Мамолози - гр. София

• 1 753 134
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 3 495
tsveta_pile Не е нужно да ходиш на прегледи всеки месец, а всяка година. И само ако има някакво съмнение то трябва да се изясни категорично, а не да се чака 3-6 месеца. Всяка осма жена в света в един момент от живота ѝ се диагностицира с рак на гърдата, реално по-малко вероятно е да се разболеем от ангина, от колкото от РМЖ. Може да надникнете в темата на болните от рак да видите как вървят терапиите, хич не е лесно. Лекува се успешно когато не е в много краен стадий, но е тежко и за нас и за близките ни.

# 3 496
Къде може да се направи само мамография, а да се занесе на определен лекар да я разчете?
Например в Света София, дават Ви снимката, след това отивате, където искате.

# 3 497
Аз от години ходя при Гемеджиев в Света София Санте и съм очарована от този човек. Толкова спокоен, мил, обяснителен, не го сменям за нищо на света. Като не живеех в София и звънна за час, винаги ме е приемал в деня, в който ми е удобно, просто ме предупреждава, че може да почакам доста. Те са заедно с Василев там и често се консултират помежду си.

# 3 498
  • София
Преди  години ходех  при Василев.Срамота- не съм стъпвала на профилактичен от....доста време.Сега разбирам че има частен кабинет на място, различно от Тина Киркова.Тъй като  така или иначе се заплаща, бих отишла в  кабинета му.Има  ли разлика в цените на двете места? (Разбрах от написаното  от вас че в Т.Киркова е 50 лв)

# 3 499
В частният кабинет - преглед мамологичен 50 лв, гинекологичен с цитонамазка и микробиология 100 лв.
Записват часове за началото на февруари.

# 3 500
Василев и гинекологични прегледи ли извършва?

# 3 501
Василев и гинекологични прегледи ли извършва?
Да. Вчера като се обадих да запазя час от регистратурата ме попитаха за какъв преглед и така информацията е съвсем актуална.

# 3 502
  • София
На мен Василев само с ехограф ми каза,че съм с рак.Яд ме е,че реших да ходя на второ мнение и ми правиха и мамография.От нея не се разбирало изобщо,че има нещо и добре ,че бил ехографа(така каза лекаря).Та така си я правих .

# 3 503
Посетих др Младенов за регулярна мамологична консултация. Разбирам, че преглежда на няколко места - Вита и МЦ Света София - Санте. Записах най-ранния възможен час при него във въпросния медицински център. Не ходя при него за първи път, но този път впечатленията ми са разочароващи.
Първо - Центъра няма нищо общо със здравно заведение, това е един апартамент в жилищна сграда, необозначен по адекватен начин, приличащ повече на офис. Разбира се, в лекарския кабинет имаше необходимата апаратура за прегледа. Това което ме възпря да не си тръгна, беше факта че и друг път съм се преглеждала при него.
След това - отношението! Отношението беше на човек, обръгнал от професията си, търговец на услуга, а не медик и лечител. Прегледът продължи малко повече от 5 минути. Съобщаваше ми неща, които се очаква да са ми ясни, без ни най-малка охота за разяснение и влизане в подробности. Изобщо не поставям под съмнение професионалните му качества, а отношението лекар-пациент. Няма да коментирам момента с плащането на прегледа на ръка..
И в случая споделям мнението си като човек добре запознат отблизо с условията в здравеопазването и на какво са подложени лекарите, за да оцеляват.
Дадох си сметка колко важно за мен е човешкото отношение, грижата, да усещаш, че лекаря, на който си се доверил е надежден, ангажиран и съпричастен. Това само по себе си вдъхва вяра и здраве.

# 3 504
Аз ходя в Света София Санте при Гемеджиев и никога не съм плащала на лекаря, а на регистратурата. Това е частен кабинет, на какво да прилича, на болница ли? Не коментирам отношението на въпросния лекар, не съм имала контакт с него. Но останалите оплаквания са някак смешни и несериозни. Частните кабинети, било то лекарски, стоматологични и прочие, почти винаги са в апартаменти. Конкретно в този е топло, има телевизор, тоалетна, чисто е и има нужната апаратура. Да разбирам ли, че Ви е по-приятно да дремете в коридорите на болниците докато чакате? Понякога си мисля, че вече от пръстите си изсмуквате за какво да мрънкате. В крайна сметка всеки е свободен да иде на частен преглед, където прецени, никой не Ви задължава да ходите точно там. Пак казвам, не мога да коментирам въпросния лекар, нито отношението му към пациентите.

# 3 505
  • София
Никак не е приятно да усети човек хладно отношение, да няма разбиране отсреща, да не му обяснят както трябва. И все пак... за съжаление любезното държание не е равно на компетентност на лекаря, и обратно...

# 3 506
Аз също ходих при доктор Младенов преди няколко месеца и чак ми е странно да прочета последния коментар за него. Отидох при него за второ мнение, тъй като нямах доверие на доктора, при когото бях ходила преди него, който прекалено много държеше да ме оперира (фиброаденом). Та отидох при Младенов, който се държа изключително човешки, отговори на всичките ми въпроси и определено ми вдъхна доверие. Плащането също беше на ръка, но часът ми беше доста късен и нямаше никой на регистратурата. Сега пак трябва да ходя на профилактичен преглед и изобщо не съм се и замисляла да отида при друг.

# 3 507
И те са хора, работата им е отговорна и натоварваща, не може да очаквате винаги да се разтапят от любезност и внимание. Нали не се е държал аругантно, грубо, неприфесионално? Повярвайте, че ако е имало нещо притеснително, със сигурност прегледа нямаше да е 5 мин.
Посещавала съм веднъж д-р Младенов и впечатленията ми не са лоши от него.

# 3 508
  • София
На мен Младенов винаги ми обяснява, доволна съм много. Ходила съм само при него и нямам база за сравнение, не мисля и да го сменям. За мен е много добър лекар.

# 3 509
Според мен Младенов е един от най-най-добрите в България. Реално ми спаси или поне удължи живота.
Говори обаче (обикновено) съвсем съвсем тихо, и гледа настрани като че ли се срамува.... и това е доста странно и понякога е досадно наистина, че трябва да му се вадят думите с ченгел от устата.
Една случка с него - на биопсията ми стана лошо, щях да припадна. Попита ме - "яла ли си?" не бях. "-Защо?" - защото старшата ми каза да не ям преди операцията. Много се ядоса, скара ѝ се, заплаши я, пита ме какво искам да пия или ям и лично отиде да ми вземе сок, не спра да ми се извинява... Готин е, оставам с впечатлението, че ни се чуди защо даваме толкова много пари за понякога ненужни прегледи.
Earthangel напълно бих била съгласна с теб ако сме в някаква нормална страна. В такива страни обаче за да ме прегледа лекар от топ 5 на държавата ако въобще това е възможно по мое желание, ще струва космическа сума и ще се наложе да се чака доста.
Не се ядосвай Earthangel, радвай се ако всичко е ОК и чукай на дърво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт