Мамолози - гр. София

• 1 762 743
  • 6 334
  •   6
Отговори
# 5 880
  • 1st floor
Благодаря! Прочетох, но и се оплетох в непозната теримнология. Моля, поправете ме, ако греша:
BIRADS II - има някакви находки, които обаче не са притеснителни и не се налага сега друго изследване
ACR-С,>50% - по-плътни гърди, които не се виждат добре на мамография и се препоръчва ехограф.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 14:42 от НеПоКоРнА

# 5 881
  • SF
Всичко е точно. След една година пак отиваш на преглед.

# 5 882
  • 1st floor
Всичко е точно. След една година пак отиваш на преглед.
Благодаря!

# 5 883
Много ми липсва д-р Полихронов. След години при него, не знам на кого да се доверя за преглед.

# 5 884
  • Русе, у дома
Много ми липсва д-р Полихронов. След години при него, не знам на кого да се доверя за преглед.
Аз бях на преглед Януари месец при д-р Албаяти в Неовитро. Той специално ме покани в новата си практика, каза, че е взел практиката на д-р Полихронов. Той му е бил учител/медиатор в специалността, доколкото разбрах. Някъде в центъра каза, че е  - "Цар Асен" 16, написа ми и телефон за връзка. Часовете се записвали 6 мес. напред.

# 5 885
Аз бях на преглед Януари месец при д-р Албаяти в Неовитро. Той специално ме покани в новата си практика, каза, че е взел практиката на д-р Полихронов. Той му е бил учител/медиатор в специалността, доколкото разбрах. Някъде в центъра каза, че е  - "Цар Асен" 16, написа ми и телефон за връзка. Часовете се записвали 6 мес. напред.
Да, той заместваше доктор Полихронов в частния му кабинет, докато беше в болничен:( Доволна ли сте от прегледа при него?

# 5 886
  • Русе, у дома
Доволна ли сте от прегледа при него?
Ами, какво значи доволна...
Лесно си взех час преди една година, не съм от София и съобразявам логистично прегледите си.
Сега пък (Януари) беше отказан един час при него, докато бях в София и го взех моментално.
Не си бях взела документацията (историята) с мен, и за това държах пак да съм при него, в същата клиника, за да си погледне записките. Беше си записал всичко, история, фамилна обремененост.
Работил е с д-р Е. Василев, сега разбрах, че и с Полихронов.
Внимателен е, доверява се на това, което е 'видял" д-р Василев и беше така добър да ме покани, явно си събира практика, нищо, че може би наследява такава...
Ще ми е интересно и др.да споделят отзиви от този кабинет, за да знам за догодина...

# 5 887
  • град Варна
Аз познавам  добър мамолог който преглежда и в Пловдив, прави и образна диагностика за рак на гърдата и миоми, работи и в София, казва се д-р Иво Ватев.

# 5 888
Моля за мнения за др Спирдонов. Има такива (повечето лоши), но са от преди доста време.
Насочих се към него, понеже съм с неизяснена диагноза, и го потърсих за второ мнение.
Прегледа ме и констатира плътни образования на едната гърдта (три на брой с размери около 20мм.). Направи ми и мамография и ехография. Няма поставена диагноза, и ме записа за ЯМР.
Междувременно се консултирах с хирург(който веднага ме записа за операция - без мамография и само с едно изследване от ехография). Стори ми се странно да ме записва за операция без да поиска поне две различни мнения от образна диагностика.
От друга страна Спирдонов доста ме уплаши като каза че мога да очаквам най-лошото и че е необходимо щателно да мина през всички възможни изследвания.
За два дни получих абсолютно противоположни насоки и все още никаква диагноза.
Въпроса ми е - мога ли да се доверя на др Спирдонов?
Благодаря

# 5 889
Отиди на ЯМР.

# 5 890
Спирдонов си има кусури, но през годините неведнъж е откривал проблеми там, където други не ги виждат. От 5-6 години обаче не съм общувала с негови пациентки и не мога да кажа как е в момента.

ЯМР кога ще правите? Той ли ще го разчита?

# 5 891
Моля за мнения за др Спирдонов. Има такива (повечето лоши), но са от преди доста време.
Насочих се към него, понеже съм с неизяснена диагноза, и го потърсих за второ мнение.
Прегледа ме и констатира плътни образования на едната гърдта (три на брой с размери около 20мм.). Направи ми и мамография и ехография. Няма поставена диагноза, и ме записа за ЯМР.
Междувременно се консултирах с хирург(който веднага ме записа за операция - без мамография и само с едно изследване от ехография). Стори ми се странно да ме записва за операция без да поиска поне две различни мнения от образна диагностика.
От друга страна Спирдонов доста ме уплаши като каза че мога да очаквам най-лошото и че е необходимо щателно да мина през всички възможни изследвания.
Благодаря
Правилно е, че те записа за операция само с ехография. Всичко е протакане на времето. Иска махане. Добре е, че не се разкарвах тук и там, а образованието е било и гладко, и подвижно, а всъщност е било чист рак и агресивен. Остави диагнози! Като го махнат и биопсират - ще имаш диагноза. Не им е мястото там на образованията три на брой и са по 20 мм.
А какво стана с д-р Полихронов? Оправя ли се?

# 5 892
  • София
Това са пълни глупости, никой не оперира вече без надеждна диагностика като ЯМР и кор-биопсия.
За Спиридонов мненията обаче са доста противоречиви. Виж дали може да запишеш час при Виктор Йорданов в Сити Клиник за ЯМР и консултация.

# 5 893
Благодаря
Нямам мнение за д-р Спирдонов, но правилно ви е насочил как се случват нещата,  в никакъв случай не тръгвайте на операция без всички възможни изследвания, ако трябва и биопсия след ЯМР, успех 🍀

# 5 894
Д-р Полихронов  почина миналата година през октомври,за огромно съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт