Мамолози - гр. София

• 1 760 802
  • 6 324
  •   1
Отговори
# 6 255
  • София
В "Св София" (Тина Киркова) работят с направления. Аз ходих платено при Василев, защото исках час по-рано, но много жени бяха по здравна каса. Д-р Василев ми хареса. Изглежда човечен като д-р Полихронов🕊️
А как може час да се запише при него по каса. В болницата ли се звъни?

0888706000
Това е номера в частния кабинет

024470204

Това е номера за записване на час, в Тина Киркова

# 6 256
  • В царството на игрите:)
milmich, дай препоръка, моля. Наистина говорим за няколко лекаря, но това е, защото не знаем алтернативи.
И друг път съм писала, че се следя при д-р К. Кръстева от МЦ "Медкрос". Изключително внимателна и човечна и никога не съм имала проблем със запазването на час по ЗК. Д.р Й. Спирдонов също има прегледи по ЗК. Много добър диагностик със медицински център, в който има апарати за повечето  видове образни изследвания.По ЗК има образни изследвания и в София мед и в Онкологията. Може и да не е от днес за утре, но чакането не е дълго в никакъв случай. Това се сещам на примависта, но съм сигурна, че има и още лекари, които преглеждат по ЗК и са добри диагностици.
п.п. Говоря само за специалисти "Образна диагностика", защото гърди и коремни органи следя при такива. Ако не дай Боже има нещо съмнително вече търся хирург. Да не говорим, че туморът ми беше открит от преглед при гинеколога ми.

# 6 257
  • София за сега
Момичета,  аз приключилата/изгонената с Проф.Гаврилов не можах няколко месеца да си запиша час при д-р Евгений Василев. За д-р Стоянов не мога -там ми трябва някой да ме е насочил и си записах за д-р Младен Младенов. Някой има ли пресни впечатления? Благодаря и бъдете здрави!

# 6 258
  • София
Като лекар е добър, но си наостри ушите, защото си мрънка под носа. И ако нещо те интересува, питай, сам няма да вземе да обяснява, но отговаря на въпроси.

# 6 259
  • София за сега
Като лекар е добър, но си наостри ушите, защото си мрънка под носа. И ако нещо те интересува, питай, сам няма да вземе да обяснява, но отговаря на въпроси.
Сърдечно благодаря!

# 6 260
  • София
Момичета,  аз приключилата/изгонената с Проф.Гаврилов не можах няколко месеца да си запиша час при д-р Евгений Василев.
Днес записваха часове да октомври в Света София Санте. В болница Света София за платен прием записването е за следващия месец. Актуални телефони има преди няколко поста.

# 6 261
  • София
Момичета,  аз приключилата/изгонената с Проф.Гаврилов не можах няколко месеца да си запиша час при д-р Евгений Василев. За д-р Стоянов не мога -там ми трябва някой да ме е насочил и си записах за д-р Младен Младенов. Някой има ли пресни впечатления? Благодаря и бъдете здрави!

за Стоянов има за 24 септември https://myhealth.bg/practices/lekar/evgeni-stoyanov-2400000144/?date=24.09.2025

Младенов уж е добър, но се държи ужасно. Едвам отговаря на въпросите, и то леко иронично.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 22:10 от catty m

# 6 262
  • София
Аз нямам оплаквания от Младенов, от години ходя при него. Миналата седмица направих и двата прегледа при него.

# 6 263
  • София за сега
Благодаря ви от сърце! Ще споделя през октомври как е минал прегледа. Опитах с тел. на д-р Василев,  но дава постоянно заето. За д-р Стоянов не мога през фонд без да ме насочат, а нямам възможност да си платя. Ще опитам все пак с д-р Младенов.

# 6 264
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
titi111, наличният към момента час за д-р Стоянов (24.09.) , е по НЗОК. Т.е. искаш направление от ЛЛ и нямаш грижа. Не бих се поколебала нито за миг при такава  възможност.

# 6 265
Благодаря ви от сърце! Ще споделя през октомври как е минал прегледа. Опитах с тел. на д-р Василев,  но дава постоянно заето. За д-р Стоянов не мога през фонд без да ме насочат, а нямам възможност да си платя. Ще опитам все пак с д-р Младенов.
Не може ли да ви насочи АГ през фонд? Казвате, че имате оплаквания и ви пише в листа. Може би трябва предварително фондът до одобри.

# 6 266
Аз взех бележка от АГ, че е необходим ехографски преглед на млечни жлези. Свърши работа при д-р Стоянов. Всичко по фонд.

# 6 267
titi111, наличният към момента час за д-р Стоянов (24.09.) , е по НЗОК. Т.е. искаш направление от ЛЛ и нямаш грижа. Не бих се поколебала нито за миг при такава  възможност.
Стоянов в Полимед ли преглежда по ЗК?

# 6 268
  • София
Стоянов в Полимед ли преглежда по ЗК?

Да

# 6 269
Изненадващо днес личната ми даде направление за ехография на мж, тъй като минах 30. Важало 2 месеца, кода е Z00.0-10.04, но не мисля, че имам шанс да се доредя до някой от по-известните.. Пробвах при д-р Кръстева, само тя има налични близки часове, но изрично изписва надпис "Мамологичен преглед по НЗОК се запазва САМО по телефона, като за ехографска диагностика по НЗОК е необходимо направление №3 за специалист - 06."
Нямам глас в момента да звъня и да питам, според вас ще бъде ли проблем?

Общи условия

Активация на акаунт