Мамолози - гр. София

• 1 778 649
  • 6 394
  •   1
Отговори
# 6 360
Д-р Евгений Василев, акушер-гинеколог и хирург, е в I-ва АГ "Св.София" (бивша "Тина Киркова)" - мисля, че може по каса да се отиде в "Тина Киркова", но няма опция за избор - който е на кабинет (май са д-р Василев, д-р Младенов и д-р Гемеджиев). Д-р Василев има и частен прием.
Д-р Евгени Стоянов, д-р по Образна диагностика, е в "Полимед" (може по каса, може и платен прием) и в "Неоклинк" (мисля, че само платен прием).
Ако нещо не е така, моля, някой да ме поправи.
Д-р Евгени Василев
Д-р Евгени Стоянов
Различни лекари са, нали? Обърках се..

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 10:12 от anmasu

# 6 361
  • В царството на игрите:)
Момичета, откриха на майка ми доброкачествен тумор към 3 см на едната гърда, д-р Младенов. Той опетира май в бившата Тина Киркова. Знаете ли колко горе-долу излиза такава операция плюс хистология? Исках да питам и за операция във Вита, но там не оперирало такива тумори...а някой мнение за Св. София на бул. България?
3 см. не е малко и ако ще и 100 втори мнения да вземате това трябва да се махне. "Златният" стандарт в този случай е махане и изследване на самото образование. Оперирана съм преди 16 години от РМЖ и да ви кажа тогава се водехме от компетентното мнение на лекарите и следвахме пътеката. ЯМР никога не ми е правен до сега Simple Smile кор биопсия също. Имах 2 см. образувание, операция,махане по възможно най - бързия начин и след това на въртележката. След направена мамография с ясен резултат отидох и при д-р Младенов,който само с ехограф повтори мотамо заключението от мамографията без да я е виждал. Той ми е правил и едната от реконструкциите, която беше по по - особен метод. Отличен хирург е, но не и безгрешен,което се отнася да всички без изключение. Имам поглед над много лекари за тези години.Сега всички много знаем за стандартите  и лечението  този рак става все по - възможно,но от много мъдруване не малко жени яко оплескват нещата . Моят съвет е да махнете това 3см. нещо, за да се види какво е и дай Боже да е нещо безобидно да си живее живота без тревоги. Няма по - сигурен метод за диагностика на дадено образувание от патолога и микроскопа му, особено, когато има препоръка за отстраняване и не му е там мястото Simple Smile Д- р Младенов е правил стотици такива операции. Не е нещо извънземно Simple Smile Иначе аз съм оперирана от д- р Николай Марков.

# 6 362
  • софия
Операцията се прави от специалист/и, а не от болница. Всеки избира кое от двете му е по-важно. Идеалният вариант е наличието и на двете, но невинаги е възможно.

# 6 363
Момичета, откриха на майка ми доброкачествен тумор към 3 см на едната гърда, д-р Младенов. Той опетира май в бившата Тина Киркова. Знаете ли колко горе-долу излиза такава операция плюс хистология? Исках да питам и за операция във Вита, но там не оперирало такива тумори...а някой мнение за Св. София на бул. България?

Задължително потърсете 2-ро мнение!!! За "добър ден" Младенов ми каза, че имам 1см тумор, който искаше да оперира...След консултация с двама други мамолози, мамография и т.н., оказа се, че няма нищо такова. Прочетете още отзиви назад в темата за него, но от опит - още едно мнение, дори да се окаже прав. Успех!

# 6 364
Shinytsvety, радвам се, че при вас всичко е наред, но майка ми направи мамография преди прегледа при него. Има образувание и се вижда ясно, не е малко.

# 6 365
При разчитането на мамографията, пише ли ,че е суспектно за карцином? Ако са ви казали ,че е  това горещо препоръчвам д-р Виктор Йорданов за кор биопсия.Звънете в Сити клиник и му вземете телефона, говорете с него по-бързо да я направи.

# 6 366
  • в града на вечния купон
Момичета,

Препоръчате ми къде да си направя мамография.
С направление от личен лекар, на 47 съм

# 6 367
Аз си правя в онкологията - отиваш и чакаш. Последния път чаках 5 мин.

# 6 368
Майка ми прави последната в "Полимед". Правила е в Онкология-та в "Дървеница" и в XVII-то ДКЦ.

# 6 369
Момичета,

Препоръчате ми къде да си направя мамография.
С направление от личен лекар, на 47 съм
Отидете в Онкологията в Дървеница. Няма значение при кого. Не препоръчвам 17-то ДКЦ. При мен не хванаха карцином. Казаха че е доброкачесвено и само след няколко месеца излезе, че е рак.

# 6 370
Съжалявам за този горчив опит и се надявам да сте вече добре! Ракът на майка ми се откри в 17-то ДКЦ, от д-р Доросиева.

# 6 371
Аз си правя в онкологията - отиваш и чакаш. Последния път чаках 5 мин.

И аз профилактичните мамографии ги правя в Онкологията. Изобщо не се чака. Даже преди няколко години същия ден даваха резултата, но миналата година си го взех след два дена. Явно имат по-малко хора за разчитане. На мен последния път ми го беше разчел Д-р Иво Гергов (без да съм го избирала специално, както се падне).

# 6 372
  • София
Обърках се.А търся съвет и насока къде са използвам направление по НЗОК.Понеже са електронни к не виждам за какво е.На 44 години съм.За Ехомамография ли е?

# 6 373
За София, може да отидете в Онкология ("Дървеница"), 1-ва АГ болница " Света София" и при д-р Евгени Стоянов "Полимед". На мен за 1-ва година ми дадоха направление, на 36 г. бях и беше за ехография. При д-р Стоянов бяхме с направление за ехография, но за майка ми прецени, че е време за мамография, така че явно може да се проведе според преценката на доктора. На мен са ми казвали, че моите гърди са по-подходящи за ехография.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 21:29 от anmasu

# 6 374
  • София
Как да процедирам със записването на час.Отивам на място и чакам или?(Къде се ходи я онкологията и Тина Киркова? Разбирам че няма избор на лекар там )

Общи условия

Активация на акаунт