Помощ в търсенето на работа 2

• 73 680
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Определено се навъдиха всякакви, не знам дали е новост за вас, но вече при подписването на договора се подписва и молба за напускане без дата.Така работодателят се застрахова, ако не те хареса...........Какво става в тази държава?

# 106
Определено се навъдиха всякакви, не знам дали е новост за вас, но вече при подписването на договора се подписва и молба за напускане без дата.Така работодателят се застрахова, ако не те хареса...........Какво става в тази държава?

не вярвам да говориш сериозно  Wink

# 107
Мислиш ли, че ще се шегувам с подобно нещо! Peace

# 108
Абсолютна гавра  #Crazy
Вече виждам някои update-нати обяви,които се пускат периодично от 5 години.Но са се нагодили според кризисната обстановка-вече изискванията са други:искат магистратура,два езика,трети предимство,3 години стаж,пък да си до 30 години и т.н.  Rolling Eyes Това за рецепция на хотел 3 звезди.Е накрая заплатата 300 лв.  newsm78

# 109

Вече виждам някои update-нати обяви,които се пускат периодично от 5 години.Но са се нагодили според кризисната обстановка-вече изискванията са други:искат магистратура,два езика,трети предимство,3 години стаж,пък да си до 30 години и т.н.  Rolling Eyes Това за рецепция на хотел 3 звезди.Е накрая заплатата 300 лв.  newsm78

Ми то болшинството младежи на тази възраст са с вишУ (вечи и магистратурите станаха модни и секи си ги има), стажа все някой роднина или родА ще ти го измисли, заплатата си я договаряш с шефа при някоя лична среща на кафе, двата езика всеки ги има - всички вече се водят че знаят руски и английски, а тук-там са понаучили и по някоя дума на къде френски, къде немски, че има и с испански. Ей ти ги всички тези условия, реализирани. Т.е. просто работодателите са е нагодили към предлаганото на пазара (изобилие от всичко изброено)  Laughing

# 110
Това за подписването на заявление за напускане още при постъпването не го знаех, мислех, че Бойко го е измислил за неговите депутати.

Бих искала да попитам някой знае ли нещо повече за Уелнес консулт(разпространяват Хербалайв - хранителна добавка ли е, здравословна храна ли е, дето правела чудеса със здравето), защото след презентацията на фирмата и продукта ни раздадоха формуляри да си попълним данните. Аз обаче зададох конкретен въпрос, свързан с работата и те буквално ме изгониха.

# 111
  • In my tropical dream
rina, остави ги тези Хербалайв, това е жива пирамида!
Радвай се, че си приключила преди да си започнала!

# 112
Това с руския ми е голям дразнител. Живяла съм 4 години в бившия СССР, ходих в руско училище, като се прибрах тук на олимпиади по руски ходех, чета на руски и гледам филми и не твърдя, че го говоря перфектно - мина време оттогава. А сульо и пульо си го пише, че го знае, само защото е на кирилица!

Илайда, още нещо се сетих! Щом баничарката отива на стаж - значи се е освободило място за баничарка.

# 113
      Simple Smile Привет на всички тук!  Влизам и аз при вас! Ще следя темата...  Честито на всички започнали работа  и  успех на всички търсещи! Аз съм още от търсещите...

# 114
Вторник ми се обадиха от една от тия фирми за интервю....беше над час....никога не съм била толкова много време на интервю  Shocked  И сега до петък,т.е. утре трябва да имам отговор.Условията(ако действително са такива,каквито ми ги описаха)ме устройват..само работното време е малко по-смотано,ама нямам и кой знае какъв избор.Та стискайте палци всичко да е наред  Praynig

Аз май загубих надежда....днес беше последния срок за отговор от тяхна страна...досега си мисля,че ако бях аз,щяха да се обадят  Sad

# 115
  • София
Здравейте!

Аз отдавна ви чета, но рядко взимам отношение.

Исках само да споделя, че номера с молбата за напускане без дата е доста стар, от зората на демокрацията още. Честно казано си мислех, че вече не се практикува, ама явно кризата води до нови изкривявания  ooooh!

Вайлет, не се отчайвай, често фирмите се забавят с обаждането, тъй като ръководството има други задачи, пътуват някъде и т.н. Винаги слагай поне по седмица след срока, който са ти казали, за да е по-реалистично.

Последно да се изкажа, че в обявата рядко се вписват абсолютно всички изисквания за заемане на длъжността. Винаги остават по няколко в резерв, на база на които да се направи пресяването по документи. Затова често, макар да мислим, че отговаряме на изискванията, от страна на работодателя това не изглежда точно така.

Вярно е, че кризата се отразява зле на пазара на труда, но вярвам, че всяка от вас ще си намери по едно хубаво местенце, където да гради кариера  Hug  bouquet

Успех на всички!

# 116

.

Вярно е, че кризата се отразява зле на пазара на труда, но вярвам, че всяка от вас ще си намери по едно хубаво местенце, където да гради кариера  Hug  bouquet

Успех на всички!
[/quote]Как добре го каза, обаче аз сериозно съм обезпокоена.Успех и здрави нерви ви желая!

# 117
Вайлет, не губи надежда  Hug Мислиш ли, че е добра идея да им се обадиш да попиташ - можеш да покажеш интерес да работиш при тях!

# 118
Нищо няма да загубиш, ако се обадиш да попиташ дали си одобрена. Най-малкото ще покажеш, че си заинтригувана от работното място. Цени си времето.Ако е "Да" - ОК, ако е "Не", поне да не си губиш времето в очакване, гадаене и съмнения, а да търсиш други възможности.

# 119
Вайлет, не губи надежда  Hug Мислиш ли, че е добра идея да им се обадиш да попиташ - можеш да покажеш интерес да работиш при тях!

Дам...от един час обмислям този вариант с телефон в ръка  Tired А всичко мина мноооого обнадеждаващо.

Общи условия

Активация на акаунт