Мамолози - гр. София

• 1 822 665
  • 6 666
  •   1
Отговори
# 4 740
Ти си вземи фактура за всеки случай, може пък да мине. Говори и с координатора ти.

# 4 741
Здравейте, дайде добър мамолог в София, който работи безкасово с Уника, моля!

# 4 742
Ха де, като образен диагностик, би трябвало да може да даде диагноза 🤔

не - дават разчитане на образ. Обичайно са квалифицирани да гледат различни органи. Трябва специалист след това да определи диагноза и лечение.

# 4 743

не - дават разчитане на образ. Обичайно са квалифицирани да гледат различни органи. Трябва специалист след това да определи диагноза и лечение.
Ето затова има струпване и то огромно при малко на брой лекари. Например при д-р Василев не можах въобще да се свържа с болницата, за да си запиша час. От друга страна пък съвсем не смятам, че всеки хирург или АГ ще може да ми разпознае проблем в гърдата.

# 4 744

Ето затова има струпване и то огромно при малко на брой лекари. Например при д-р Василев не можах въобще да се свържа с болницата, за да си запиша час. От друга страна пък съвсем не смятам, че всеки хирург или АГ ще може да ми разпознае проблем в гърдата.

в Тина Киркова ли не успяхте да се свържете? Там има и други добри специалисти, аз не бих разчитала единствено на него, ако е спешно.

# 4 745
Не, слава богу не ми е спешно, а при Младенов и Гемеджиев не искам да ходя. Отделно, че и Тина Киркова ми е адски неудобна като място, пък и "редът" на преглеждане и предреждане, който е там съвсем не ми допада.

# 4 746
  • София
И аз трябва да звъня в Тина Киркова за час при Василев.Закога записва сега?

# 4 747
И аз трябва да звъня в Тина Киркова за час при Василев.Закога записва сега?
Аз въобще не можах да се свържа.

# 4 748
  • София
Позната звъня и ѝ казаха за Василев час за ноември - това преди около седмица - но тя не иска да чака и записа за Младенов по-рано.

# 4 749
Ако е удобно да споделите. защо не искате да ходите при д-р Гемеджиев?

# 4 750
  • София
Василев преглежда в частен кабинет всеки ден, в Борово

# 4 751
Василев преглежда в частен кабинет всеки ден, в Борово

Може ли координати на кабинета на Васлев.

# 4 752
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не мога да отговоря на този въпрос, но когато ме оперираха през пролетта в "Тина Киркова", в отделението Василев го чакаха осем жени, конци, дренове и т.н., а за Гемеджиев нямаше никого, той самия питаше сестрите няма ли пациенти за него...

# 4 753
Не мога да отговоря на този въпрос, но когато ме оперираха през пролетта в "Тина Киркова", в отделението Василев го чакаха осем жени, конци, дренове и т.н., а за Гемеджиев нямаше никого, той самия питаше сестрите няма ли пациенти за него...

от това не знам как си правите извод. Аз съм му пациент от 25 години, май тъкмо беше завършил. Ходех и при Младенов, но в един момент стана припрян и ми беше неприятно, не че е недовидял нещо. На Гемеджиев графикът в частния кабинет е пълен. Шеф е и на отделението в Тина Киркова. Имах пред-рак на маточната шийка, един опериран фиброаденом и един в момента, няколко кисти - с нито едно решение дотук не ме е подвел. В началото не го ползвах за гинекологични прегледи, но след като ме отърва от отстраняване на матката, което всички други искаха, останах при него и за това. Възможно е да има и недоволни, но аз не чета всичко тук и нямам спомен какво е коментирано.

# 4 754
  • В царството на игрите:)
Ами това е така, защото всички четат бг мама Simple SmileСтадното чувство при хората е много силно застъпено.

Общи условия

Активация на акаунт