Препоръката му при мен ( без фамилна обремененост и без образувания за проследяване) беше да се преглеждам на всеки 8 до 10 месеца. ( Василев е на мнение, че веднъж годишно е достатъчно ).
Впоследствие не съм посещавала лекаря, но това не е било на основание лошо отношение.
Иска ми се много да вярвам, че препоръката за по- често следене е съобразно предисторията на всяка негова пациентка, а не заради комерсиална цел.
От тук разбрах още преди време, че Гаврилов има склонността да се кара, аз лично не съм била свидетел. Разбираемо е да се гневи заради пропуснатата възможност за по-навременнна реакция, но истината е, че за мен е непрофесионално и със сигурност няма да е особено окуражаващо за пациента.
И сега едно отклонение- преди време си говорих с един АГ, че българинът си отива или от страх или от срам да отиде на лекар. Може да звучи обидно, но със сигурност не е като да няма такива хора, та мили момичета, следете се, търсете информация тук или като цяло в Интернет, но не се отказвайте от профилактиката.