Мамолози - гр. София

• 1 745 601
  • 6 279
  •   1
Отговори
# 6 270
Аз за д-р Евгени Стоянов не успях само за няколко дни да се вместя в 2-та месеца, но до последно проверявах и изскачаха часове, но буквално гледах през час-два на сайта.
Изненадващо днес личната ми даде направление за ехография на мж, тъй като минах 30. Важало 2 месеца, кода е Z00.0-10.04, но не мисля, че имам шанс да се доредя до някой от по-известните.. Пробвах при д-р Кръстева, само тя има налични близки часове, но изрично изписва надпис "Мамологичен преглед по НЗОК се запазва САМО по телефона, като за ехографска диагностика по НЗОК е необходимо направление №3 за специалист - 06."
Нямам глас в момента да звъня и да питам, според вас ще бъде ли проблем?

# 6 271
Аз за д-р Евгени Стоянов не успях само за няколко дни да се вместя в 2-та месеца, но до последно проверявах и изскачаха часове, но буквално гледах през час-два на сайта.
Изненадващо днес личната ми даде направление за ехография на мж, тъй като минах 30. Важало 2 месеца, кода е Z00.0-10.04, но не мисля, че имам шанс да се доредя до някой от по-известните.. Пробвах при д-р Кръстева, само тя има налични близки часове, но изрично изписва надпис "Мамологичен преглед по НЗОК се запазва САМО по телефона, като за ехографска диагностика по НЗОК е необходимо направление №3 за специалист - 06."

Къде проверявате за д-р Стоянов часове на сайта, понеже аз гледам в Супердок за Неоклиник, но там той не работи с направления. И аз имам проблем с изтекло направление за мамография, не я направих тогава, защото скоро бях правила платено. Сега ми трябва и ще питам ЛЛ при положение, че не съм ползвала преди шест месеца сега има ли проблем да ми издаде пак?

# 6 272
За д-р Стоянов в "Полимед", където работи с НЗОК, запазих през MyHealth. За направленията - и на мен за 1-ва година ми дадоха за ехография, казах на докторката да го анулира, защото не се вместих - затова първо се записва и после се взима направлението, но аз не знаех. Когато отидох за ново направление, не разбрах дали личната лекарка не е анулирала миналото и съм го изгубила или е трябвало да го направя в точно определен период, но вече нямаше как тя да ми даде и ми даде за АГ, а той ми даде за ехография.
Скрит текст:

Къде проверявате за д-р Стоянов часове на сайта, понеже аз гледам в Супердок за Неоклиник, но там той не работи с направления. И аз имам проблем с изтекло направление за мамография, не я направих тогава, защото скоро бях правила платено. Сега ми трябва и ще питам ЛЛ при положение, че не съм ползвала преди шест месеца сега има ли проблем да ми издаде пак?

# 6 273
Много благодаря за подробната информация!

# 6 274

На мен ми отказаха преди 2-3 месеца. Доколкото помня, и моето направление беше като Вашето. Обадих се на регистратурата, прочетох им то и казаха, че няма как. Трябва да е както са написали, че го искат. Дори бях писала тук. Накрая с това направление успях да си запазя час в бившата правителствена. Бях чула, че имат добра техника. Попаднах на млада лекарка, много внимателна.

# 6 275
Звъннах да питам - и на мен отказаха. Въобще къде в София приемат с това направление?
От години си ходя на платено всяка есен (оперирана съм от фиброаденом на 18 г.), явно и така ще си продължа..

# 6 276
Звъннах да питам - и на мен отказаха. Въобще къде в София приемат с това направление?
От години си ходя на платено всяка есен (оперирана съм от фиброаденом на 18 г.), явно и така ще си продължа..
Пробвай в болница Лозенец (бивша Правителствена).

# 6 277
Пробвай в болница Лозенец (бивша Правителствена).
В болница Лозенец какъв преглед се получава с такова направление - преглед от мамолог или само ехомамография? Пълна каша е с тези направления.....Защо да не може ЛЛ да издаде направление и вече специалистът да направи нужното изследване по своя преценка?

# 6 278
С направление от АГ няма проблем. Даже мисля, че и двете ни направление бяха за ехография, но д-р Стоянов каза, че майка ми е за мамография и направи нея. Ние решихме да си направим ехография на коремни органи и доплатихме, но иначе няма доплащане.

# 6 279
С направление от АГ няма проблем. Даже мисля, че и двете ни направление бяха за ехография, но д-р Стоянов каза, че майка ми е за мамография и направи нея. Ние решихме да си направим ехография на коремни органи и доплатихме, но иначе няма доплащане.
Направление от АГ добре, но преди това трябва направление за АГ от ЛЛ. То затова всяка от нас вади портмонето и си плаща директно преглед при мамолог, че иначе разправии един куп. Откъде да знам дали АГ ще ми даде направление за мамолог, някои от тях преглеждат също, някои са проклети и кисели. Освен това ако нямам нужда от преглед при АГ, защо трябва да минавам от там? За да е по-евтино на касата или за да откажат пациента да ползва направление?

Общи условия

Активация на акаунт