За добрата козметика - 3

• 102 745
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
ljuskata от България ли взимаш техните продукти?

# 301
  • София
Да, интерес предизвика коментирания околоочен крем, че нали на принципа "...очите - огледало към света..."
С какво ли не ги мазах, не са като на 20г.
FDA да се включа с въпрос и кам теб, като пряка участничка в сътворяването на "Био роза". Искам да купя за моето майче бяла козметика, тя е на 50г., със суха и чувствителна кожа. Но в тази серия няма ли да е твърде слаба за тази възраст. Аз съм на 28г и ползвах противобръчковия серум, както и околоочния...Какво би ме посъветвала?
В същото време, гледам да се съобразя с цената - мога да купя и нещо от по-висок ценови клас, но идеята е после тя да може да продължи да си го купува, а не да мине ...на Нивеа примерно.

# 302
здравейте, не съм изчела темата, защото мисля, че не сте обсъждали онова, което ме интересува - кожата ми е много дехидратирана комбирнирана, скоро загледах новия си крем Лиерак Аква Д+ - много, много го харесвам, но ... е за суха кожа. Не мога да си позволя да го оставя - моля, който знае, да ми отговори - ще направи ли поражения на кожата ми, дали те ще намалят, ако го редувам с крем за моя тип кожа? Ще чакам отговор и - благодаря предварително.

# 303
Току-що открих темата и бих искала да попитам и аз за съставките на един крем за лице. От доста време си търся някакъв, който да е подходящ за мен и не съм попаднала още на такъв. Този засега е най-добре, но все си мисля, че нещо не му е наред, а не знам какво и за какво да гледам.

Става дума за Aqualia Thermal на Vichy, уж по-лекия. Дават го хидратиращ и заздравяващ. Кожата на лицето ми е смесена, склонна към образуване на комедони и с разширени пори по носа и брадичката. Съставките са следните:

Aqua, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Hydrogenated Polyisobutene, Alcohol Denat., Pentaerythrityl Tetraisostearate, Stearyl Dimethicone, Synthetic Wax, Glyceryl Isostearate, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Cellulose Acetate Butyrate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / Steareth-8 Methacrylate Copolymer, Disodium Edta, Acrylates Copolymer, Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate, Polyvinyl Alcohol, Butylene Glycol, Methylparaben, Capryl Glycol / Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum

Малей, изписах го...

Ще се радвам да ми разясните що за чудо е това.

# 304
 И аз сега открих темата и молбата ми е да ми помогнете с избор на крем против бръчки ?!

# 305
  • София
Да, но ще ти пиша на лични от къде, че то започна като реклама да изглежда, а не е и никой няма да ми плати за реклама  Laughing

# 306
Здравейте. Харесах едно кремче, което се води за под грим. Кожата ми е смесена като на места сега зимата се дехидратира. Интересува ме ще върши ли работа това кремче за под грим така, че да овлажни сухите участъци и грима да не се насъбира върху тях и нещо не както трябва има ли в съставките?

Иника - Certified Organic Pure Primer 21лири
Certified Organic Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice; Certified Organic Macadamia (Macadamia Ternifoila) Oil; Certified Organic Shea Butter (Butyrospermum Parkii); Cetearyl Glucoside (Vegetarian); Calendula (Calendula Officinalis) Extract; Certified Organic Oils of Rosehip (Rosa Canina); Evening Primrose (Oenothera Biennis); Hazlenut (corylus Americana); Avocado (Persea Gratissima); Apricot (Prunus Armeniaca); Sclerotium Gum; Glycerin (Vegetarian); Grapefruit Seed (Citrus Grandis) Extract; Certified Organic Essential Oils of Lavender (Lavandula Angustifolia), Sandlewood (Santalum Album), Ylang Ylang (Cananga Odorata) & Geranium (Geranium Maculatum); Rosemary Extract (Rosemarinus Officinalis).

# 307
Да, интерес предизвика коментирания околоочен крем, че нали на принципа "...очите - огледало към света..."
С какво ли не ги мазах, не са като на 20г.
FDA да се включа с въпрос и кам теб, като пряка участничка в сътворяването на "Био роза". Искам да купя за моето майче бяла козметика, тя е на 50г., със суха и чувствителна кожа. Но в тази серия няма ли да е твърде слаба за тази възраст. Аз съм на 28г и ползвах противобръчковия серум, както и околоочния...Какво би ме посъветвала?
В същото време, гледам да се съобразя с цената - мога да купя и нещо от по-висок ценови клас, но идеята е после тя да може да продължи да си го купува, а не да мине ...на Нивеа примерно.
Здрасти.В момента разработвам  за тази възраст( 50 - 50+)- свързана с промяна на хормоналния баланс.Имам затруднения как да го кръстя и поднеса на дамите, за да го припознаят като тяхния продукт.......

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 12:50 от FDA

# 308
Здравейте. Харесах едно кремче, което се води за под грим. Кожата ми е смесена като на места сега зимата се дехидратира. Интересува ме ще върши ли работа това кремче за под грим така, че да овлажни сухите участъци и грима да не се насъбира върху тях и нещо не както трябва има ли в съставките?

Certified Organic Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice; Certified Organic Macadamia (Macadamia Ternifoila) Oil; Certified Organic Shea Butter (Butyrospermum Parkii); Cetearyl Glucoside (Vegetarian); Calendula (Calendula Officinalis) Extract; Certified Organic Oils of Rosehip (Rosa Canina); Evening Primrose (Oenothera Biennis); Hazlenut (corylus Americana); Avocado (Persea Gratissima); Apricot (Prunus Armeniaca); Sclerotium Gum; Glycerin (Vegetarian); Grapefruit Seed (Citrus Grandis) Extract; Certified Organic Essential Oils of Lavender (Lavandula Angustifolia), Sandlewood (Santalum Album), Ylang Ylang (Cananga Odorata) & Geranium (Geranium Maculatum); Rosemary Extract (Rosemarinus Officinalis).
От състава виждам, че е хидратиращ и много добре балансиран.Всички компоненти са полезни по някакъв начин за кожата- маслата, екстрактите, восъците.Практически няма вода, а Certified Organic Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice.Единственото, което не ми харесва е , че за консервирането разчитат само на етеричните масла...Колко са писали, че има срок на годност?

# 309
  • София
FDA, кръсти го с корен "мено", примерно срещала съм серии "менулфа", което ме е ориентирало моментално, че са за менопауза.

# 310
FDA, кръсти го с корен "мено", примерно срещала съм серии "менулфа", което ме е ориентирало моментално, че са за менопауза.
Благодарности  bouquet

# 311
И на мен ми мина през ума за мено-то  Laughing. Менобюти  Joy

# 312
  • София
Значи да търса "Мено бюти" Peace
Аз пък да ви кажа мисля, че може да си остане "Био роза" за да се утвърди, затвърди самото име, да е ясно, че и роза има, защото много по морето видях че се продава тази серия и отдолу да има нещо като за ориентир на възрастовата граница за която е предназначено. Сещам се за "Голд"  newsm78

# 313

От състава виждам, че е хидратиращ и много добре балансиран.Всички компоненти са полезни по някакъв начин за кожата- маслата, екстрактите, восъците.Практически няма вода, а Certified Organic Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice.Единственото, което не ми харесва е , че за консервирането разчитат само на етеричните масла...Колко са писали, че има срок на годност?
Няма такава информация на страницата в интернет.

А сравнен с този хидратиращ крем, който имам в момента(на етика всичко е написано с главни букви и за това ги преписвам така):
AQUA(WATER), ISONONYL ISONONANOATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, BATAINE, DECYLOXAZOLIDINIONE, STEARETH-2, STEARETH-21, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, PHENYL TRIMETHICONE, METHYLPARABEN, AMMONIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, TETRASODIUM EDTA, PARFUM (FRAGRANCE), DIMETHICONE/PHENYL VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ALCOHOL, XYLITYLGLUCOSIDE, SORBITOL, SODIUM HYDROXIDE, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ANHYDROXYLITOL, LAURETH-7, ALGIN, XYLITOL, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, POLYVINYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ALJUGA TURKESTANICA EXTRACT, CELLULOSE GUM, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5), BHT

# 314
  • София
Относно името на крема: защо вместо "мено" не помислите за "ейдж" или "тайм" (може да са доста разпространени де  Rolling Eyes)
- Голдън/ Спешъл  Ейдж Бюти
- Rose Of Time
- Special Age Rose
- Sunset Rose
............................... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт