Мамолози - гр. София

• 1 763 583
  • 6 334
  •   2
Отговори
# 3 510
  • София
Фри, предстои ми отворена биопсия - на операционна маса, с пълна упойка. Твоята такава ли беше - чудя се до кой момент предишния ден мога да ям или пия вода... нали не трябва да се яде или пие?

# 3 511
Ами мисля, че просто очакванията на жената са били други. Да за повечето неща е така - кабинета е в офис сграда, но не знам какво значение има това. Не е приказлив, но ако има нещо притеснително със сигурност ще разберете. Парите са на ръка, но честно казано това не ме вълнува особено. На регистратура не знам изобщо дали някога е имало някой, все пак часовете са късни.
Като цяло за преглед, който мога да запазя без да чакам седмици наред,  да отида в извънработно време, да ме прегледа компетентен лекар без да чакам и експедитивно и на цена по-ниска от в частна болница, мисля че съм доволна.

# 3 512
Жената да се радва, че прегледът е бил кратък, това означава, че всичко е наред. Лично аз като изляза от там ми иде не 50,а 150 да им дам от радост, че всичко е наред.

# 3 513
Olive, моята биопсия беше с местна упойка. Казали ми бяха да не ям и да не пия заради изследванията на кръвта сутринта при приемането в болницата, а след това било могло да се яде, разбрах впоследствие.
За пълна упойка твърдо гладна и жадна трябва да си, доколкото знам, но ти пак питай за всеки случай. Откога предишния ден да не се яде - нямам идея, не помня при другата операция как беше. Но упойките по принцип са силни, ще те хване бързо със сигурност, не го мисли, не се притеснявай, всичко ще е наред.
Успех, стискам палци!

# 3 514
Фри, предстои ми отворена биопсия - на операционна маса, с пълна упойка. Твоята такава ли беше - чудя се до кой момент предишния ден мога да ям или пия вода... нали не трябва да се яде или пие?
Принципа е храна до 20:00 ч и вода до 22:00 ч в деня преди операцията. Все пак попитайте, да кажат за Вашия случай.

# 3 515
  • София
Един кратък преглед при Гемеджиев щеше да струва живота на моя близка. Няколко месеца по-късно й струваше операция, химиотерапия и лъчетерапия.

# 3 516
Бях на профилактичен преглед при д-р Стоименов в болница Надежда. Ехографа струваше 90лв., много скъпо ми се видя. И този човек е напълно побъркан. През цялото време докато ме преглеждаше не спря да говори за политика, здравна каса, заплатите на сестрите, плю по всички. Подобно протече прегледа ми и последните два пъти. Преглеждам се всяка година от няколко години. Изобщо не знам да го броя ли, че ме е прегледал като мозъка му е винаги по други теми, пълно ку-ку. Твърдо съм решила повече няма да ходя при него. Търся си алтернатива.

# 3 517
  • София
От д-р Стоименов само правилни диагнози съм видяла. Истината е че е много огорчен от цялата ни здравна система. Преди коментираше само с хора от "системата", но явно вече тотално му е писнало. Разбирам го.
Може да говори, но няма да претупа пациента си.

# 3 518
От д-р Стоименов само правилни диагнози съм видяла. Истината е че е много огорчен от цялата ни здравна система. Преди коментираше само с хора от "системата", но явно вече тотално му е писнало. Разбирам го.

Къде си ги видяла?

# 3 519
Здравейте, по последни данни къде работи доктор Василев освен във Вита? Може ли да ми дадете телефон, на който да запиша час? И може ли да ме ориентирате в цените за преглед?

Благодаря ви
В Тина Киркова - записване на регистратурата и в Света София Санте - 0888706000 - приема е само платен, записването е след 13:30 часа. Ехографски преглед 50 лв.

Здравейте,
звъня на номера в Света София Санте, но ми се включва директно гласова поща. Имате ли представа дали само в определени дни става запазването на час или просто трябва да съм по- упорита?

# 3 520
  • София

Къде си ги видяла?

По-добре да не знаеш. Не искам да смесвам темите от форума.

# 3 521
  • София
Трябва да звъните след 14 ч ,за да вдигне някой.

# 3 522
Трябва да звъните след 14 ч ,за да вдигне някой.

Звъня дори от 13:30 часа, цял следобед, директно ми се включва гласова поща да оставя съобщение ..

# 3 523
Бях на профилактичен преглед при д-р Стоименов в болница Надежда. Ехографа струваше 90лв., много скъпо ми се видя. И този човек е напълно побъркан. През цялото време докато ме преглеждаше не спря да говори за политика, здравна каса, заплатите на сестрите, плю по всички. Подобно протече прегледа ми и последните два пъти. Преглеждам се всяка година от няколко години. Изобщо не знам да го броя ли, че ме е прегледал като мозъка му е винаги по други теми, пълно ку-ку. Твърдо съм решила повече няма да ходя при него. Търся си алтернатива.

Беше ехографа до началото на 2019, 50 лв. там, при Стоименов. Ега си му и цената нагла вече в тази "Надежда" - 90 лв., това си е вече пладнешки обир.
Имах направление по каса, обаждах се там за час, нямало, трябвало първо да си записвам час, после да си взимам направление, ами то и направленията са свързани с това да ги има и когато има, си взимам.
И на мен ми се обясняваше как от "Надежда" им намалили много по каса да преглеждат, как искали почти само платено да е, но те се били преборили все пак да е 50 към 50.
Като питах пак в 1 градска да отида, там не работел ехографа вече, само в "Надежда" - за мен си е чисто прехвърляне само в тази "Надежда" да се гледа по ехограф, а как преди можеше и на по-стария ехограф да гледа, че и пункции при нужда правеше веднага, а сега за пункция буквално трябва борба, за да я направи и по няколко пъти връща.
Момичета - както имах направлението, ходих с него и в болница "Здравето", там гледа д-р Алипиева, не я зная дали е добра или не, но ми каза, че за ехограф на гърди по каса не е сключено и ми каза да си взема за коремни органи от личната и ще ми види гърдите. Вече така ще правя.
Но... тъй като имах вече направлението и се сетих, че в Сити клиник на Цариградско шосе имат ехограф, се обадих и ми записаха час без проблем за след седмица. Ходих, гледаха ме там, то и там доктора ми се оплака колко малко плащат по каса за това, но те се стараели от болницата да не се чака много, но ми държа сметка защо не искам да си правя рентген при тях, буквално ме притискаше за такъв, този новия, не помня сега как я нарече мамографията. А моите гърди са уплътнени и по начало не трябва никога да правя мамографии, както и за други неща, които имам не трябва никакви вече ренгенови облъчания - само ехограф или МРТ.
1 год. преди това пак при тях правих МРТ на млечни жлези,  той даже не погледна какво е било там, накара се защо не му нося предишни ехографии, умишлено не ги носех, исках да чуя какво ще се каже без да има подсказване от писаното от Стоименов, буквално се поднасяше, че съм го изпитвала, държа се лошо и само си перпоръчваше и натискаше за тяхната мамография, каква чудесна била, въпреки МРТ-то при тях, което нагло каза, че е видял, че го има, но не го е гледал...
Тази година ще пробвам с направление за коремни органи за видя дали ще стане така в болница "ЗДравето" докторката там да види млечни жлези.
А и ще си направя отново еластография - нея миналата година я правих в б-ца "Щерев", като тази година ще питам в Онкологията, разбрах, че и там вече правели, ще питам дали правят и по каса, или е платено.
А по каса може да се пита за Онко болницата за ехограф, края на годината, когато пак имам право на такова направление по каса, ще запиша час за там, да видя как са там нещата.

# 3 524
Звъннах във вторник на д-р.Стоименов (болница Надежда) и четвъртък сутринта ме "прегледа" за въпросната сума от 90лв. профилактичен преглед без оплаквания, съмнения и подобни. Дефакто веднага, но пак ви казвам този човек изобщо не гледа  сериозно на мен като пациент. И не е само веднъж да се е случило, последните три пъти беше едно и също. Това му е перманентно състояние. Любопитно ми е с всички ли се държи така. И тези 90лв. за 10 мин със събличането и обличането и лекцията за това колко ни е скапана държавата?! Потресена съм и определено чашата ми преля!
И Стоименов е същия със снимките "Американците щото са тъпи си правели всяка година ренгенови снимки на гърдите" цитирам, но не можа да ме убеди де, от предишните ми снимки нямаше и година.
По телефона ми каза да си взема и мерене на костна плътност ако имам, ми не го погледна (имам намалена костна платност, не е да нямам проблем). Нула коментар.
Освен това не може да ме убедите, че е нормално доктор да се държи истерично, защото Стоименов се държи точно така, нали ходя и на генеколог и при личния, миналата година бях на ендокринолог, все съм виждала доктори, ми не се държат така.
Няма за какво да ходя при него, ако утре имам нужда от помощ, на този човек по никакъв начин не мога да се доверя, абсурд! До предното ми ходене бях със смесени чувства, вече край! Да си ходи който иска при него! Той ми взима 90лв, за да ме напсува.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 11:07 от Sani..

Общи условия

Активация на акаунт