Другият вариант е в района на Стрелбище, Г. Делчев, Борово?

Моята лична ми каза така" направлението важи само за мамография, която се прави над 35г. Ти нямаш и 30, значи си за ехография, която не се поема от касата, НО ела да измислим как можем да го минем по каса".
Само че аз се забавих днес, не успях да мина + от вчера съм много притеснена и си мисля, че съм СПЕШНО за преглед без значение платен или не, защото нямам време да чакам.
Записах си час при др Василев, който ми беше препоръчан от друго светило в Т. Киркова - Др Маленов (на когото се доверявам на 100%). Една приятелка също ми препоръча Василев, а гледам и тук сте писали хубави неща за него. Дано остана доволна! И най-вече дано всичко е наред...
Щяла да "издъхне" от толкова много работа (или някакъв подобен термин) Сигурно е много добра жената, но... до след НГ може да не съм жива, както се казва, недай си боже!
Много благодаря!
Иначе на Перчеа - да казах изрично, че съм "по спешност" и въобще не турпи отлагане, камо ли за след НГ. Съответно тя каза в такъв случай най-добре да се обърна към друг и ако имало нещо да съм й звъннела утре сутринта. Предполагам имаше предвид, че ако не открия свободен час при друг и нещата много опрат до кокал, все пак би ме взела...
Иначе ми препоръча др Иванов в Токуда, но аз реших да си звънна на Маленов, който е един от най-добрите АГ-та в Т. Киркова (при него и раждах) да видя дали и той ще ми препоръча въпросния Василев, за когото чух и от приятелката ми и тук четох от вас във форума.
Другият вариант е в района на Стрелбище, Г. Делчев, Борово? 
Препоръчани теми