Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 4 част

• 116 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Мислех си, че ще ми се размине писането тука досега само четях. Вече казаха окончателно, че трябва да извадим третата сливица досега правеше някой поразии но от декември детето почна да прави и бронхити. Сега си мисля, че е здрава в събота я заведох на доктор а тя с хрипове. Изписаха и антибиотик сега ще го пие и после насрочваме дата за операция. Ще я правим във Варна в окръжна болница мисля си при доктор Габровски. Но от сега съм изпаднала в паника. Четох четох даже се поуспокоих нали за нейно добро го правя. То детето неможе да се радва пълноценно на детството си. Все е болна сополива или кашляща и не ходи на градина. Отиде за три дена и като се разсополиви айде в къщи. От там почва да я гледа който не е  зает. Баби, дядовци понякога включвам и гледачка абе ужас. Вече немога да си мъча детето знам, че ще е по добре но вътрешно умирам от страх.
Вече се изповядах олекна ми малко.

# 556
Момичета, бебо от Коледата кашля и има някакви секрети в носа, които не излизат, а само се чува едно хриптене от там. Лекуваха го, пи една дузина сиропи... Лекуваха го от настинка, после даваха АБ, после обявиха че е алергия, но не се повлия от лекарствата... Сега ни пращат на УНГ за трета сливица. Направо ме побъркват. Кажете - какво гледат за да се установи третата сливица? И как кашлят децата ви - постоянно, при някакво положение или как? Защото синът ми кашля предимно сутрин, като се събужда и много рядко през деня. Обикновено кашля когато е легнал /спи по коремче/. Извинявам се ако се повтарям с някой друг - това със сливицата ни го сервираха днес следобяд, а утре сме на УНГ... Благодаря предварително   bouquet

# 557
много е вероятно да имате трета сливица, защото и при нас симптомите са същите и се установи това. кашля предимно сутрин след ставане заради секретите, които текат по задната фаренгиална стена и се насъбират през нощта, спи с отворена уста, носът гъгне все едно е задръстен, а не текат сополи - типични признаци за трета сливица.

# 558
Ми нас ще ни преглеждат в четвъртък и ще ни оперират в петък, стискайте палци  Praynig

# 559
Ми нас ще ни преглеждат в четвъртък и ще ни оперират в петък, стискайте палци  Praynig

Успех!  Peace

# 560

Стискаме  Praynig Успех!

# 561
  • София
Момичета, бебо от Коледата кашля и има някакви секрети в носа, които не излизат, а само се чува едно хриптене от там. Лекуваха го, пи една дузина сиропи... Лекуваха го от настинка, после даваха АБ, после обявиха че е алергия, но не се повлия от лекарствата... Сега ни пращат на УНГ за трета сливица. Направо ме побъркват. Кажете - какво гледат за да се установи третата сливица? И как кашлят децата ви - постоянно, при някакво положение или как? Защото синът ми кашля предимно сутрин, като се събужда и много рядко през деня. Обикновено кашля когато е легнал /спи по коремче/. Извинявам се ако се повтарям с някой друг - това със сливицата ни го сервираха днес следобяд, а утре сме на УНГ... Благодаря предварително   bouquet

И аз мисля,ч е са типични признаци на трета сливица. ама много е малко детето (7 месеца, нали?). Най-добре е да посетите УНГ наистина.

Пролетна фея
, стискам плаци всичко да мине бързо и успешно  Hug

# 562
Здравейте,

Ние махнахме третата сливица преди 1,5 години, но все още имаме проблема с отворената уста.
След това честите боледуванията и непрестанните антибиотици спряха, но остана стоенето с отворена уста постоянно. Синът ми е вече на 5 години и постоянно му казваме да си затваря устата, както ни посъветва лекарката, но няма голям ефект. Интересното е че диша през носа и си мисля, че проблема не е физиологичен а по-скоро е навик.
Има ли някакъв метод, за да се научи детето да стои със затворена уста?

Благодаря.

# 563
  • софия
успех Peace

# 564
Да, за малкия се съмняват за трета сливица. Днес не отидохме на лекар, че тук /Сливен/ днес е голяма виелица. Утре ще ходим. Имаме изписани и нови противоалергични лекарства за същите симптоми, но смятам да почвам с терапията след като посетим УНГ-то...  newsm78

# 565
Аз купих едни книги за дихателни упражнения, ама вс ене остава време да чета, но мисля че ще са от полза за отворената уста

# 566
Здравейте - накратко, превантивно за да не пораснела сливицата отново, препоръчват ни прием на антихистаминови препарати профилактично и консултация с алерголог. Мустаков от Александровска ни беше посочен като много добър - някой ходил ли е при него, въобще споделете впечатления и ако може координати. Сигурно ги има из форума, но нямам време да ровя. Благодаря Hug

# 567
Прочети 1-2 мнения за Мустаков и няма нужда да ходиш изобщо, предписва всичко на конвейр

# 568
Здравейте - накратко, превантивно за да не пораснела сливицата отново, препоръчват ни прием на антихистаминови препарати профилактично и консултация с алерголог. Мустаков от Александровска ни беше посочен като много добър - някой ходил ли е при него, въобще споделете впечатления и ако може координати. Сигурно ги има из форума, но нямам време да ровя. Благодаря Hug
В Александровска не съм ходила.
Посещавала съм частният му кабинет.
Интересува ли те?

# 569
Сorset, принципно се интересувах от кабинета му в болницата, за да мине по каса. Все пак ще съм благодарна, ако дадеш координати и споделиш впечатления - може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт