е обяснявано много пъти от лекарите.
Заразяване по време на операция, както стана на въпрос - след секцио, също е абсолютно възможно, но лекарите го отричат.

# 532
  • София
[b

Gesika, не съм чула ешерихията да е нормален обитател на влагалището. Има я в храносмилателния тракт,
но не тази патогенна форма, а друга нормална.

Точно за това в предишният ми пост съм поставила  " нормален обитател" в кавички и казвам , че това ми го казва Д- р Ралчева,  а не аз.......    Аз съм изследвала и изпражнения и там на изследването ми поставят печат "НЕ СЕ ИЗОЛИРАТ ПАТОГЕННИ МИКРООРГАНИЗМИ"  Излиза ,че в ипражненията нямам патогенен щам Е.коли?   В урината също нямам , като се имат предвид дългогодишните ми болки в тази област , сещате се ,че съвсем не ми е до полов живот , а анален секс никога не съм правила  #Cussing out . Що се отнася до избърсването не  мисля ,че се избърсвам неправилно .... Rolling Eyes  Изпила съм купища антибиотици и то от най -силните и подобрение на симптомите нямям никакво???.......

# 533
  • София
Мираниа, пак ще попрочета и не настоявам да съм права, но моята логика ми говори,
че щом нещо е патогенно, то мястото му не е там - нито в черва нито във влагалище.
Не мисля, че патогенен щам на ешерихията е нормално да обитава червата.

# 534
Джеси, аз съм обявила вече бойкот на фармацевтологията - става въпрос за Изопринозина, на мен досега нито един път не ми казаха да го взимам/ пия. Аз смятам да го правя с билки, чаЙчета и лЯкове, както викаше баба ми...... ииииии свинския/ слонски грип не признавам  Whistling

Реаааааааа, душоооо никога няма да ми домъчнее за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Имам една идея  Crazy понеже вече ви чувствам супер близки, викам така на шега на майтап да си спретнем една срещичка, ей така предколедно.....ние в Спамо чата в Клюкарника си организираме всеки месец  Party егати яките купони стават....тааааа ако решите нещо свиркайтееееее, ще се радвам да се запознаем на живо и да си говорим и други неща извън конизацийте и цитонамазките  ooooh!

обичам ви всичкиииииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ви желая само перфектни резултатиииии

# 535
Реаааааааа, душоооо никога няма да ми домъчнее за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 536
  • София
       Синеоч,   Hug Hug Hug Hug

Цитат
Имам една идея  Crazy понеже вече ви чувствам супер близки, викам така на шега на майтап да си спретнем една срещичка, ей така предколедно.....ние в Спамо чата в Клюкарника си организираме всеки месец  Party егати яките купони стават....тааааа ако решите нещо свиркайтееееее, ще се радвам да се запознаем на живо и да си говорим и други неща извън конизацийте и цитонамазките  ooooh!

Точно това си мислех и аз  от  няколко дни  да Ви предложа , но  Синеоч ме изпревари..... smile3534 newsm51 

Идеята е чудесна , аз съм   ЗА !!!!      А  Вие , какво ще кажете??? 

lalalala          Hug Hug Hug

# 537
И аз съм за, но няма да дойда  Grinning не , че не искам , а просто е невъзможно да дойда зимата в Сф. Иначе си представям как весело ще си прекараме и няма да пием бял равнец - сигурна съм.  Heart Eyes

# 538
  • София
Реа, ами то до лятото много време има  бреееее...... Hug Hug Hug

Нищо , който може да дойде, да дойде - пък , който не може  ще пийнем по едно и за Ваше здраве!!!  Hug newsm10 eat Wine Glass     bowuu

# 539
ще я вземем на гости, а Джес един ден у вас, един у нас  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт