Мамолози - гр. София

• 1 751 794
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 5 010
  • София
Аз съм оперирана от др.Василев, когато бях на 17 г.

# 5 011
  • София
След преглед при мамолог ми бе поставена диагноза атером на едната гърда. Предписа ми йодасепт, ако не помогне, да отида да ми го махне. Честно казано от йодасепта има малко подобрение, но все още има топченце. Някой има ли опит с подобни образувания?
Аз десет години имам такъв на едната гърда. Изведнъж се възпали, нарастна и се зачерви. Вчера бях на лекар, уж е наред, но препоръча да се махне веднъж завинаги. Не да се дренира, да се извади сакчето. Пия АБ даже за възпалението. Сега съм в издирване на хирург. Бях при случаен, първият час в супердок, но останах много доволна. Над двайсет минути ехографски преглед, подробно ми обясни всичко. Имам още кисти на другата гърда, засега не е страшно, и жлезиста структура, трябва да я следя да не стане фиброаденом. От това повече ме е страх, не от атерома.

# 5 012
  • София
След преглед при мамолог ми бе поставена диагноза атером на едната гърда. Предписа ми йодасепт, ако не помогне, да отида да ми го махне. Честно казано от йодасепта има малко подобрение, но все още има топченце. Някой има ли опит с подобни образувания?
Аз десет години имам такъв на едната гърда. Изведнъж се възпали, нарастна и се зачерви. Вчера бях на лекар, уж е наред, но препоръча да се махне веднъж завинаги. Не да се дренира, да се извади сакчето. Пия АБ даже за възпалението. Сега съм в издирване на хирург. Бях при случаен, първият час в супердок, но останах много доволна. Над двайсет минути ехографски преглед, подробно ми обясни всичко. Имам още кисти на другата гърда, засега не е страшно, и жлезиста структура, трябва да я следя да не стане фиброаденом. От това повече ме е страх, не от атерома.

При кой ходи? Аз бях при д-р Албаяти в Здравето, че имаше час за него, той е и хирург в Онкологията и се чудя дали да отида. Малък е, ама не се повлиява от йодасепта, поне не ме боли вече. Иначе имам малка киста, ама тя е отдавна, не нараства.
Иначе се следя при д-р Стоянов, но пасът е чак за юни.

# 5 013
  • София
Антоан Ангелов, Александра Хелф. Мисля, че атеромчето няма как да изчезне, а просто да намалее, с йодасепта. Ако не не ти пречи, не се възпалява, можешхс години да го държиш.

# 5 014
Моят атером го махна преди месец д-р Василев, аз си ходя при него на профилактични прегледи от 2016г
Имах и превръзка, и дренаж.

# 5 015
  • София
Моят атером го махна преди месец д-р Василев, аз си ходя при него на профилактични прегледи от 2016г

И дренаж? Толкова голям ли е бил? Бърза ли е манипулацията?

# 5 016

И дренаж? Толкова голям ли е бил? Бърза ли е манипулацията?

Ами чак голям не е бил, но се зачерви, възпали, даже леко се беше спукал докато изчакам доктора, че ме прие в Тина Киркова, а там е лудница. Той дренажът така или иначе си беше паднал за седмицата, в която бях с превръзката и раната беше заздравяла. Манипулацията беше не повече от 5-6 мин.

# 5 017
Здравейте,
за пръв път от толкова години не мога по никакъв начин да се свържа с кабинета на проф. Гаврилов. Веднага след набирането чувам, че номерът е зает. И така два дни... Някой дали е бил тези дни на преглед, да не би да са в отпуск?

# 5 018
Опитайте и на трите номера, опитайте и да е към 18,30 вечерта.
Миналия път и аз така звънях дни наред.

# 5 019
Здравейте, имам час за д-р Василев на 01.06.23. Личния ми лекар ми е пуснал кръвни изследвания и направление за ехограф на гърда. Дали при него ще мога да си използвам направлението или той не работи със ЗК?

# 5 020
Здравейте, имам час за д-р Василев на 01.06.23. Личния ми лекар ми е пуснал кръвни изследвания и направление за ехограф на гърда. Дали при него ще мога да си използвам направлението или той не работи със ЗК?

Ще може с това направление, ако отидете в 1 АГ Св. София. Ако е за частия кабинет трябва да си платите, може да си вземете и фактура.

# 5 021
Момичета, надявам се, че съм в правилната тема. Дали сред вас има такива с опит с бременност и предходни операции на ФА?
Бременна съм в 16 г.с., като имам 2 операции на лява гърда (2015-та - махнаха ми 3 бр., като разрезът бе по ареолата, около половината от обиколката й и 2022-ра - 1 бр., като разрезът е около 6-7 см. над ареолата). Четох, че има значение какъв е разрезът, за запазване функцията на жлезите…
Също така, тази гърда в сравнително спокойна, но другата ми е изключително болезнена, като на самото зърно се появи и допълнителна издатина (като глава на карфица). При контролни прегледи през годините, мамологът ми е споделял, че имам малки кисти, които към тогавашният момент не са били опасни.
За съжаление, последната година и нещо, заради инвитро опитите, пропуснах прегледа при мамолог и сега след 2 седмици имам записан час за ехомамография, но до тогава изпитвам голямо притеснение какво ще излезе като резултати и как организмът ми реагира по време на бременността спрямо тези мои предразположения.

# 5 022
# 5 023
Бих искала да изкажа мнение относно др.Цанов 25 дкц .Бягайте далече от този "доктор".Само ще си загубите времето.

# 5 024
Доколкото намерих с Гугъл, въпросният лекар е и герой в Господари на ефира.

Общи условия

Активация на акаунт