Мамолози - гр. София

• 1 762 665
  • 6 334
  •   1
Отговори
# 5 940
  • София
Днес беше денят за записване на часове за началото на м.май при Василев.Голяма борба е с тези часове...И аз звънях , но така и не успях да се свържа.Постоянно даваше заето, а накрая телефонът беше изключен

# 5 941
  • София
Миналият месец графика за март го пуснаха на 14.02. Аз звънях предварително да питам на коя дата излиза и в уречения ден звънях от сутринта. Става въпрос за преглед в бившата Тина Киркова.

Да и затова аз ходя на място да си запиша час, в деня, в който знам, че пускат графика

# 5 942
  • София за сега
Миналият месец графика за март го пуснаха на 14.02. Аз звънях предварително да питам на коя дата излиза и в уречения ден звънях от сутринта. Става въпрос за преглед в бившата Тина Киркова.
А на кой номер?

# 5 943
  • София
0888706000- На този номер успях да се свържа във вчерашния ден и да запиша час за края на м. април
За кабинета на Т.Каблешков

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 10:55 от sssani

# 5 944
За записване на час в "Света София" (бивша Тина Киркова), телефонният номер е 0888 118 340.

https://1agb.com/index.php?option=com_content&view=article&id=172&Itemid=566

А на кой номер?

# 5 945
  • София за сега
Благодаря!

# 5 946
  • В царството на игрите:)
А твърденията за съветските учени са просто абсурдни.
Явно сте по - млади и не знаете вица и впоследствие крилатата фраза за "групата съветските учени", но не му е мястото да разказвам. Това беше ирония и ненужно го приехте буквално. 😁
Обикновено лобуларния рак се засича по трудно с ехограф, но аз имах късмета да се види веднага. Фотогеничен беше Simple Smile

# 5 947
milmich, моят рак е бил лобуларния и видяха го като доброкачествено образование.

# 5 948
Здравейте! Прочетох повече от 20 страници назад. Исках да попитам някой има ли опит с д-р Ива Гаврилова, тя май се е отделила сама и прави само ехографии, а д-р Гаврилов прави само палпаторен преглед. Чета коментари, че прегледите са по няколко минути, на което тя е отговорила, че е достатъчно опитна и може да прецени за това време. Колко време трае прегледът и не е ли добре да е палпаторен + ехография? Къде се записва по-бързо за д-р Евгении Стоянов и може ли да се запази за след месец по каса (доколкото разбирам, по каса е само в "Полимед") или е трудно? Може ли да се разбере кога д-р Василев е в "Тина Киркова" и да се възползваш от преглед по каса? Какви са актуалните цени на прегледи при д-р Евгении Стоянов и д-р Василев? Също имате ли някой опит с д-р Галина Николова от "Св. Пантелеймон"? Да сте добре и всичко да е наред!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 15:14 от anmasu

# 5 949
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте! Имам записан през MyHealth час за д- р Евгени Стоянов за 9.04.(16ч), в Полимед, но няма да успея да отида. Дали някой от тук пишещите има час за по- късно през април (след 14.04.) и би искал да ги разменим?

# 5 950
  • софия
... Къде се записва по-бързо за д-р Евгении Стоянов и може ли да се запази за след месец по каса (доколкото разбирам, по каса е само в "Полимед") или е трудно?
Със сигурност по каса за след месец е сложно. Дали може или не се разбира като се обадите в Полимед.
Може ли да се разбере кога д-р Василев е в "Тина Киркова" и да се възползваш от преглед по каса? Какви са актуалните цени на прегледи при д-р Евгении Стоянов и д-р Василев?
Всеки месец има ден, в който се прави записването на час. По телефона дават информация. За този месец мисля, че вече беше този ден.
Цените са в сайтовете. Ако някой ги знае, може и да ги напише, но е лесно да се проверят.

# 5 951
Благодаря, zvanche! Аз съм направила някаква манджа с грозде с имената им, извинявам се - д-р Евгени Стоянов и д-р Евгений Василев. Гледам през superdoc, виждам, че цената на прегледа в "Вита" при доктор Василев е 80 лв., но кел файда, при положение, че няма часове до 18.06, тоест не може да се разчита на запазване в "Вита", така ли? Друг сайт за частния му кабинет не намирам, сигурно и запазването е само по телефона. За доктор Стоянов ще проверя на сайтовете на "Неоклиник" и "Полимед". Повече ме интересува протичането на прегледа, продължителността, адекватността и редът на запазване. Ако можем да се възползваме по каса - можем, ако не можем - ще е както последните над 15 години - на платен прием. А и ако в тези дни, които са по каса, натовареността за докторите е голяма (особено ако са ден или 2 в месеца), по-добре да избегнем тези дни.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 18:57 от anmasu

# 5 952
  • софия
Разбрахме се де 🙂 Д-р Стоянов е един от малкото отговорни лекари, с които се е налагало да общувам последните години, а ми се е наложило те да са много. Майка го посещаваше преди да стане популярен сред пациентите. Отговорен, внимателен, прегледите се провежадат обстойно.

# 5 953
Здравейте, кой е денят за записване за др. Василев в Тина Киркова? Всеки месец един и същ ли е?

# 5 954
Здравейте!

В св. София (бивша Тина Киркова) график за месец май излиза на 15.04. Днес бях на преглед и това коментираха, но можете да звъннете, ако случайно нещо се освободи за април.

Общи условия

Активация на акаунт