Мамолози - гр. София

• 1 782 449
  • 6 414
  •   1
Отговори
# 5 190
Д-р Дилова има частен кабинет на ул.Позитано и преглежда също така в клиника Св.Лазар

# 5 191
Д-р Дилова има частен кабинет на ул.Позитано и преглежда също така в клиника Св.Лазар

Ще може ли контакт с кабинета ѝ на Позитано, благодаря Heart

# 5 192

Ще може ли контакт с кабинета ѝ на Позитано, благодаря Heart

Изпратила съм координатите на ЛС.

# 5 193
Мерси, супер Heart Весел ден.

# 5 194
Момичета, не си спомням и не мога да намеря кой беше споделил, че преди време при профилактичен преглед Младенов е намерил образувание, което после е отстранил. Понеже и аз се озовах в такава ситуация, ще ми е полезен споделен опит.
Не помня дали съм споделяла за моя случай, но да, точно такъв е. Преди една година и малко ми откри и после извади една бучка на лявата гърба. Беше с месна упойка, не били. Доплатих 300лв. Резултатът от биопсията излезе след 2 седмици, добър, за мое щастие и сега ще ходя на контролен. Ако още нещо те интересува ... насреща съм Simple Smile

# 5 195
  • София
Много ти благодаря! Засега стискам зъби, предстои.
Имала ли си някакъв дискомфорт в тази гърда преди да се открие образуванието?

# 5 196
По-тежка беше! Малко по-тежка.
И всеки път като се къпех, напипвах бучката. Не ме болеше.

# 5 197
Някой знае ли в кои медицински центрове работи д-р Дилова? Звънях в Женско здраве или там, както се казват, но казаха че при тях е веднъж седмично и почти винаги няма места. Благодаря.

За Дилова - записвам час през Супердок в мед. център Фемина. Обикновено в понеделник пускат часовете.

# 5 198
Ако някой има желание да запише час за др. Василев да  знае, че преди малко записах първи възможност за 17ти октомври.
 Не си спомням как беше преди, но сега секретар се включва в 16ч (мислех, че записват часове от 14 до 18ч) вчера звънях 100 пъти и все заето. Били са в от отпуск от юли и сега очакваното е лудница.

# 5 199
Е, един месец напред си е абсолютно нормално.
Те в някакъв момент ще спрат да записват, че иначе ще отидем до Коледа.

# 5 200
marjii1, абсолютно е обичайното за месец напред да върви графикът при Василев. Реших да споделя най-вече с оглед на дългия период, в който лекаря е бил отпуск. Предполагам, че сега още по-бързо ще свършват часовете. Аз цяло лято се каня да звънна за час. Не знаех, че дълго няма да е на работа и напълно случайно се обадих в първия работен ден на кабинета- вчера (:

# 5 201
Аз пак с въпрос. Вече имам нужното направление и сега се чудя - само мамолог ли да търся или мамолог, хирург? Спряла съм се на Боева и Кайцанов.

# 5 202
И аз съм възмутена от тази цена. Януари платих при Гаврилов по-малко пари от тези, за преглед с палпация, ехография, пунктиране на киста и цитология.
А къде бяхте при Гаврилов,в частния кабинет или в болницата.Останахте ли доволна?Налага ми се консултация с хирург, заради образувание,за което рентгенолог казва че е киста и се е възпалила.Но съм притеснена,та искам мнение на хирург.Но незнам към кого да се насоча,предвид това че не съм от София.

# 5 203
  • София
И аз съм възмутена от тази цена. Януари платих при Гаврилов по-малко пари от тези, за преглед с палпация, ехография, пунктиране на киста и цитология.
А къде бяхте при Гаврилов,в частния кабинет или в болницата.Останахте ли доволна?Налага ми се консултация с хирург, заради образувание,за което рентгенолог казва че е киста и се е възпалила.Но съм притеснена,та искам мнение на хирург.Но незнам към кого да се насоча,предвид това че не съм от София.

Виж мненията по-назад за д-р Омар Албаяти. Хирург е, мамолог, може да се запази час през супердок.

# 5 204
В частният му кабинет, ходя при него сигурно от 15 години.

Мисля, че от тази тема ми е писала на лични съфорумка, но не мога да и отговоря, защото си е запълнила лимита. Да си разчисти пощата:

Общи условия

Активация на акаунт