Мамолози - гр. София

• 1 763 357
  • 6 334
  •   1
Отговори
# 5 730
Професионално направление мамолог няма. Няма такива лекари, това не е специалност която се учи в университета. Все който гледа на ехограф може да се кръсти мамолог.
За преглед на гърди се ходи при рентгенолог  или т.нар специалист образна диагностика, рентгенолозите са тези, които виждат. Те учат специално да разпознават ехографски, ЯМР и мамографски образи. Акушер гинеколог или хирург изкарват курс за гледане с ехограф, но не са специалисти рентгенолози и нямат специализацията на образните диагностици.
Силно препоръчвам Виктор Йорданов в Сити Клиник, той е рентгенолог.
Силно препоръчвам също така,  при съмнение за проблем с гърдите САМО на рентгенолог, НЕ на АГ.

# 5 731
И също ако АГ ви изпише протовозачатъчни за образувания в гърдите - надалеч.

# 5 732
От къде записвате час за д-р Виктор Йорданов в Сити Клиник?
През сайта на болницата изобщо не може да се запише час за него, от там предлага само часове за Перчева.

# 5 733
  • София
От къде записвате час за д-р Виктор Йорданов в Сити Клиник?
През сайта на болницата изобщо не може да се запише час за него, от там предлага само часове за Перчева.
По телефона.

# 5 734
Може ли телефона му, и аз се интересувам! Опитвам се да се свържа със София Санте кабинета за годишния ми профилактичен преглед, но греда, все свободно..

# 5 735
Звъните на телефона на Аджибадем Сити Клиник и си записвате час при него. Преди време можеше през сайта на клиниката да се запише час, но той просто е много търсен лекар и всички записваха за него, явно са го махнали като опция. Най добрия лекар е др.Йорданов.
070013127

# 5 736
Моля да ми препоръчате специалист образна диагностика и мамолог в София, за който не се чака 1 месец за час. Звънях на д-р Йорданов, д-р Стоянов, д-р Василев .. имат свободни часове за края на ноември

# 5 737
  • софия
Ако прегледът е платен, не се чака толкова много.
Ако има час за близки дни, бих поставила под съмнение качествата на специалиста.

# 5 738
Бойко Стоименов, запишете час в болница Надежда. Платено, предполагам може и по здравна каса. Обадете се за справка.

# 5 739
Не е по темата, но понеже видях телефона на Аджибадем Сити клиник - препоръчвам сайта https://blog.0700bezplatnite.com/, за да не се плаща за свързване с телефони с 0700. Иначе по темата - писала съм и преди,  нямам добри впечатления от д-р Стоименов, но това от преди повече от 20 години, преглеждаше тогава в Първа градска болница

# 5 740

Момичета, не знам дали е споделяно , дано е полезно на някой.Ще има безплатни прегледи през месец октомври.

# 5 741
Аз изобщо не препоръчвам д-р Стоименов. Ходила съм преди при него, мисля, че преди време е бил добър специалист, но вече категорично не мога да му вярвам. От последните прегледи, преди окончателно да приключа с него , всеки следващ ставаше по-зле от предишния. Около 99 % от времето минаваше в политиканстване, с оплакване от системата, последния път направо ми се караше (не разбрах много за какво), все едно аз съм здравния министър. Обясняваше ми колко малко вземал за един преглед, при положение, че аз всеки път съм платено. Освен това на всеки препоръчва две изследвания - костна плътност и мамография, без изобщо да се интересува кога са ти правени такива, възраст, оплаквания и т.н. Изобщо вече нямам спокойствието, че е огледал внимателно всичко, че е забелязал проблем и т.н - прегледът трае супер дълго, чак гърдите ме заболяват от това мазане, но имам чувството, че целта е да стоиш мирно, за да му слушаш безкрайните тиради. Давам друга гледна точка, за тези които мислят да го посетят. Аз повече не бих стъпила там.

# 5 742
Не е друга гледна точка. Обсъждали сме многократно в темата ненадеждността и съмнителния професионализъм на Стоименов. Още едно мнение никога не е излишно. Наистина беше популярен в бг-мама преди 10-15 години, но мисля, че вече репутацията му е изстинала.

# 5 743
Професионално направление мамолог няма. Няма такива лекари, това не е специалност която се учи в университета. Все който гледа на ехограф може да се кръсти мамолог.
За преглед на гърди се ходи при рентгенолог  или т.нар специалист образна диагностика, рентгенолозите са тези, които виждат. Те учат специално да разпознават ехографски, ЯМР и мамографски образи. Акушер гинеколог или хирург изкарват курс за гледане с ехограф, но не са специалисти рентгенолози и нямат специализацията на образните диагностици.
Силно препоръчвам също така,  при съмнение за проблем с гърдите САМО на рентгенолог, НЕ на АГ.

Здравейте, чувствам се напълно изгубена как, къде, ЗА КАКВО да си запазя час. Имам направление 10.04, издадено от гинеколог (от вчера). Общо взето в супердок или не преглеждат с него и ми трябва направление от личен лекар за нещо друго - примерно гръден хирург, или единственият лекар, който намерих че преглежда по здравна каса с такова направление няма часове.
Достатъчно ли е да си запазя час за ехография на млечна жлеза, защото такъв поне намирам?

# 5 744
За преглед на гърди се ходи при рентгенолог  или т.нар специалист образна диагностика, рентгенолозите са тези, които виждат. Те учат специално да разпознават ехографски, ЯМР и мамографски образи. Акушер гинеколог или хирург изкарват курс за гледане с ехограф, но не са специалисти рентгенолози и нямат специализацията на образните диагностици.
Силно препоръчвам също така,  при съмнение за проблем с гърдите САМО на рентгенолог, НЕ на АГ.

Здравейте, чувствам се напълно изгубена как, къде, ЗА КАКВО да си запазя час. Имам направление 10.04, издадено от гинеколог (от вчера). Общо взето в супердок или не преглеждат с него и ми трябва направление от личен лекар за нещо друго - примерно гръден хирург, или единственият лекар, който намерих че преглежда по здравна каса с такова направление няма часове.
Достатъчно ли е да си запазя час за ехография на млечна жлеза, защото такъв поне намирам?
Ехография от лекар образна диагностика/ рентгенолог, ако не успеете, търсете хирург. За предпочитане е рентгенолог, разбира се. Както обясних, те виждат.
Сега има кампания за безплатни прегледи в Онкологията в София, защо не се възползвате от тях?

Общи условия

Активация на акаунт