Въпрос за Windows ???

• 1 620
  • 16
  •   1
Отговори
Имам компютър на който Уиндоуса беше промоционален за 2 месеца и те сега изтичат.
Искам да Ви попитам ако може да ми кажете и помогнете от кой сайт мога да си изтегля Уиндоус безплатно? Чух че в Арена май имало... newsm78
Благодаря Ви много предварително!  bouquet  bouquet  bouquet

# 1
  • Galaxy 13197853088
безплатни няма никъде.
може би питаш за пиратски?
и се готвиш да станеш престъпник?

# 2
Марианка, таквиз неща се питат на ЛС...
Жалко, че не се казваш Радка... щяхме да те асоциираме със зората на чалгата...  Grinning

# 3
Не ти препоръчвам пиратски, защото после ще пищиш в поредната тема' Аууу, ма как да го махна това съобщение за "not genuine" Whistling

# 4
  • пак там
Занеси го в някой сервиз за компютри, те да го сложат. Така няма да те боли главата нито от версии, чиито произход не знаеш, нито от съфорумци - фенове на Бил Гейтс.

# 5
  • Italia
Не ти препоръчвам пиратски, защото после ще пищиш в поредната тема' Аууу, ма как да го махна това съобщение за "not genuine" Whistling

Извинявам се за любопитството, ама ти твоя да не би да си си го купила?  hahaha

# 6
Да ти дам имейла на мъжа ми да го попиташ, Никол? Той обича да задоволява....женско любопитство. Flutter

# 7
Хах, ако наистина това е въпросът ти, препоръчвам да изнамериш отнякъде познат/приятел и да му връчиш машината си.
А пък с пари на доста места ще ти обърнат внимание, Гугъл сърч ще свърши достатъчно.

# 8
...А пък с пари на доста места ще ти обърнат внимание...
                              Абе какви пари  ooooh!... Миличка, попитай някой познат да ти даде диск назаем. Или направо да ти направи копие. Пуснаха полицаите, дето се гавриха с момичето, вие ще заплашвате мацката за един уиндоус  Rolling Eyes. Дет са вика иди до комшииката за малко уиндоус, после ще и го върнеш.

# 9
...А пък с пари на доста места ще ти обърнат внимание...
                              Абе какви пари  ooooh!... Миличка, попитай някой познат да ти даде диск назаем. Или направо да ти направи копие. Пуснаха полицаите, дето се гавриха с момичето, вие ще заплашвате мацката за един уиндоус  Rolling Eyes. Дет са вика иди до комшииката за малко уиндоус, после ще и го върнеш.
Идея нямам какви са тези полицаи и що са ги пуснали, но ако не знаеш къде ги дават Уиндоус-ите, едва ли ще можеш да ги управляваш, когато се сдобиеш с един.

# 10
  • София
Идея нямам какви са тези полицаи и що са ги пуснали

ОТ: http://dnes.dir.bg/2009/10/16/news5231930.html

А що са ги пуснали, и аз не знам.

# 11
Във фирмите не смеят да инсталират незаконно виндовси.
Или намери квартален разбирач да ти инсталира компа, или намини из торентите и омазвай сама.

# 12
  • София
Половината тийнейджъри могат да инсталират уиндоус и винаги си имат 3-4 диска в къщи. Така че, помисли кое съседско дете е на Ти с компютрите и му дай 20 лв - ще дойде у вас, ще ти преинсталира Уиндоуса, ще ти върже нета и принтера и всичко, което поискаш.  Wink
Човек, който не е виждал как се прави, едва ли би могъл сам да си го преинсталира, а и после има допълнителни настройки, инсталация на драйвери, връзване към интернет....

# 13
                               А, и едно съветче: миличка, като инсталираш всичко което ще ти трябва както трябва - направи си един имидж диск - за бързо възстановяване  Peace.

# 14
По-добре да ти е легален, иначе ще даваш по 20-30 лева по два-три пъти в гоината ако не разбираш чак толкова от компютри.

Общи условия

Активация на акаунт