Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 320 766
  • 6 082
  •   4
Отговори
# 2 115
Здравейте, моля да ми препоръчате гинеколог при , който да хода на частен прием. Бременна съм, бременноста ми следи д-р Елена Леви, но прегледа при нея ми е недостатъчен, заплащам допълнително за ехография всеки път , а ако трябва да я питам нещо допълнително много се цупи. За сега имам намерение да раждам в ВМИ, ако знаете някои лекар от там при , който да ходя на частно, моля да препоръчате  Praynig
Д-р Елена Димитрова.
40 лв е прегледът, но ги давах с кеф, имам уговорка с нея тя да ми води раждането.
Иначе, аз също се следях при Леви, но мед. лице, което работи с нея ми лазеше по нервите.

# 2 116

На нея ли плащаш допълнително?Аз за ВМИ нищо не мога да кажа.Мога да ти препоръчам Окръжна.

Бабаков добър специалист ли е?
Зависи от коя гледна точка се погледне.Доколкото помня за безпроблемни бременности и нормално раждане е ок, обаче за по-сложни неща търси друг.Обсъждан е в 1-ва тема за Раждане в Окръжна.

Кой друг от Окръжна да потърся?
д-р Бачуров.

Лошото е, че ще ме трябват болнични, направления..

# 2 117
  • Fort Worth, TX
Тогава иди при Р.Петров или Мерджанов.

# 2 118

Израждат ли в някоя голяма болница?

# 2 119
  • Fort Worth, TX

Израждат ли в някоя голяма болница?
Не, но водят бременност по Зк.За раждане ще си търсиш друг.Мога да ти препоръчам и да видиш темата за Окръжна Пловдив.Има лекари там, които водят ЖК по Зк и работят в болница.

# 2 120
  • Пловдив
Подкрепям . Peace

# 2 121
Здравейте ,дами! Искам да Ви попитам:В момента съм бременна и съм доооста  неусведомена (признавам си). Трябва да си запиша личен лекар , възможно ли е гинеколог да ми бъде личен лекар за да съчетая нещата или трябва да е общо практикуващ лекар.Благодаря Ви!

# 2 122
  • Fort Worth, TX
Здравейте ,дами! Искам да Ви попитам:В момента съм бременна и съм доооста  неусведомена (признавам си). Трябва да си запиша личен лекар , възможно ли е гинеколог да ми бъде личен лекар за да съчетая нещата или трябва да е общо практикуващ лекар.Благодаря Ви!
Е досега кой те е преглеждал като си била болна?Гинеколога си е гинеколог лл си е лл.Ти сега нещо гъбаркаш ли се с нас?

# 2 123

Трябва да си избереш общо практикуващ лекар, ако правилно разбирам въпроса ти. ЛЛ дава направления за специалистите, гинеколог, УНГ, уролог и изобщо каквото те боли и имаш нужда, първо отиваш при личния той преценява да ти даде направление за специалист и тогава прегледа ти е безплатен, към ЗК!
Дано съм разбрала правилно въпроса и да съм дала ясен отговор!

# 2 124
iskam da vi popitam tai kato imam problemi i iskam da si napravq mikrobiologiq na vaginalen sekret za po golqma to4nost na tova kakvo mi e i taka ... Iskam da znam kolko struva izsledvaneto gore dolu, ot kogo se vzema sekreta i kolko vreme se 4aka za rezultata mnogo se pritesnqvam  Weary

# 2 125

Вагиналният секрет ли от кого се взима, или кой го взима?
Не се сдържам, но така е написано....... Няма да е от мъжът ти Crazy

# 2 126
imam predvid ot ginekologut ili laborant ot tozi sort ....

# 2 127
  • Fort Worth, TX
imam predvid ot ginekologut ili laborant ot tozi sort ....

ooooh!Моме, ти на колко си години?Естествено, че от лекаря.Лаборанта го изследва.

# 2 128
Гинекологът! Направо си запазвай час и отивай на такъв!

# 2 129
Незнам дали съм права, но си мисля, че форумът цели на тези, които имат необходимост да получат някаква информация, да им бъде отговаряно адекватно, а не да се коментира на колко години са, гъбаркат ли се или не.

Общи условия

Активация на акаунт