Мамолози - гр. София

• 1 818 425
  • 6 653
  •   2
Отговори
# 975
А при д-р Перчева лесно ли се записва час или и там е чакане и работи ли с направления?

# 976
  • На земята, която е всъщност звезда.
А при д-р Перчева лесно ли се записва час или и там е чакане и работи ли с направления?

Да, лесно е-обаждаш се по тел. и уговаряте удобен час.

# 977
  • София
А каква е цената за прегледа при д-р Перчева?

# 978
  • На земята, която е всъщност звезда.
30 или 35 лв., не си спомням точно.

# 979
  • София
Някой знае ли цената на прегледа при д-р Спиридонов?Прегледа ще е в ИСУЛ,но не попитах за цената.

# 980
Няма да съм ти особено полезна, gergana26, но да знаеш, че в Исул се плаща по техния ценоразпис -  на каса. И това беше по-скъпо от колкото в кабинета струва частния му преглед /май 30 или 35 лв. беше при Спиридонов преглед на ехограф на млечни жлези/.
Помня, че очаквах да е по-евтино в Исул от този в частния му кабинет, но не беше.
Приготви си със сигурност да имаш 50 лв за посещението си в Исул. Peace

Дано се включи някой, който скоро е ходил и помни. А също е важно да уточниш дали става дума за ехограф на млечни жлези, доплер или друго. Цените много вероятно да са различни. Peace

Успех!!! Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 14:08 от Bibita

# 981
За тези, които се интересуват от прегледите при д-р Перчева - последно като съм била при нея /преди около година/ работеше и в МЦ Полимед и в частния си кабинет - в Полимед може да се отиде и по здравна каса, с направление.

Не зная колко ми е актуална информацията, но това лесно може да се провери или по телефона като и звъннете директно на нея или в сайта на МЦ Полимед.

# 982
При последната ми среща с нея, д-р Перчева сподели, че по-рядко ще ходи в този МЦ.
Затова наистина е добре да се провери дали все още преглежда там Peace

# 983
Момичета, ехографията поема ли се от ЗК? Според личната ми не. Само мамографията се поемала, но на мен ми трябва ехография.

И още: може ли впечатления от добри мамолози в Т. Киркова? Бих искала да отида там, защото е близо до едното ми къщи. Simple Smile Другият вариант е в района на Стрелбище, Г. Делчев, Борово?  newsm78

# 984
♥Пандичка♥, направлението , което върши работа и можеш да си направиш ехография на млечни жлези по здравна каса е направление с код 10.03 мамография /нищо че  ще прави ехография, ако си под 40 г./ и не се налага да плащаш допълнително.Peace

Вероятно и docsi ще се включи, за да ти обясни по-подробно. А може да му пишеш и на лични, за по-сигурно, ако евентуално нещо напоследък са се променили нещата.

motoneti също е наясно, може би и тя ще се включи. Peace
Мотонетиии, поздрави от нас! Hug

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 13:09 от Bibita

# 985
Bibita, много благодаря за отговора!  Hug Моята лична ми каза така" направлението важи само за мамография, която се прави над 35г. Ти нямаш и 30, значи си за ехография, която не се поема от касата, НО ела да измислим как можем да го минем по каса".  Grinning Само че аз се забавих днес, не успях да мина + от вчера съм много притеснена и си мисля, че съм СПЕШНО за преглед без значение платен или не, защото нямам време да чакам. Sad Записах си час при др Василев, който ми беше препоръчан от друго светило в Т. Киркова - Др Маленов (на когото се доверявам на 100%). Една приятелка също ми препоръча Василев, а гледам и тук сте писали хубави неща за него. Дано остана доволна! И най-вече дано всичко е наред...  Praynig

Само скоба: звънях на хвалената тук др Перчева, но... ми предложи час за след Нова година!  #Crazy Щяла да "издъхне" от толкова много работа (или някакъв подобен термин)  Сигурно е много добра жената, но... до след НГ може да не съм жива, както се казва, недай си боже!

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 16:17 от ♥Пандичка♥

# 986
♥Пандичка♥, а ти каза ли на д-р Перчева, че си притеснена и какво те безпокои? Ако не си споменала тези твои притеснения, може би тя е решила, че си просто за профилактичен или първичен преглед и затова ти е казала за след Нова година.

Успех при Младенов, стискам палци всичко да ти е ОК! Hug

# 987
Не Младенов, а Василев.  Grinning Hug Много благодаря!  Hug Иначе на Перчеа - да казах изрично, че съм "по спешност" и въобще не турпи отлагане, камо ли за след НГ. Съответно тя каза в такъв случай най-добре да се обърна към друг и ако имало нещо да съм й звъннела утре сутринта. Предполагам имаше предвид, че ако не открия свободен час при друг и нещата много опрат до кокал, все пак би ме взела...  Thinking Иначе ми препоръча др Иванов в Токуда, но аз реших да си звънна на Маленов, който е един от най-добрите АГ-та в Т. Киркова (при него и раждах) да видя дали и той ще ми препоръча въпросния Василев, за когото чух и от приятелката ми и тук четох от вас във форума. Simple Smile

# 988
  • Карлово/ Пловдив
Пандичка имаш лично съобщение с координатите на Д-р Перчева,работно време и цена на преглед.
Каквото си питала там съм ти отговорил.
 Hug

# 989
  • Карлово/ Пловдив
Момичета, ехографията поема ли се от ЗК? Според личната ми не. Само мамографията се поемала, но на мен ми трябва ехография.

И още: може ли впечатления от добри мамолози в Т. Киркова? Бих искала да отида там, защото е близо до едното ми къщи. Simple Smile Другият вариант е в района на Стрелбище, Г. Делчев, Борово?  newsm78
Здравната каса не поема ехографията,освен ако не си на лечение в болница по клинични пътеки 179 оперативно лечение на рак на гърдата стадий 1-4 или по Кп 180 Оперативни процедури върху гърда с локална есцизия и биопсия.Но пък направлението за мамография 10.03 издадено от личен лекар или специалист ти върши добра работа,защото с това направление отишла при съответен специалист работещ мамология той може да пише,че ти е направил мамография,а всъщност ще ти направи ехографско изследване.Все пак той ще прецени какво ти е нужно.
Масово ехографските изследвания не се поемат от Нзок - пример Ехо на Щитовидна жлеза и др органи.
Избери си добър специалист и го посети.

Общи условия

Активация на акаунт