Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 033
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • В тъмната гора.
хахаха ужас....сигурно февруари ще пуснат асито и изгубени години...нали и с 1001 нощ направиха така на 2 пъти...поне ще има да го то4ин една година сериала...погледнете от хубавата страна...ина4е сега като го извъртят после трудно се намира такъв сорт сериал сред турските Peace

Ааааа, не е вярно, че няма от такъв сорт още сериали...има...има и още как.

По БТВ пускат Листопад...те поне не ги спират така тъпо, има един нов по АТВ-турската телевизия Унутулмаз - Незабравим и той е много хубав, но едва ли ще го купят.

# 616
хахаха ужас....сигурно февруари ще пуснат асито и изгубени години...нали и с 1001 нощ направиха така на 2 пъти...поне ще има да го то4ин една година сериала...погледнете от хубавата страна...ина4е сега като го извъртят после трудно се намира такъв сорт сериал сред турските Peace

Ааааа, не е вярно, че няма от такъв сорт още сериали...има...има и още как.

По БТВ пускат Листопад...те поне не ги спират така тъпо, има един нов по АТВ-турската телевизия Унутулмаз - Незабравим и той е много хубав, но едва ли ще го купят.

Мишел ами след като свърши Перлата по БТВ дали ще пуснат някой друг знаеш ли ?Или някой друг дали знае ? Hug

# 617
  • при най-добрия мъж...
Мишел няма да го местят в друг час сега разгледах в сайта пълната програма за ноември.......

от 18 спират Аси и на нгово място почва - "Да бъдеш майка"

а от 19 ноември спират и Изгубени години, на негово място почва нещо с името "Genco"
 tantrum tantrum tantrum tantrum

Той "Изгубените години" сигурно ще свърши тогава,защото в оригинал е 49 серии,а при нас ще са по-малко.
Поне така се надявам,де.Иначе си е б..и и тъпотията да ги спрат на средата #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 618
  • София
Мишел е права, има много хубави сериали от БТВ са закупили Забранена любов и Менекше и Халил, дано да не вземат примера от Нова и да ги спират по никое време, както от Нова взеха патента на БТВ за рязане на сериите когато им падне и на супер интересни моменти от рода на как някой слиза по стълбите или по средата на изречението  hahaha hahaha hahaha Crazy Crazy Crazy

# 619
Пускат силни сериали,вдигат си рейтинга,и...пращат ни да гледаме филма"Прелъстени и изоставени" #2gunfire

Подигравка с емоциите ни,с чувствата ни.... hahaha

Да напишем писма до Нова тв , или в техния форум да нахлуем заедно и да вдигнем бунт.... #2gunfire

hit hit hit

# 620
погледнете от хубавата страна...ина4е сега като го извъртят после трудно се намира такъв сорт сериал сред турските Peace

Хич,не я виждам аз хубавата и страна! Crossing ArmsТава е такава подигравка с толкова голям брой зрители,чакащи с голямо нетърпение и вълнение всяка серия.А те направо се гаврят с интера ни към сериала. #2gunfire #2gunfire
А пък то нека си има и други хубави,турски сериали..... Peace

М/у другото от 10 часа им звъня на тези от Нова,на отдел програма,но никой не ми вдига за сега..... #2gunfire #2gunfire

# 621
Мишел е права, има много хубави сериали от БТВ са закупили Забранена любов и Менекше и Халил, дано да не вземат примера от Нова и да ги спират по никое време, както от Нова взеха патента на БТВ за рязане на сериите когато им падне и на супер интересни моменти от рода на как някой слиза по стълбите или по средата на изречението  hahaha hahaha hahaha Crazy Crazy Crazy

Ама дано поне ги пускат във удобно за гледане време не като Нова ТВ ,че да си изпочупвам краката да бягам да не го отървам епизода ..........

# 622
Нова ТВ,вече ПРЕКАЛИ #Cussing out

# 623
здравейте!2 дена не съм идвала тука при вас и глей с ква новина ме посрещате!как ще спрат сериала по средата бе !морган честита нова покупка!който оправя двама мъже в леглото глей как се сдобива с удобства!аз имам нужда от сушилня-дай ми единия за 1 седмица бе егоистке!

# 624
  • В тъмната гора.
забранена любов-Ашкъ мемну ще допадне много на бг зрителите, съвременен и еротичен.
Берен Саат и Къванч хич не си поплюват има доста смели сцени.
Къванч вече не е длъгнест женчо, а е един мускулест, дадоха го само по хавлийка.

# 625
Филма "Забранена любов" е много готин, там участва Къванч(от Перла)
Кой знае колко романтична любов няма, но персонажите и събитията са интересни ,в основата е любовта на Къванч към красивата млада съпруга на чичо му.Не е лош филма ,аз исках да го гледам с превод,гледах го по канал Д от време на време когато превключвах там заради 1001 нощ

# 626
Мишел няма да го местят в друг час сега разгледах в сайта пълната програма за ноември.......

от 18 спират Аси и на нгово място почва - "Да бъдеш майка"

а от 19 ноември спират и Изгубени години, на негово място почва нещо с името "Genco"
 tantrum tantrum tantrum tantrum

Aко  сериала ''Genco''  е същия за когото се сетих, е този който започвал от 19 Ноември

то ето го самия Генджо

Героите ,артистите са младички ,но не може да се сравни с ''Аси''.

# 627
Здравейте момичета! Това "Genco" е също турски филм в момента го дават по канал Д който хващаме от Булсатком .Аз не разбирам езика но съм виждала рекламата.Много жалко ако ни спрат филма наистина.Добър ден на всички!

# 628
  • София
забранена любов-Ашкъ мемну ще допадне много на бг зрителите, съвременен и еротичен.
Берен Саат и Къванч хич не си поплюват има доста смели сцени.
Къванч вече не е длъгнест женчо, а е един мускулест, дадоха го само по хавлийка.

мдааа този сериал е глобен 150 000 евро заради еротичната сцена между Къванч и Берен hahaha hahaha hahaha
филма наистина ще е хубав поне от това което съм чела като инфо за него,

ще го дават май пак от 20,00 часа но не съм много сигурна, агентите ми още не са дали пълна и точна информация, не знам и кой от двата ще пуснат пръв

Дани - абе аз не съм по даването ти не разбра ли Joy Joy Joy

сушилня си имам Crazy, всичко си имам

минала съм еврейска школа и знам само да искам и получавам, а по даването хич ме няма Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Генджо rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще умра от смях  - баси името, звучи ми като Женчо hahaha hahaha hahaha

# 629
момичета не се ядойсвайте предварително Hug
все още не е сигурно. поне за мен. това го пише в някаква екселска таблица, но никъде в сайта не е споменато.
Дайте да се наслаждаваме на готиня филм, страхотната игра на актьорите и на тази неповторима любов между Демир и Аси  Heart Eyes, пък ако обявят списране тогава да се нервим и да вадим бойните средства  Hug

Общи условия

Активация на акаунт