Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са съставките в шампоаните, балсамите и маските за коса, които помагат за задържане на влагата в косъма?
Вредни ли са продуктите за коса, използвани за "начупване" и фиксиране на косата?
Какви специални съставки трябва да съдържат продуктите за грижа за кожата през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са съставките в шампоаните, балсамите и маските за коса, които помагат за задържане на влагата в косъма?
-
Вредни ли са продуктите за коса, използвани за "начупване" и фиксиране на косата?
Вредността на продуктите за коса, използвани за "начупване" и фиксиране, зависи от индивида и може да има отрицателни ефекти при някои хора. Някои продукти могат да съдържат вредни вещества, които увреждат косата или скалпа. Важно е да изберете продукти, подходящи за вашия тип коса и да следвате инструкциите за употреба.
-
Какви специални съставки трябва да съдържат продуктите за грижа за кожата през зимата?
-
Каква е срокът на годност на гримовете за очи?
-
Какви са вредните съставки в кремовете за кожата?
Дори и да не си от Сф- има телефон- обади се и попитай дали биха могли да ти ги доставят с куриер/ по поща и какви разходи ще ти коства това.

......нормално ли е ,или прекалявам с мазилата.Момичета? 
права си както винаги- верно си е евтин- около 6 -7 лева е. Не съм имала големи очаквания, исках да знам дали наистина има съставка за омекотяване ...защото от седмица го ползвам стриктно всяка вечер но не забелязвам никакъв специален ефект освен 4е ми седи мазни4ко и ме дразни как попива бавно но то е предполагам заради самата кожа на стъпалата.....