Мамолози - гр. София

• 1 763 362
  • 6 334
  •   2
Отговори
# 5 445
Благодаря ти! Чувствам се добре като цяло, но имам някакви притеснения и като че ли непознати усещания, затова ще отида. 🙂

# 5 446
Аз съм на 43 и още не са ме пращали на мамография. Дали да си искам при следващ преглед?

# 5 447
Аз съм на 43 и още не са ме пращали на мамография. Дали да си искам при следващ преглед?
Да, желателно е. Аз съм на подобна възраст. Все още не съм правила, но за следващия преглед ще направя( по препоръка на лекаря при когото се следя). Нямам мамография до сега, въпреки че съм 40+, защото според него гърдите ми са по-подходящи за ехография.

# 5 448
  • София
Принцпно да, но ако си с висока плътност на гърдите, контрастна мамография или ЯМР ще е по-добро изследване, ако има съмнение за нещо. Иначе, ехографа при висока плътност дава повече информация от обикновена /била и 3Д/ мамография.

# 5 449
Да, с по-висока плътност. Ще питам следващия път.
Благодаря ви много за отговорите!

# 5 450
Бременна ходих аз при Василев, прегледа ме с ехо, не ме е върнал, нито е направил някакъв коментар. Скоро пак трябва да ходя и ме е шубе, ще запиша час и при Е. Стоянов по позитивните коментари тук, имам нужда от още едно мнение (което ще стане трето или четвърто вече) за едно подуване подмишницата, което според Василев не е лимфен възел, ами жлезна тъкан от гърдата 😳 накрая май ще искам биопсия, за да спя спокойно 😩
Мислех да ходя при Гаврилов, но след последните коментари тук май ще си го спестя на този етап. Дано не се налага да го търся…

# 5 451
  • София
И аз се интересувам, някой ходил ли е платено при д-р Е. Стоянов в Неоклиник и знае ли колко е прегледът там?

# 5 452
Лятото прегледа му в "Полимед ", беше 60 лв.
Можеше и с направление.
В другата клиника, не съм ходила.

# 5 453
И аз се интересувам, някой ходил ли е платено при д-р Е. Стоянов в Неоклиник и знае ли колко е прегледът там?
Съжалявам че не мога да помогна, аз се разболях от друго и отмених часа. А сега виждам, че часове има чак за април. Но предполагам, че има разлика между цената в едната клиника и в другата, защото всяка една си определя цените самостоятелно.

# 5 454
Пролетта беше 60 лв и в НеоКлиник, не знам за тази година дали не са актуализирали обаче.

# 5 455
  • София
Благодаря на всички за информацията!

# 5 456
Здравейте на всички! Може ли някой да ми даде телефон на доктор Евгений Василев, ако има, но не за записване на час, а ако има личен телефон за разговор с него. Аз имам определен час, но за жалост нещата не търпят отлагане и искам, ако може да ме вземе по-скоро!

# 5 457
Изпращам ви на лични.

# 5 458
Пламена, ако искаш, пиши после какво стана.

# 5 459

Благодаря, намерих му телефона, свързах се! В понеделник ще ме приеме!

Общи условия

Активация на акаунт