Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 290
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 2 130
Здравейте, предстои ми да си правя фетална морфология. От отзиви разбрах, че док. Даскалов е добър в това направление. Може те ли да ми кажете къде извършва това изследване и колко горе-долу струва.

# 2 131
http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … =22&Itemid=55

Ето тук е клиниката на д-р Даскалов, има и телефон и адрес, до миналата година беше 80лв. феталната морфология във вашите седмици.

# 2 132
Здравейте Simple Smile От няколко години живея в Пловдив и все още не съм ходила на преглед при гинеколог,поради причината,че всеки ми препоръчва различен лекар.Бих искала да намеря подходящ и добър лекар,по възможност да бъде жена.Моля ви да ми препоръчате такава.Благодаря предварително  Simple Smile

# 2 133
  • Пловдив
http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … =22&Itemid=55

Ето тук е клиниката на д-р Даскалов, има и телефон и адрес, до миналата година беше 80лв. феталната морфология във вашите седмици.

Актуална информация за цената на ФМ в клиниката на др. Даскалов, но правена от доц. Малинова-100лв. Не вярвам да има разлика в цената при двамата в минус на др. Даскалов. Издават касова бепежка.

# 2 134
аз бях през м.май, цената 100 лв при Даскалов, прегледа ме на ехографа за 20 минути, Слава Богу бебето ми беше наред, но нито коментира кой знае какво, нито пък нещо различно ми каза от наблюдаващия ме АГ.... в общи линии супер нов и модерен кабинет, нова апаратура, добър специалист, но ако втори път съм бременна и всичко е наред не знам дали ще ида

# 2 135
Някой да има скорошна информация колко струва вече прегледа при д-р Йончев?

# 2 136
Някой да има информация колко струва раждането с уговорка във ВМИ-Пловдив?

# 2 137
350 лв за избор на екип.

# 2 138
Благодаря!
За секцио и за нормално еднаква ли е сумата?
Но как става някъде на каса ли се плаща или отивам на преглед при избрания лекар и когато той се съгласи се уговаряме и след като родя си ги давам директно на него?

Извинявам се,ако за някои въпросите ми са глупави!

# 2 139
Здравейте и от мен!Бременна съм за втори път.Имам едно прекрасно момиченце на 5г.Предстои ми да избера гинеколог,който да ми води ЖК , да е по здравната каса и евентуално да родя при него.Първият път родих в Хирургиите Cry,но сега смятам да е в Окръжна.Затова искам да избера някой от лекарите в Окръжна за ЖК.Изписано е много по тази тема,срещнах и противоречиви мнения и все пак кой да избера??? newsm78Бачуров,Симеонов,Бабаков...Не познавам никой от тях.Искам само да съм по-спокойна от първия път и да знам,че имам добър специалист до себе си,който да обяснява и дава информация а не да те претупва набързо.Какви са задължителните изследвания сега,които се правят по ЗК?Благодаря ви предварително момичета!Пожелавам на всички леко бременеене и успешно безпроблемно раждане!Лек ден!

# 2 140
Здравей, Деситабейби! Бързам да ти отговоря, тъй като скоро раждах в Окръжна болница. Моят гинеколог беше д-р Бачуров - само хубави отзиви мога да кажа за него - той ми следеше бременността регулярно с ЖК. Много отговорен, внимателен и човечен лекар е, но не работи със ЗК. Аз лично ходих по ЗК на женска консултация при д-р Тотев, който горещо бих препоръчала, но той пък не работи в болнично заведение. Относно изследванията - не знам какво имаш предвид. Правят се както задължителните кръвни изследвания, влагалищен секрет, така и по-специфични, свързани с плода, като биохимичен скрининг, фетална морфология и евентуално хорионна биопсия или амниоцентеза.

# 2 141
kalimbi1, ти си родила горе-долу след мен в ОБ. Аз раждах нормално без предварителна уговорка и ми се падна при Бабаков, доволна съм много, също и от целия персонал в ОБ.

desitababy, в ОБ няма слаб доктор, всички са добри, дори и по-младите. Тези, които работя със ЗК са Бабаков, Симеонов, Белчев, Мирчев... ОБ има сайт и там ги има докторите, можеш да ги разгледаш и да потърсиш отзиви и да избереш. ОСвен това съм чула че там също май водят ЖК към гинекологичния кабинет, ама аз късно разбрах и се бях записала в нашето ДКЦ на ЖК. УСпех!

# 2 142
Препоръчвам доктор Белчев - следеше ми и двете бременности като ЖК, оперира ме и двата пъти - раждах секцио... чудесен специалист. Води ЖК не в Окръжна, а в друг медицинки център, ако искаш, ще дам координати.

# 2 143
Благодаря ви за отговорите момичета! HugНаистина съм в чуденка  newsm78.Гледам ги в сайта и никой не познавам.Намерих отзиви за Бабаков,Бачуров,Симеонов и Белчев.Все пак трябва да избера някой от тях.Искам другата седмица да отида на лекар,че ми е малко притеснено вече.Относно изследванията има ли нещо ново?От преди 5 г си спомням  тези задължителните кръвни изследвания,вагиналния секрет,измерване  на обиколка,тегло,кръвно всеки път,прослушване на тоновете по-нататък.За ехографа мисля,че имаше някакво ограничение,но тогавашния ми гинеколог ме гледаше почти всеки път и не ме е карал да плащам нищо.Ходих на 3д по желание ,но си ме претупаха набързо тогава.Дори и пола не можаха да определят.Но за синдрома на Даун не си спомням.Може ли малко пояснения от мамите,които са минали вече през това?

# 2 144
  • Fort Worth, TX
БХС- оценява риска за бебе със СД.Съчетава се с ФМ.Фактически първо се ходи на ехография, защото при БХС трябват и някои параметри на плода.Ако риска е висок се прави амнио.Там нещата са на 99% точност.

Общи условия

Активация на акаунт