Д-р Евгени Стоянов, д-р по Образна диагностика, е в "Полимед" (може по каса, може и платен прием) и в "Неоклинк" (мисля, че само платен прием).
Ако нещо не е така, моля, някой да ме поправи.
Д-р Евгени Стоянов
Различни лекари са, нали? Обърках се..
кор биопсия също. Имах 2 см. образувание, операция,махане по възможно най - бързия начин и след това на въртележката. След направена мамография с ясен резултат отидох и при д-р Младенов,който само с ехограф повтори мотамо заключението от мамографията без да я е виждал. Той ми е правил и едната от реконструкциите, която беше по по - особен метод. Отличен хирург е, но не и безгрешен,което се отнася да всички без изключение. Имам поглед над много лекари за тези години.Сега всички много знаем за стандартите и лечението този рак става все по - възможно,но от много мъдруване не малко жени яко оплескват нещата . Моят съвет е да махнете това 3см. нещо, за да се види какво е и дай Боже да е нещо безобидно да си живее живота без тревоги. Няма по - сигурен метод за диагностика на дадено образувание от патолога и микроскопа му, особено, когато има препоръка за отстраняване и не му е там мястото
Д- р Младенов е правил стотици такива операции. Не е нещо извънземно
Иначе аз съм оперирана от д- р Николай Марков. Препоръчани теми