За добрата козметика - 3

• 102 824
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Биофреш имат само няколко серии, които са био, като този крем например. Био серии са: Био роза, лавандула и олива.
Био продукти не са ли само от серията с био роза?? Лавандула и олива не са био.

Има само една био серия.И тя е био роза.
Останалите лавандула,олива както и българска роза не са био серии. Вижте в сайта на Био фреш. Peace

# 331
Биофреш имат само няколко серии, които са био, като този крем например. Био серии са: Био роза, лавандула и олива.

Останалите лавандула,олива както и българска роза не са био серии. Вижте в сайта на Био фреш. Peace
А защо и на двете серии Лавандула и Олива пише, че не съдържат парабени, химикали, оцветители и са изцяло на растителна основа?
Иначе, аз мислех че са био, защото бях гледала каталога им и в него са сложени като био серии! Но вече и аз не знам, кое е истина!

# 332
  • София
Не пише че са био, а че не съдържат парабени. Само на серията Биороза пише че е био!

# 333

А защо и на двете серии Лавандула и Олива пише, че не съдържат парабени, химикали, оцветители и са изцяло на растителна основа?

Това може и да е вярно, но за да са био трябва да съдържат био съставки, да отговарят и на други изисквания, и да имат сертификат за био продукт.

# 334
  • София
Био е само серията Биороза, другите са без парабени!!!

# 335
Много моля, кажете ми за "теносващите" кремове, ако знаете. Не ми се ще да експериментирам, защото са скъпи и без мостра (за Plante System важи). А мъж ми се връща от командировка и ако съм хубава...  Joy

# 336
  • София
Много моля, кажете ми за "теносващите" кремове, ако знаете. Не ми се ще да експериментирам, защото са скъпи и без мостра (за Plante System важи). А мъж ми се връща от командировка и ако съм хубава...  Joy

Виж сега, по-добре си купи фон дьо тен или пудра! И един коректор за под тях.
Аз съм пробвала на Нюкс и двата варианта - светъл и тъмен на "теносващ" крем - мнооого лъщи. Ти описваш кожата си като проблемна (моята също има таква склонност и намоменти е по-зле) - на Нюкс тоналните кремове ми влязоха някак в порите и оттам после излизаше не бял секрет, а направо черен  Shocked И лъщят гадно, пак да кайа - те са за суха кожа вероятно добри newsm78
Планте систем са ми една от най-нелюбимите марки.
Аква Д на лиерак съм ползвала нетониран, за комбинирана кожа и ми лъщеше, някак не беше моя крем.
НЕ рискувай - щом искаш да си хубава за мъж ти   bouquet

# 337
Какво ще кажете за този балсам на Dulgon, който е за суха коса: aqua, cetearyl alcohol, propylene glycol, isopropyl palmitate, behentrimonium chloride, panthenol, parfum, isopropyl alcohol, citric acid, betaine, niacinamide, persea gratissima (avocado) oil, phenoxyethanol, benzyl alcohol, potassium sorbate, glycerin, lactis lipida, mangifera indica (mango), fruit extract, tocopherol?

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 13:07 от Nazar Boncugu

# 338
  • Бургас
Какво ще кажете за този балсам за коса: aqua, cetearyl alcohol, propylene glycol, isopropyl palmitate, behentrimonium chloride, panthenol, parfum, isopropyl alcohol, citric acid, betaine, niacinamide, persea gratissima (avocado) oil, phenoxyethanol, benzyl alcohol, potassium sorbate, glycerin, lactis lipida, mangifera indica (mango), fruit extract, tocopherol?

а кой е балсама?Каква марка,на коя фирма.Добре е да се пишат тези неща не веднъж е коментирано това. Peace

# 339
Темичката висеше на края на 3-та страница....
Аз искам да помоля за мнение за слънцезащитен крем, със състав:
AQUA, PEG 30 LANOLIN, CETEARYL ALCOHOL, MINERAL OIL, GLYCEROL, OCTYL SALYCILATE, OCTYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE, ZINC OXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, P-CHLORO-M-CREZOL
  bouquet

# 340
  • Торонто
Какво ще кажете за този балсам на Dulgon, който е за суха коса: aqua, cetearyl alcohol, propylene glycol, isopropyl palmitate, behentrimonium chloride, panthenol, parfum, isopropyl alcohol, citric acid, betaine, niacinamide, persea gratissima (avocado) oil, phenoxyethanol, benzyl alcohol, potassium sorbate, glycerin, lactis lipida, mangifera indica (mango), fruit extract, tocopherol?

Това си е балсам като балсам - нищо особено, но ще свърши работа. За висок клас продукт не може да става дума, сложени са няколко активни назад колкото да ги има на етикета.
Все пак ако не е нещо скъпо - няма някакъв проблем с този продукт.

# 341
  • Торонто
Темичката висеше на края на 3-та страница....
Аз искам да помоля за мнение за слънцезащитен крем, със състав:
AQUA, PEG 30 LANOLIN, CETEARYL ALCOHOL, MINERAL OIL, GLYCEROL, OCTYL SALYCILATE, OCTYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE, ZINC OXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, P-CHLORO-M-CREZOL
  bouquet

Това сериозно ли е целия състав?
Слънцезащитен е, спор няма, но освен за плаж нанесен върху друг крем с подходящ състав, за друго не става.
И веднага след плажа би трябвало да се махне, защото освен УВ филтри, течен парафин и емулгатор - друго в него няма.

Да беше написала марката ли ... Wink

# 342
  • Торонто
Много моля, кажете ми за "теносващите" кремове, ако знаете. Не ми се ще да експериментирам, защото са скъпи и без мостра (за Plante System важи). А мъж ми се връща от командировка и ако съм хубава...  Joy

Виж сега, по-добре си купи фон дьо тен или пудра! И един коректор за под тях.
Аз съм пробвала на Нюкс и двата варианта - светъл и тъмен на "теносващ" крем - мнооого лъщи. Ти описваш кожата си като проблемна (моята също има таква склонност и намоменти е по-зле) - на Нюкс тоналните кремове ми влязоха някак в порите и оттам после излизаше не бял секрет, а направо черен  Shocked И лъщят гадно, пак да кайа - те са за суха кожа вероятно добри newsm78
Планте систем са ми една от най-нелюбимите марки.
Аква Д на лиерак съм ползвала нетониран, за комбинирана кожа и ми лъщеше, някак не беше моя крем.
НЕ рискувай - щом искаш да си хубава за мъж ти   bouquet

Аз останах с впечатление, че пита за автобронзанти?
Ако е за тониращи кремове - както казах преди одобрявам Laura Mercier, защото съм виждала действието му върху мои колежки с мазна и чувствителна кожа и действително изглеждаха добре, тоест не лъщяха.
Доколкото помня състава също не беше лош, но това е само по спомен...

# 343
Ау страхотни теми!   Hands Clap omm изчетох тази, сега ще се върна да видя и предните... из нета щъкат толкова противоречиви мнения, специалист да ти помогне е невероятно просто!

И естествено да се включа и аз с в ъпросче  Wink

Мнение за ето това
ALPHA HYDROX
Enhanced Lotion
10% AHA (alpha hydroxy). Според създателите помага за намаляването и превенция на всякакъв тип бръчки, помага за премахването на мъртвите клетки за по-свеж, сияен, младежки вид на кожата (накратко)

Съставки:
Water, Glycolic Acid, Ammonium Hydroxide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, PEG-40 Stearate, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Isopropyl Laurate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Petrolatum, Dimethicone, Myristyl Myristate, Stearic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Cellulose Gum, Sorbic Acid, BHT, Imidazolidinyl Urea
 Hug

# 344
Благодаря Sofi!

Общи условия

Активация на акаунт