Мамолози - гр. София

• 1 782 625
  • 6 415
  •   1
Отговори
# 5 100
  • В царството на игрите:)
Можете да отидете и в Онкологията. В отделението по образна диагностика /намира се на втория етаж/ там работят много добри специалисти. Мисля, че около 40 лв. струва ехография, а ако се наложи може и на момента да и направят мамография. Оперирана съм от РМЖ и за всичките години от тогава познавам много, много лекари в областта и наистина не разбирам истерията по д-р Василев, когато познавам , от когото имам добро впечатление, но не мислете, че е безгрешен. Към момента трябва да търсите рентгенолог и чак после ако има нещо тревожно се посещава хирург. Дано с майка ви всичко да е наред, но имайки предвид, че точно Монева е видяла нещо, мисля, че нямате основание за притеснение Simple Smile

# 5 101
Днес е вторник и е оперативен ден за Василев, предполагам, че ще е много трудно за дореждане до кабинет. Бих опитала утре или направо в Онкологията, ако има как да се опитате при Гаврилов. Но и да не успеете, там всички специалисти са добри и ще я прегледат.

# 5 102
Благодаря ви, много!

# 5 103
И според мен опитайте в онкологията.Успех ви желая от сърце ❤️

# 5 104
И аз съм за онкологията. Ако трябва ще си платите и ще минете на ехограф и мамограф(ако преценят там). И ще получите някакви насоки от специалиста по образна диагностика, който ще я види.

# 5 105
Здравейте. Искам да си запиша час за преглед при док.Младенов. Видях ,че мобе и през супердок,но ми излизат доста места като лечебни заведения. Може ли някой да ми каже къде точно да отида , важно е апаратурата да е хубава  и ако се наложи да може да реагира за мамограф или проба . Не съм от София и за това ми се иска прегледа да е пълноценен

# 5 106
  • София
През Супердок и с мамограф - мисля, че Вита.

# 5 107
  • Sofia
Аз ходя при него във Вита.
Да, имат мамограф.

# 5 108
И аз съм писала за Младенов, но беше отдавна и пак ще припомня.Хрумна ми гениалната идея да отида на профилактичен във Вита понеже имаше часове за късно вечерта и можеше да мина след работа.Мрънка си под носа през цялото време, нищо не разбрах от "обясненията".Тръгнах си направо неразбираща има ли ми нещо или не .😀Чак мислех да си запиша час на друго място някой да ми каже какво става.
Всички прегледи преди това съм била при Полихрнов и просто няма база за сравнение.Е научих си урока, че по-добре ако трябва и отпуска да си взема веднъж в годината, но да отида на нормален доктор...

При Полихронов няма часове до края на годината......Frowning1

# 5 109
И аз съм писала за Младенов, но беше отдавна и пак ще припомня.Хрумна ми гениалната идея да отида на профилактичен във Вита понеже имаше часове за късно вечерта и можеше да мина след работа.Мрънка си под носа през цялото време, нищо не разбрах от "обясненията".Тръгнах си направо неразбираща има ли ми нещо или не .😀Чак мислех да си запиша час на друго място някой да ми каже какво става.
Всички прегледи преди това съм била при Полихрнов и просто няма база за сравнение.Е научих си урока, че по-добре ако трябва и отпуска да си взема веднъж в годината, но да отида на нормален доктор...

Как се записват часове при него? Телефон някакъв имате ли? Не че ще чакам до края на годината, но поне да зная за друг път да се запиша по-рано.

# 5 110
  • София
087 6477616
Това е в кабинета на ул. Цар Асен

# 5 111

Как се записват часове при него? Телефон някакъв имате ли? Не че ще чакам до края на годината, но поне да зная за друг път да се запиша по-рано.

087 6477616
Това е в кабинета на ул. Цар Асен

# 5 112
  • София
Здравейте!
Искам да отида на преглед при др.Василев в Света София. Има ли определени дни в които се звъни за час и кога излиза графика му?
Оперирана съм при него преди 21 г. ,но не съм ходила на мамолог повече от 5.☺

# 5 113
  • София
Момичета, гинеколожката миоткри киста на яйчника4 см и препоръча Кистоп за известно време. Даде ми направление и за мамолог, тъй като е време и за профилактичен. Досега ме следеше Лора Дойчева в 5 градска в София, но не си вдига телефоните. Можете ли да ми препоръчате друг мамолог, който работи със здравната каса, тъй като направлението тече, а искам да видя дали няма някоя изненада и в гърдите. Чета, че ходите платено при много добри специалисти, но при тях няма часове, а и за момента се касае за профилактика. Ще ми се да използвами  направлението, понеже в последно време заради други болежки се натоварих доста финансово.
Благодаря предварително.

# 5 114
  • София
Опитайте да си запишете час в болница Света София (бившата Тина Киркова), работят и с направления.

Общи условия

Активация на акаунт