За добрата козметика - 3

• 102 808
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Да, от гадните и евтините е, води се formaldehyde releaser.
Все пак продуктът не остава върху кожата/косата, a се отмива, но е жалко, че е скъпа марка с всичките им претенции за sulphate free и пр., толкова старание по състава и накрая излагация с консерванта.

Благодаря ти много Sofi, златна си   bouquet Hug  bouquet

# 121

3то- по твоя въпрос за Ревлон- виж ето това :

Flowers BouquetАдрес: София 1000, ул. Парчевич 42, ет.7
Тел029871124
Факс: 029811384
E-mail:   sidi_trading@mail.orbitel.bg
Отрасъл: Внос и търговия с козметика
Дейност: Дистрибутор на Revlon Professional

http://catalog.bg/product.php?company=17809&id=50336
 Мисля,че попита конкретно за тези продукти и се надявам да съм ти помогнала.  Peace Дори и да не си от Сф- има телефон- обади се и попитай дали биха могли да ти ги доставят с куриер/ по поща и какви разходи ще ти коства това.

Confused: 4-то- Имам въпросче за мнението ви за ето този състав дали си струва парите и понеже е предназна4ен за кожата на краката, което предполага 4е там е по-груба- наистина ли са вложили компоненти такива или си е просто крем с надпис на опаковката с цел продажба  newsm78

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, UREA, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, SODIUM CITRATE, SODIUM CETEARYL SULFATE, CETEARETH-12, CITRIC ACID, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PANTHENOL, ELETTARIA CARDAMONIUM OIL

това е продукт на който пише ,4е е за овлажняване на стъпалата.
Благодаря за отговора newsm51

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 18:39 от L e o

# 122
Моля да ми помогнете.Това е  балсама за устни на Nuxe "естествен кристал".
[N1001/B].[/b]

Сподели, моля те доволна ли си от този продукт като цяло /освен щипенето/. Как е на усещане? Лепне ли на устните и траен ли е цвета след нанасяне? Понеже цената му е доста висока, оправдава ли я?

# 123
Ползвам Nuxe етинселант като за нощен и Nuxe арома перфекшън като дневен с Nuxe ексфолиант 3 рози.Лицето почна да ми се излющва(вижда се малко повече от нормалното)около скулите,зад розовите ми бузи Crazy......нормално ли е ,или прекалявам с мазилата.Момичета? Simple Smile

От описанието на Nuxe етинселант в уеб сайта разбрах, че това е пилинг крем. В такъв случай мисля, че ексфолиантът не ти е нужен. Моето мнение е, че наистина прекаляваш с мазилата, но аз не съм специалист. Защо не зададеш този въпрос на вносителите на NUXE? Мисля, че те ще ти дадат най-компетентен отговор. Контактите им са в българския сайт www.nuxe.bg.

# 124
Ползвам Nuxe етинселант като за нощен и Nuxe арома перфекшън като дневен с Nuxe ексфолиант 3 рози.Лицето почна да ми се излющва(вижда се малко повече от нормалното)около скулите,зад розовите ми бузи Crazy......нормално ли е ,или прекалявам с мазилата.Момичета? Simple Smile

От описанието на Nuxe етинселант в уеб сайта разбрах, че това е пилинг крем. В такъв случай мисля, че ексфолиантът не ти е нужен. Моето мнение е, че наистина прекаляваш с мазилата, но аз не съм специалист. Защо не зададеш този въпрос на вносителите на NUXE? Мисля, че те ще ти дадат най-компетентен отговор. Контактите им са в българския сайт www.nuxe.bg.

В никакъв случай не казвам, че специалистите, участващи във форума нама да те посъветват, но имам предвид, че вносителите би трябвало да могат да те консултират дали можеш да комбинираш тези два продукта. Моля специалистите да не го приемат лично.  Simple Smile

# 125
Питаш дали продукта ти си струва парите, а не си дала цената.
Като гледам ще си свърши работата без проблем, но съставът си е доволно евтин, абсурдно е това нещо да се продава скъпо. Е, последното масло е по-екзотично, не му знам цената, но каквато и да е тя няма как да оскъпи продукта .

да, благодаря за отговора.  Heart Eyes  права си както винаги- верно си е евтин- около 6 -7 лева е. Не съм имала големи очаквания, исках да знам дали наистина има съставка за омекотяване ...защото от седмица го ползвам стриктно всяка вечер но не забелязвам никакъв специален ефект освен 4е ми седи мазни4ко  и ме дразни как попива бавно но то е предполагам заради самата кожа на стъпалата.....

# 126
  • Торонто
Не, не е лошо кремчето, прилично е. Между другото Shea Butter е много ефективно за пети, така че ако намериш някоя марка да го съдържа на предна позиция можеш да пробваш.

Нали и специална тема за Nuxe има във форума?
Даже я води момиче, което работи в българското предтсваителство.

# 127
Моля да ми помогнете.Това е  балсама за устни на Nuxe "естествен кристал".
[N1001/B].[/b]

Сподели, моля те доволна ли си от този продукт като цяло /освен щипенето/. Как е на усещане? Лепне ли на устните и траен ли е цвета след нанасяне? Понеже цената му е доста висока, оправдава ли я?
горе долу оправдава средствата,лекичък е,но не мисля че стои повече на устните от по-евтини балсами

# 128

3то- по твоя въпрос за Ревлон- виж ето това :

Flowers BouquetАдрес: София 1000, ул. Парчевич 42, ет.7
Тел029871124
Факс: 029811384
E-mail:   sidi_trading@mail.orbitel.bg
Отрасъл: Внос и търговия с козметика
Дейност: Дистрибутор на Revlon Professional

http://catalog.bg/product.php?company=17809&id=50336
 Мисля,че попита конкретно за тези продукти и се надявам да съм ти помогнала.  Peace Дори и да не си от Сф- има телефон- обади се и попитай дали биха могли да ти ги доставят с куриер/ по поща и какви разходи ще ти коства това.

Confused: 4-то- Имам въпросче за мнението ви за ето този състав дали си струва парите и понеже е предназна4ен за кожата на краката, което предполага 4е там е по-груба- наистина ли са вложили компоненти такива или си е просто крем с надпис на опаковката с цел продажба  newsm78

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, UREA, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, SODIUM CITRATE, SODIUM CETEARYL SULFATE, CETEARETH-12, CITRIC ACID, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PANTHENOL, ELETTARIA CARDAMONIUM OIL

това е продукт на който пише ,4е е за овлажняване на стъпалата.
Благодаря за отговора newsm51

Здравей. Производителят много точно е написал предназначението на крема-овлажняване. Основният овлажнител е UREA, последвана веднага от следващия овлажнител глицерин...Иначе няма как да попива бързо, защото преобладават сгъстители и емулгатори, презастраховка, заради голямото количество уреа, която предизвиква нестабилност....Съставът ми подсказва, не осовено приятна апликация.Мисля, че не си заслужава парите...

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 14:18 от FDA

# 129
Здравейте! Искам да попитам за шампоан за ежедневна употреба на Bentley Organic, цена 11.50 лв. и със следния състав:

Aqua (Water), Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Alcohol Denat*, Limonene*, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid. * Certified Organically Grown Ingredient. Soil Association Certified: Made with 70% Organic ingredients.

дали ще прави мека косата и ще измива добре /в момента ползвам друга марка шампоан и косата ми стана суха, хвърчаща/.
Благодаря предварително!

# 130
  • Торонто
Здравейте! Искам да попитам за шампоан за ежедневна употреба на Bentley Organic, цена 11.50 лв. и със следния състав:

Aqua (Water), Decyl Glucoside, Lauryl Betaine, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Alcohol Denat*, Limonene*, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid. * Certified Organically Grown Ingredient. Soil Association Certified: Made with 70% Organic ingredients.

дали ще прави мека косата и ще измива добре /в момента ползвам друга марка шампоан и косата ми стана суха, хвърчаща/.
Благодаря предварително!

Самият шампоан е много щадящ откъм пенители, изобщо не си го представям да ти изсуши косата. Всичките масла и екстракти и сама можеш да си ги прочетеш, както и че е 70% органик сертифициран от английската организация.
Кондиционер антистатик няма, но може и да не му трябва, не съм сигурна.
Пише за ежедневна употреба, което аз лично не одобрявам. Смятам, че максималната честота е 1 път на 48 часа (тоест така съм го учила - за 24 часа скалпът не може да възстанови мастната секреция). Обаче и ако го ползваш по-рядко от на 2 дни няма да ти измива добре с този състав според мен.
На мен цената ми се вижда поносима стига да не е 100-150г.
Ами няма да е лошо да споделиш впечатления ако го ползваш.

# 131
Sofi       Знам че сте много компетентни,затова почти не излизам от тук Peace newsm32

# 132
Знаете ли дали има отделна тема за Lierac  Whistling

# 133
Здравейте. Първо искам да благодаря на хората, които отделят от времето и знанията си, за да направят избора ни максимално добър и ни напътстват в джунглата на козметиката   bouquet
Бих искала да чуя компетентното ви мнение за този нощен крем за лице  INGREDIENTS:AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,GLYCERIN,CYCLOPENTASILOXANE,BUTYROSPERMUM PARKII, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDEC13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, POLYACRYLAMIDE, ISONONYL ISONONANOATE , DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE , VITIS VINIFERA SEED OIL , ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCIANATE , ACETYL HEXAPEPTIDE-8 , 1,2-HEXANEDIOL , CAPRYLYL GLYCOL , TROPOLINE, TOCOPHERYL  ACETATE , PENTAPEPTIDE-18 , PARFUM , DISODIUM EDTA , RELINYL PALMITATE , SODIUM HYDROXIDE.

# 134
Ядосана съм, не знам дали с основание.
Сблъсквам се с безумно твърдение за съдържание което е о4евидно, 4е е  подвеждащо ,колкото и да съм неука в тази област
Ето за какво иде реч:
Твърдение от производителя :
Aloe 80% Pure Gel 

80% Алое гел

Многофункционален гел за бързо облекчаване и хидратиране на възпалената кожа вследствие на продължително излагане на директна слънчева светлина, бръснене и др. Подходящ за основа за грим или като дневен крем за успокояване на кожата. Изключително подходящ за чувствителна и проблемна кожа. 50 мл 10лв

Почти си мисля , че не само няма 80% алое , ами няма НИКАКВО алое

това е състава:
aqua, glycerin, propylene glycol, methyl gluceth-20, tromethamine, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, aloe barbadensis, imidazolidinyl urea, phenoxyethanol, allantoin, disodium edta, methylparaben, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer

Права ли съм? че лъжат за съдържание на алое?
Изобщо има ли нещо положително и хубаво в този състав, поне един свестен компонент за който да си заслужава тази маска ????  newsm78
как мислите?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт